Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Ben motor kullanmıyorum arkadaydım virajı dönerken küçük bi kaza yaptık ben sırt üstü düştüm ama alt bacağımın arkasını nereye vurduysam baya morardı kazadan bu yana 2 ay geçti morluk geçti ama şekil bozukluğu oluştu içe doğru çöküntü şeklinde bi boşluk var bacağımın arkasında yağ nekrozu mu neden bilmiyorum doktora gitmedim ciddi bişey yok diye bunun sebebi nedir? Hala geçmemesi ve şekil bozukluğunun olması normal mi? Bide belimde biraz asfalt yanığı olmuştu geçti ama biraz izi kaldı o kalacak mı öyle?

Motosikleti
CB125F
Ben motor kullanmıyorum arkadaydım virajı dönerken küçük bi kaza yaptık ben sırt üstü düştüm ama alt bacağımın arkasını nereye vurduysam baya morardı kazadan bu yana 2 ay geçti morluk geçti ama şekil bozukluğu oluştu içe doğru çöküntü şeklinde bi boşluk var bacağımın arkasında yağ nekrozu mu neden bilmiyorum doktora gitmedim ciddi bişey yok diye bunun sebebi nedir? Hala geçmemesi ve şekil bozukluğunun olması normal mi? Bide belimde biraz asfalt yanığı olmuştu geçti ama biraz izi kaldı o kalacak mı öyle?
Hocam ne olur ne olmaz bi hastaneye gitseniz?

Kaza mayısın başında olmuştu ciddi bişey yok diye gitmemiştim morluk baya çoktu çok ağrıyodu kan falan toplamıştı eczaneden krem almıştım iyleşmesi de uzun sürdü ama önemsemedim bişey yok diye şimdi gitsem mi bilmiyorum geçer mi zamanla acaba o boşluk gibi şekil bozukluğu ilk defa kaza yaptım ben de bilmiyorum

Aramız da en iyi doktor olsa buradan yazdığınla hiç bir bilgi veremez.
Şekil bozukluğu diyorsun bu kadar rahat olma .
Git bir ortopedi doktoruna versin bütün cevapları geçmiş olsun.
Cevabı bura da aramak saçma sağlık açısından..

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Şekil bozukluğu sence normal mi? Orada yumuşak doku ölmüş, içine çökmüş. Böyle durumların kangrene kadar yolu var.

Neyse ki üstünden de çok zaman geçmiş, kararma vs yoksa o kadar ciddi değildir ama hastaneye gitsen bilgi alsan güzel olur.

İnsanların bu umursamazlığı beni çok şaşırtıyor ya, 3. Dünya ülkelerinde kırık kolu tedavi ettirmeyip no union olarak bırakan tipler var ya kolunu nunchaku gibi sallayan, onlar gibisiniz aynı.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Şekil bozukluğu sence normal mi? Orada yumuşak doku ölmüş, içine çökmüş. Böyle durumların kangrene kadar yolu var.

Neyse ki üstünden de çok zaman geçmiş, kararma vs yoksa o kadar ciddi değildir ama hastaneye gitsen bilgi alsan güzel olur.

İnsanların bu umursamazlığı beni çok şaşırtıyor ya, 3. Dünya ülkelerinde kırık kolu tedavi ettirmeyip no union olarak bırakan tipler var ya kolunu nunchaku gibi sallayan, onlar gibisiniz aynı.
Çevremdeki bazı insanlar doktora gitmeyi gurur meselesi mi sayıyor, gidince öpüyorlar mı nedir anlamıyorum.
Bizim anadolu zaten 3.dünya ülkesi kafası değişen pek bir şey yok

Aramız da en iyi doktor olsa buradan yazdığınla hiç bir bilgi veremez.
Şekil bozukluğu diyorsun bu kadar rahat olma .
Git bir ortopedi doktoruna versin bütün cevapları geçmiş olsun.
Cevabı bura da aramak saçma sağlık açısından..
Evet tabi belki daha önce yaşayan vardır diye daha önce hiç kaza falan yapmadım ve geçer diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaza olduğu ilk an hiç bişeyim yoktu kazadan sonra da yoktu morarma geçtikten sonra başladı biraz bekledim geçer belki diye geçmez ise gitmeyi düşünüyordum zaten motorla alakam yok daha önce hiç kaza yapmadım benim için de bi ilk doktora gitmeme gerek yok diye düşündüm başta hiç bişeyim olmadığı için

Evet tabi belki daha önce yaşayan vardır diye daha önce hiç kaza falan yapmadım ve geçer diye düşündüm

Kaza olduğu ilk an hiç bişeyim yoktu kazadan sonra da yoktu morarma geçtikten sonra başladı biraz bekledim geçer belki diye geçmez ise gitmeyi düşünüyordum zaten motorla alakam yok daha önce hiç kaza yapmadım benim için de bi ilk doktora gitmeme gerek yok diye düşündüm başta hiç bişeyim olmadığı için

Bu başkasının başına geldiğin de aktarabileceği ve size tavsiye verebileceği bir şey değil.
Herkesin kas yapısı farklı biri düşer kırar diğeri sadece zedeler.
Şekil bozukluğu ciddi bir şey.
Cevabı bura da aramadan doktora gidin acilinden.

Çevremdeki bazı insanlar doktora gitmeyi gurur meselesi mi sayıyor, gidince öpüyorlar mı nedir anlamıyorum.
Bizim anadolu zaten 3.dünya ülkesi kafası değişen pek bir şey yok
Ben daha önce böyle bişey yaşamadım bunun normal olup olmadığını bile bilmiyorum o yüzden başta da ciddi bişeyim yoktu eczaneye gittim krem falan verdiler çok ciddi bişey olsaydı giderdim zaten ne bileyim ya erkek arkadaşımla yapmıştık o da söylerdi heralde ciddi bişey olsa gitmemi

Bu başkasının başına geldiğin de aktarabileceği ve size tavsiye verebileceği bir şey değil.
Herkesin kas yapısı farklı biri düşer kırar diğeri sadece zedeler.
Şekil bozukluğu ciddi bir şey.
Cevabı bura da aramadan doktora gidin acilinden.
Teşekkürler kime sorsam bilemediğim için yazdım buraya kazayı yaptığım kişiyle konuşmuyoruz şu an maalesef o yüzden soracak kimsem yoktu randevu alacağım

Motosikleti
CB125F
Kaza mayısın başında olmuştu ciddi bişey yok diye gitmemiştim morluk baya çoktu çok ağrıyodu kan falan toplamıştı eczaneden krem almıştım iyleşmesi de uzun sürdü ama önemsemedim bişey yok diye şimdi gitsem mi bilmiyorum geçer mi zamanla acaba o boşluk gibi şekil bozukluğu ilk defa kaza yaptım ben de bilmiyorum
Yanlış anlamayın bende umursamaz biriyim zaten hastane randevu sistemi çok kötü durumda

Ocak'ta motosiklet ehliyet sınavı vardı fırtına ve yağmur olduğu halde iptal olmadı
zaten acemiyim sınav motoru da ilk kez bindim öteki arızalı diye kasiste arka fren kilitledi kaydım toparladım ama sol ayak bas parmağı 1 hafta ağrıdı 6 ay oldu tırnak altı hala mor ve hastaneye gitmedim bir şey yok diye

Siz yine de randevu alıp bir doktora görünün geçmiş olsun

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hematom oluşmuş olabilir, yani kan birikmesi. Boşaltılması gerekebilir. Ufak bir dokunuşla hallederler. Ama ihmal etme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belinin yanık fotosunu görmeden yorum yapamayız aslıcım :d

ya bizim forum neden boyle ?

adı aslı olan bir kızın, bizim foruma üye olur olmaz kaza yaptım bacağım sekli bozuldu neden boyle oldu diye soru sormasının trolluk oldugunu nasıl anlamıyor hayret ya.

valla işimiz var hee.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu kafa ile bu yaşa kadar iyi yaşamışsınız. Kaza anında ister sürücü olun ister artçı. Hastaneye gidin. Hangi çağda yaşıyoruz. Muhtemelen yaşın küçük ve ailenden korktuğun için gitmediğini var sayıyorum.

Yeni tayin olduğum yerde aynı işi yaptığım tek gözü görmeyen eleman motor aldığı 2. gün kaza yapmış gitmemiş doktora sonra ağrıdan duramayınca gitmiş tetkik sonucu kaburgalarında kırık olduğu tespit edilmiş 2 ay rapor aldı. 1 ay boyunca oturarak uyuyabilmiş. 1 ay sonra ağrısı, acısı azalınca yatarak uyuymaya geçmiş.

