- Konu Yazar
Belki insan gibi düzgünce cevap verebilecek insanlar olduğunu düşünmüştüm yanılmışım giditorum bblütfen gitme bizim agalar gelsin eminim yardimci olacaklar sana
Belki insan gibi düzgünce cevap verebilecek insanlar olduğunu düşünmüştüm yanılmışım giditorum bblütfen gitme bizim agalar gelsin eminim yardimci olacaklar sana
Teşekkürler hayır eczanenin verdiği kremi uyguladım herkes niye bu kadar abarttı bilmiyorum ama o kadar ciddi bişey yoktu başta.Kendi canımı önemsemeyecek miyim elbette önemsiyorum bu dediğim şey sonradan yenilerde olduğu için soracak kimsem olmadığı için sormuştum fiziksel olarak beni etkilemiyor görsel olarak garip ve ileride oraya tekrar darbe alırsam sorun çıkabilir diye endişelendim fonksiyon olarak bi sorun olsaydı yürümemde vesaire zaten çoktan gitmiştim doktoraGeçmiş olsun, o günden bu güne kan dolaşımınız için friksiyon yapma, düzenli masaj gibi şeyler yaptınız mı?
Forum olarak uzun yıllardır kışla gibiyiz, iddaa bayi gibiyiz, ganyan bayii gibiyiz. O nedenle aramıza kadın geldiğinde yüzüne ışık tutulmuş tavşan gibi şaşırıyor ve ne yapacağımızı bilemiyoruz. Muhtemelen sizi de troll olarak görüyor çoğumuz.Teşekkürler hayır eczanenin verdiği kremi uyguladım herkes niye bu kadar abarttı bilmiyorum ama o kadar ciddi bişey yoktu başta.Kendi canımı önemsemeyecek miyim elbette önemsiyorum bu dediğim şey sonradan yenilerde olduğu için soracak kimsem olmadığı için sormuştum fiziksel olarak beni etkilemiyor görsel olarak garip ve ileride oraya tekrar darbe alırsam sorun çıkabilir diye endişelendim fonksiyon olarak bi sorun olsaydı yürümemde vesaire zaten çoktan gitmiştim doktora
Sorum saçma gelse de yardımcı olmak ya da hiç bişey dememek bu kadar zor olmamalı teşekkürler ciddiye alıp cevap verdiğiniz için başıma ilk defa böyle bişey geliyor çok büyük bişey değil yine de belki bilen vardır illa kaza yapan vardır koskoca forumda diye düşündüm teşekkürler yenidenForum olarak uzun yıllardır kışla gibiyiz, iddaa bayi gibiyiz, ganyan bayii gibiyiz. O nedenle aramıza kadın geldiğinde yüzüne ışık tutulmuş tavşan gibi şaşırıyor ve ne yapacağımızı bilemiyoruz. Muhtemelen sizi de troll olarak görüyor çoğumuz.
küçükken(5-6) bisikletten düştüydüm babam kırık olsa duramazsın diye hastaneye götürmediydi 2 hafta sonra ağrıdan duramayınca götürdü kırık vardı alçıya aldılar 2 hafta sonra dayanamadı ben çok seviyorum alçı çıkarmayı diyip dedemle birlikte testereyle kolumdaki alçıyı çıkardı (tramva bıraktı) sonra kol yamuk kaynadı tersinede bükülebiliyordu çok efsanevi bi özellikti bu kolla dersleri kaynatıyor kızlara şov yapıyordum sonra en ufak düşmede kırılma kroniği kaldığını farkettim (kırdıktan sonra) 5-6 defa daha kırıncı platinler vs ile bu özelliği elimden zorla aldılar hala 5-10 derece daha tersine bükülüyor tersinede 3 tur dönebiliyor ama çivi izleri ve her sabah katur kutur sesler eşliğinde açılıyor soğuklarda sızlıyor ve diğerinden 2-3 cm kısa kaldı ama hala çalışıyor demem o ki hastaneye git pişman olmaBen motor kullanmıyorum arkadaydım virajı dönerken küçük bi kaza yaptık ben sırt üstü düştüm ama alt bacağımın arkasını nereye vurduysam baya morardı kazadan bu yana 2 ay geçti morluk geçti ama şekil bozukluğu oluştu içe doğru çöküntü şeklinde bi boşluk var bacağımın arkasında yağ nekrozu mu neden bilmiyorum doktora gitmedim ciddi bişey yok diye bunun sebebi nedir? Hala geçmemesi ve şekil bozukluğunun olması normal mi? Bide belimde biraz asfalt yanığı olmuştu geçti ama biraz izi kaldı o kalacak mı öyle?
Geçmiş olsun sana da teşekkür ederim randevu bulabilirsem alacağım hemen küçük yerde yaşadığım için olmuyor pekküçükken(5-6) bisikletten düştüydüm babam kırık olsa duramazsın diye hastaneye götürmediydi 2 hafta sonra ağrıdan duramayınca götürdü kırık vardı alçıya aldılar 2 hafta sonra dayanamadı ben çok seviyorum alçı çıkarmayı diyip dedemle birlikte testereyle kolumdaki alçıyı çıkardı (tramva bıraktı) sonra kol yamuk kaynadı tersinede bükülebiliyordu çok efsanevi bi özellikti bu kolla dersleri kaynatıyor kızlara şov yapıyordum sonra en ufak düşmede kırılma kroniği kaldığını farkettim (kırdıktan sonra) 5-6 defa daha kırıncı platinler vs ile bu özelliği elimden zorla aldılar hala 5-10 derece daha tersine bükülüyor tersinede 3 tur dönebiliyor ama çivi izleri ve her sabah katur kutur sesler eşliğinde açılıyor soğuklarda sızlıyor ve diğerinden 2-3 cm kısa kaldı ama hala çalışıyor demem o ki hastaneye git pişman olma
Evet maalesef ki öyle motora binen biri değilim normalde bundan sonra da bineceğimi sanmıyorum bu tecrübeyle öğrenmiş oldum kazayı istanbulda yaptım ama istanbulda yaşamıyorum o gün acil yaşadığım şehire dönmem gerekiyordu o yüzden o gün gidememiştim merhem kullanmıştım iz için büyük oranda geçirdi çok büyük bi iz değil zaten neyse ki randevu bulabilirsem gideceğim teşekkürlerEkipmansız motora binmenin sonucu. Asfalt yanığının izi geçmez diye biliyorum.
Doktora gidin. devlet hastanelerinden randevu zor alınıyor ama kaza yaptığınız gibi gitmiş olsaydınız acilden girerdiniz ve motosiklet kazası olduğu için sıra falan bekletmezlerdi hemen MR falan ne varsa çekilir bakılırdı. şimdi üzerinden zaman geçmiş, belki sağlık ocağı doktoru bakar, hiç doktora görünmemekten iyidir, sağlık ocağı doktoru kendi branşı olmasa bile size ortopediye görünün diyebilir.
Sağlık ocağına randevu gerekmiyor diye biliyorum. Artık adları değişti aile hekimi diye geçiyorlar. Çocuklar hasta olunca randevu falan almadan direkt gidiyorduk biz. Size bakan aile hekimi e-devlet'den görünüyor olması lazım, direkt ona gidin.Evet maalesef ki öyle motora binen biri değilim normalde bundan sonra da bineceğimi sanmıyorum bu tecrübeyle öğrenmiş oldum kazayı istanbulda yaptım ama istanbulda yaşamıyorum o gün acil yaşadığım şehire dönmem gerekiyordu o yüzden o gün gidememiştim merhem kullanmıştım iz için büyük oranda geçirdi çok büyük bi iz değil zaten neyse ki randevu bulabilirsem gideceğim teşekkürler
Tamamdır bakacağım teşekkür ederimmSağlık ocağına randevu gerekmiyor diye biliyorum. Artık adları değişti aile hekimi diye geçiyorlar. Çocuklar hasta olunca randevu falan almadan direkt gidiyorduk biz. Size bakan aile hekimi e-devlet'den görünüyor olması lazım, direkt ona gidin.
Forum olarak uzun yıllardır kışla gibiyiz, iddaa bayi gibiyiz, ganyan bayii gibiyiz. O nedenle aramıza kadın geldiğinde yüzüne ışık tutulmuş tavşan gibi şaşırıyor ve ne yapacağımızı bilemiyoruz. Muhtemelen sizi de troll olarak görüyor çoğumuz.
Len biz senkron ayarı yaptıramıyoruz sizin uğraştığınız fik fik işlere bakyok yav ondan değil.
ilk mesaj o kadar garip sacma ki(kusura bakma asli00) bu anca trol olur dedim.
fazla sorgulamamak lazım galiba
Len biz senkron ayarı yaptıramıyoruz sizin uğraştığınız fik fik işlere bak
Hacım 17 yaşında motor, mortgage gibi ne taksidi?yaaa daha taksitlerini bile odemedğim bu cillop gibi motoru israili protesto için yakıyorum diyerek video cek bence.(yakmadan once cember sakal bırak)
namın yurur valla :d
Hacım 17 yaşında motor, mortgage gibi ne taksidi?![]()
Burada her yeri yaktı şerefsizler, motoru şu dönem yakarsam "aha yakaladık kundakçı pzevngi" diye yandaş kanallarda içimden geçerler, Fatih Altaylı'nın yan koğuşuna alırlar beniyaa yanarken kim bilecek![]()
Nasıl girebilirim konuya baska bilmedim valla burakyok yav ondan değil.
ilk mesaj o kadar garip sacma ki(kusura bakma asli00) bu anca trol olur dedim.
fazla sorgulamamak lazım galiba