Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Zaten oralardaki işçilerle birlikteydik. Hatta gecekondu mahallesi gibi bir yerde kültür merkezi kurmuştu arkadaşlar, aramızda müzisyen bir arkadaş vardı, sonradan meşhur oldu, rahmetli Kazım, o gitar kursu veriyorum işçi emekçi kardeşlerimize bedava deyince dandik gitarımı kapıp gitmiştim, benim ritm konusunda ne kazma olduğumu görünce sen ne iş yapıyorsan onu yapmaya devam et sende yetenek yok diyerek gayet açık sözlü şekilde konuşmuştu benimle.
Hocam eski anılarımı depreştirdin.

80 öncesi yeni yetmeydik. Yazları ailemiz bizleri camiye Kuran kursuna gönderirdi, orada bazı kişiler bize kanca atmaya çalışır, orayı eleman devşirme yeri olarak kullanırlardı. Tabii o dönemler her görüşün eleman devşirmek için kendi bölgeleri usulleri vardı. Çırak olarak marangozda çalışır orada da kendini işçilerin hamisi gören görüş telkinde bulunur du. O zaman ki aklımla hiç birine takılmaz kaytarırdım.

Neyse 12 eylül oldu yanımızda ki okula bir bölük asker yerleştirildi, cemseler vızır vızır gelip gider yolda bizi gören askerler çevirip kafasına göre esip gürlerdi. Cahillik işte o erler küçük dağları biz yarattık ( tövbe tövbe ) havasında dolaşırdı.

Vel hasıl sonra ki yıllarda üniversiteye kayıt olduk ufak ufak örgütlenme çalışmaları başladı, her görüşten kişiler gelip bize telkinde bulunmaya çalışırdı.

Benim içinde bulunduğum arkadaş gurubu a politikti. Kahve hane, Gülhane parkında futbol maçı ve okul ( üniversite ) üçgeninde okul hayatını bitirdik.

Yaş itibari ile 12 eylül öncesini, 12 eylül ve sonrasını bire bir gördük yaşadık.

Her zaman böyle olaylara fiziksel olarak katılmaya soğuk bakmışımdır, bana göre bu yöntem yanlış, yöntem.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Zaten oralardaki işçilerle birlikteydik. Hatta gecekondu mahallesi gibi bir yerde kültür merkezi kurmuştu arkadaşlar, aramızda müzisyen bir arkadaş vardı, sonradan meşhur oldu, rahmetli Kazım, o gitar kursu veriyorum işçi emekçi kardeşlerimize bedava deyince dandik gitarımı kapıp gitmiştim, benim ritm konusunda ne kazma olduğumu görünce sen ne iş yapıyorsan onu yapmaya devam et sende yetenek yok diyerek gayet açık sözlü şekilde konuşmuştu benimle.
Abi fi tarihinde karaoke modası varken kızlı erkekli kalabalık bir grup loca kapattık, karaoke yapıyoruz, içkiler gırla. Benim de kafam bir dünya, neyse sıra bana geldi, nasıl güzel söylüyorum, coşuyorum, coşturuyorum, sahneler için yaratılmışım o derece. Arkadaşın biri videoya çekmiş, ertesi gün attı. Abi meğer müziğe düşman olmak için doğmuşum, bu kadar berbat bir performans olamaz, milletin kulağının ırzına geçmiş akşamlarını mok etmişim. O kadar kötüymüşüm yani..

Buarada rahmetli Kazım dediğin de sanırım Kazım Koyuncu.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi fi tarihinde karaoke modası varken kızlı erkekli kalabalık bir grup loca kapattık, karaoke yapıyoruz, içkiler gırla. Benim de kafam bir dünya, neyse sıra bana geldi, nasıl güzel söylüyorum, coşuyorum, coşturuyorum, sahneler için yaratılmışım o derece. Arkadaşın biri videoya çekmiş, ertesi gün attı. Abi meğer müziğe düşman olmak için doğmuşum, bu kadar berbat bir performans olamaz, milletin kulağının ırzına geçmiş akşamlarını mok etmişim. O kadar kötüymüşüm yani..

Yeterince içki içince benim de sesin süper gibi geliyordu, hatta heves edip gitar da almıştım, yeterince biradan sonra süper gitar çalıyormuşum gibi geliyordu. :)

Rahmetli Kazım Koyuncu. Meşhur olmadan çok öncesinde tanışırdık, o da benim gibi 20li yaşların başlarında komunistti sonradan hiyerarşik yapıların her türlüsüne alerjimiz olduğundan anarşist olmuştuk. Çok genç yaşta kaybettik arkadaşı o malum berbat hastalıktan.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeterince içki içince benim de sesin süper gibi geliyordu, hatta heves edip gitar da almıştım, yeterince biradan sonra süper gitar çalıyormuşum gibi geliyordu. :)

Rahmetli Kazım Koyuncu. Meşhur olmadan çok öncesinde tanışırdık, o da benim gibi 20li yaşların başlarında komunistti sonradan hiyerarşik yapıların her türlüsüne alerjimiz olduğundan anarşist olmuştuk. Çok genç yaşta kaybettik arkadaşı o malum berbat hastalıktan.
Mekanı cennet olsun, aslan gibi adamdı, itten köpekten korkan yeni jenerasyon hımbıllardan değildi.

Bu kadar yürekten çağırma bizi.
Bir gece ansızın gelebiliriz... :)
Köfteyle korkacak adam değiliz ya:)
Siz gelin yeter.
Biz kendi aramızda bir eylem de yaparız kimse karışamaz .
Bize her gün 1 mayıs deriz ne olacak :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alkole yine zam geldi şimdi gençler şarkı söyleyecek kafayı bile yaşayamıyorlar malum.
Ali bey zam almak zorun da..

Motosikleti
Ns200 15"
Alkole yine zam geldi şimdi gençler şarkı söyleyecek kafayı bile yaşayamıyorlar malum.
Abi alkol kullanmam ama yedek parça fiyatlarından yakınacağım bende. Alt tarafı arabamı ve motosikletimi toplamayı seven ve ardından yaptıklarımın değişimini görünce keyif alan biriyim ama çok pahalı oldu her şey.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alkol çok pahalı hale gelince gençlerin bir kısmı maalesef uyuşturucu müptelası oldu. Çünkü uyuşturucu daha ucuz. Sen görevin gereği daha fazlasını biliyorsundur ama ben bu işin çocuk yaşlara kadar indiğini gözlemliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar