Doğru bu işin uzmanı kimse ona gidiyorsun.
Ya manyak mısın acaba ne trolü ciddi bişey soruyoruz kime sorsam bilemedim ailemim haberi de yok her şeyi de şaka sanıyorsunuz amk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu benim sorunum değil valla napayım aq
Ya başta böyle olsa doktora gitmez miyim tabii ki giderim yenilerde böyle oldu geçen bişey mi bilmediğim için sordum gideceğim zaten ve evet yaşım küçük ailemin kimsenin haberi yoktu
Bu kadar ciddi bişey değildi başta diyorum yenilerde oldu ve çok fazla değil küçük bişey zaten gideceğim yine de sormak istedim geçen bişey mi ne neden bilmediğin için bu kadar sadece ya
Bi soru sorduk çok yardımcısınız gerçekten... Kime sorabilirim ne bileyim ailemin haberi yok kazayı yaptığım kişiyle konuşmuyoruz herkesten saklamak zordu zaten insan gibi cevap verseniz ölecek misiniz aq ya
Burak sana fena ayar oldum insan gibi bişey soruyoruz şurda belinin yanık fotosunu görmeden yorum yapamayız diyor ciddi bişey soruyorum hemen cinsiyetçilik yapıyorsun hayatımda ilk defa kaza yaptım buraya da sırf bunu sormak için üye oldum ama görüyorum ki buradaki arkadaşlar çok yardımcıymış.Sizin gibilerle işimiz var asıl belimde iz kaldı bunun için de üzgünüm sen dalga malzemesi yap aferin
Küfür etmiyorum sırf kız olduğum için cevap yazıyolar diyenlere ya da yalan olduğunu söyleyenlere lafım sadece ve dediğim gibi başta bu yoktu yenilerde oldu hiç bi bilgim olmadığı için soracak kimsem olmadığı için sordumDayı hem hastaneye gitmek yerine motosiklet konularının geçtiği foruma bu konuları yazıyorsun (beklentin neyse artık) hem de küfür ediyorsun, yakıştı mı sana?
akrep sen misin lan ?
Kız olduğum için cevap yazıyor veya yalan diyenlereydi lafım bu doğru mu peki söyler misin? İnsan gibi soru soruyorken sırf kızım diye trol ya da ben yazdım bana bakmadılar hanım abla gibi nick açmalıyız diyenlerin yaptığı doğru mu? Yine de düzelttim ama ben onların yaptığı doğru olsun.Ne demek küfür etmiyorum, daha ne yazdığının farkında bile değilsin. Az önce yazdığın mesajı düzeltip değiştir diğerleri görmeden.
Bacağın şekli bozuk yerinden yukarısını merak ediyoruz hacı ağbi.belinin yanık fotosunu görmeden yorum yapamayız aslıcım :d
ya bizim forum neden boyle ?
adı aslı olan bir kızın, bizim foruma üye olur olmaz kaza yaptım bacağım sekli bozuldu neden boyle oldu diye soru sormasının trolluk oldugunu nasıl anlamıyor hayret ya.
valla işimiz var hee.
Kız olduğum için cevap yazıyor veya yalan diyenlereydi lafım bu doğru mu peki söyler misin? İnsan gibi soru soruyorken sırf kızım diye trol ya da ben yazdım bana bakmadılar hanım abla gibi nick açmalıyız diyenlerin yaptığı doğru mu?
bunun arkovopic olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
Evet ben de onu diyorum ufak tefek zaten bu yüzden önemsemedim.Sadece belimde iz kalmasına üzüldüm ve bacağımdaki şey normal mi geçer mi diye sordum.Bu kadar yani o kadar ciddi bişey değildi:d yav hadi morardım diyeyim de rahat et.
ufak teker sıyrık bunlar.
Ya ne diyosunuz buraya sırf bunu sormak için üye oldum hata yapmışımbunun arkovopic olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
Şu cevap yazanlara bi bak allah aşkına sonra neden kızıyorum inanmıyolar bile ciddi bişey soruyorum suçlu ben oluyorumNe demek küfür etmiyorum, daha ne yazdığının farkında bile değilsin. Az önce yazdığın mesajı düzeltip değiştir diğerleri görmeden.
Evet ben de onu diyorum ufak tefek zaten bu yüzden önemsemedim.Sadece belimde iz kalmasına üzüldüm ve bacağımdaki şey normal mi geçer mi diye sordum.Bu kadar yani o kadar ciddi bişey değildi
Ya ne diyosunuz buraya sırf bunu sormak için üye oldum hata yapmışım
Evet bence de hata yapmışsın dayı, onun yerine çok önceden hastaneye gitmeliydin. O an devlet hastanesinden randevu alsan bile şimdiye sana muayene sırası gelmişti. "Kız olduğumdan dolayı beni ezikliyorlar" düşüncesinden de vazgeçin, gerçekten kız veya gerçekten erkek olsan da tepkimiz aynı olurdu.Evet ben de onu diyorum ufak tefek zaten bu yüzden önemsemedim.Sadece belimde iz kalmasına üzüldüm ve bacağımdaki şey normal mi geçer mi diye sordum.Bu kadar yani o kadar ciddi bişey değildi
Ya ne diyosunuz buraya sırf bunu sormak için üye oldum hata yapmışım
Ne bileyim ben motor kullanmıyorum dedim ya alakam yok ama internetten bakıp cevap verebilirimtamam tamam.
şimdi sana bir soru soracam ama cok rica ediyorum dürüstçe cevap vereceksin ok ?
hornet750 mi suzuki 8s mi sence ?
Kız olduğumdan beni ezikliyolar düşüncem yok dayı.Kız olduğumdan ciddiye almıyolar ama orası doğru.Sevgilimle yapmıştık kazayı ve sanıyorum ki ciddi bişey olsa o da götürürdü hastaneye ya da gitmemi söylerdi diye sanıyorum.Bu olan şey yenilerde oldu zaten gideceğim bi bilgim olmadığı ve kazayı yaptığım kişiyle artık konuşmadığımız için buraya sorduk ama hata yapmışız dayıEvet bence de hata yapmışsın dayı, onun yerine çok önceden hastaneye gitmeliydin. O an devlet hastanesinden randevu alsan bile şimdiye sana muayene sırası gelmişti. "Kız olduğumdan dolayı beni ezikliyorlar" düşüncesinden de vazgeçin, gerçekten kız veya gerçekten erkek olsan da tepkimiz aynı olurdu.
Ne bileyim ben motor kullanmıyorum dedim ya alakam yok ama internetten bakıp cevap verebilirim
Çok sağol çok şükür ciddiye alıp cevap verebildinvay anasını oldukça tutarlı cevaplar veriyosun.
ben inandım sana.
iz falan kalmaz rahat ol.
o morluklar da hikaye.
gecmiş olsun.
@tommygun reyiz! Danışmadan bekleniyorsunuz.Forumun bütün ağababalarının bu konuya gelmesi lazım. buralar karışacak vaziyey alalım![]()
Silicem zaten birazdan herkes dalga geçme niyetinde olduğu için. yok neden gitmemişim doktora çünkü başta böyle bişey yoktu sonradan oldu neyseeee neyseForumun bütün ağababalarının bu konuya gelmesi lazım. buralar karışacak vaziyey alalım![]()
lütfen gitme bizim agalar gelsin eminim yardimci olacaklar sanaSilicem zaten birazdan herkes dalga geçme niyetinde olduğu için. yok neden gitmemişim doktora çünkü başta böyle bişey yoktu sonradan oldu neyseeee neyse
Silemiyormuşum da heralde anlamadım