Doktora gitmemişsiniz ve böyle ciddi bir mevzu için buradan fikir almak istiyorsunuz. Ne bekliyorsunuz buradan ?
Zeytinyağı ile ov geçermi desinler ? yada Sarmısağı iki gün beklet güneşte yumuşat ez vs vs .. Ya Arkadaşım bu şakamı ?
Alt Bacağının arkası nedir ? . Şekil Bozukluğu diyorsunuz ! Sağlığınızı çok kolaymı buluyorsunuz ?
Yoksa herşey normalde sıkıntı bendemi ciddi ciddi kendimi sorgulamaya başladım. Nasıl bir ortama düştüm şaşkınlık içindeyim.
Ya bilmeden Kırdıklarım varsa kusura bakmasınlar ( Dengesiz olanlar hariç..onlar zaten kendisini biliyor )
Sanırım buradaki son yazım bu olacak :))
Allah Yardımcınız olsun.

adı aslı olan bir kızın, bizim foruma üye olur olmaz kaza yaptım bacağım sekli bozuldu neden boyle oldu diye soru sormasının trolluk oldugunu nasıl anlamıyor hayret ya.

valla işimiz var hee.
Ya manyak mısın acaba ne trolü ciddi bişey soruyoruz kime sorsam bilemedim ailemim haberi de yok her şeyi de şaka sanıyorsunuz

geçen taşıt tanımayla ilgili konu açmıştım bir tane bile mesaj gelmedi napsak foruma hanım abla nickiyle mi devam etsek
Bu benim sorunum değil valla napayım

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu kafa ile bu yaşa kadar iyi yaşamışsınız. Kaza anında ister sürücü olun ister artçı. Hastaneye gidin. Hangi çağda yaşıyoruz. Muhtemelen yaşın küçük ve ailenden korktuğun için gitmediğini var sayıyorum.

Yeni tayin olduğum yerde aynı işi yaptığım tek gözü görmeyen eleman motor aldığı 2. gün kaza yapmış gitmemiş doktora sonra ağrıdan duramayınca gitmiş tetkik sonucu kaburgalarında kırık olduğu tespit edilmiş 2 ay rapor aldı. 1 ay boyunca oturarak uyuyabilmiş. 1 ay sonra ağrısı, acısı azalınca yatarak uyuymaya geçmiş.
Ya başta böyle olsa doktora gitmez miyim tabii ki giderim yenilerde böyle oldu geçen bişey mi bilmediğim için sordum gideceğim zaten ve evet yaşım küçük ailemin kimsenin haberi yoktu

Doktora gitmemişsiniz ve böyle ciddi bir mevzu için buradan fikir almak istiyorsunuz. Ne bekliyorsunuz buradan ?
Zeytinyağı ile ov geçermi desinler ? yada Sarmısağı iki gün beklet güneşte yumuşat ez vs vs .. Ya Arkadaşım bu şakamı ?
Alt Bacağının arkası nedir ? . Şekil Bozukluğu diyorsunuz ! Sağlığınızı çok kolaymı buluyorsunuz ?
Yoksa herşey normalde sıkıntı bendemi ciddi ciddi kendimi sorgulamaya başladım. Nasıl bir ortama düştüm şaşkınlık içindeyim.
Ya bilmeden Kırdıklarım varsa kusura bakmasınlar ( Dengesiz olanlar hariç..onlar zaten kendisini biliyor )
Sanırım buradaki son yazım bu olacak :))
Allah Yardımcınız olsun.
Bu kadar ciddi bişey değildi başta diyorum yenilerde oldu ve çok fazla değil küçük bişey zaten gideceğim yine de sormak istedim geçen bişey mi ne neden bilmediğin için bu kadar sadece ya

acil servis mi lan burası......
Bi soru sorduk çok yardımcısınız gerçekten... Kime sorabilirim ne bileyim ailemin haberi yok kazayı yaptığım kişiyle konuşmuyoruz herkesten saklamak zordu zaten insan gibi cevap verseniz ölecek misiniz ya

valla işimiz var hee.
Burak sana fena ayar oldum insan gibi bişey soruyoruz şurda belinin yanık fotosunu görmeden yorum yapamayız diyor ciddi bişey soruyorum hemen cinsiyetçilik yapıyorsun hayatımda ilk defa kaza yaptım buraya da sırf bunu sormak için üye oldum ama görüyorum ki buradaki arkadaşlar çok yardımcıymış.Sizin gibilerle işimiz var asıl belimde iz kaldı bunun için de üzgünüm sen dalga malzemesi yap aferin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar