Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Pimi çektin ortaya bıraktın Fatiiiih gelde iki tane parlatma şimdi 🥺
forumda espresso diye bir adam var, eli öpülecek bir adam, kaç yıl önce söyledi hatırlamıyorum ama bana "akraba hayatı pişmanlıktır, kurtul o hayattan" demişti...

üç haftadır bir kadın sevdim ve son iki haftadır akrabalarım üzerime geliyor, lafları ağırıma gidiyor, çok kırılıyorum.. tamam her şey yolunda değil ama neden bana kötü konuşuyorlar? belki kötü bir kadını sevmiş olabilirim ama gönül işi istemsizce olan bir şey ve psikolojik olarak insanı yoran bir durum. yani bir hayat kadınına aşık olsaydım ne olacaktı? gönül bu, kimi seveceğini sen seçmiyorsun ki.

eğer sevgim karşılık bulmazsa benim güzel sözlere ve teselliye ihtiyacım olacak, yıllardır her türlü destek verdiğim annem bile "bıktım senin kadınından" gibi şeyler söyledi... ulan ben karıya kıza yedirmediğim parayı sana verdim, beraber yaşıyoruz ve sen şunun şurasında benim 10 gündür sohbet ihtiyacıma dayanamıyorsun.

bu nasıl anneliktir? diğer akrabaları zaten söylemeye bile gerek yok, şu an iş arkadaşlarım dışında aklı başında bir analiz yapıp akıl veren ve güzel söz söyleyen yok, akraba hayatı gerçekten pişmanlıkmış, boşu boşuna paranızı ve zamanınızı feda ediyorsunuz.

sizi dünyaya getiren anne ve babanız bile size zulüm edebiliyor ve sizi sömürebiliyor, ulan onlara köle olayım diye mi dünyaya getirdiler beni?

yaş olmuş 32, bir kadın sevdik ve belki güzel bir birliktelik olur, tek yaşamaktan sıkıldım, artık bir kadınla yaşamak istiyorum ve belki kısmetse iyi şeyler olacak ama millet için ne kadar basit geliyor böyle şeyler, o kadar rahat konuşuyorlar ki söyledikleri şeylerin ne kadar ağır olacağını düşünmüyorlar bile.

akrabaymış canları cehenneme, ne verdiniz yıllardır bana? sizin keyfi kararlarınıza göre mi yaşayacağım ben?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fatihhh , arkadas gonderdi bunu.parcayı falan sittir et.

bascı erik gibiiiii erikkk diyor..aşırı haklı. tam senlik..

aynen, kütür kütür.

ben sevmeden ilişki kurabilen biri değilim, kadına dokunmak için sevmem gerekiyor.

güzel olmasından ziyade bilinçaltı devreye girecek ve "bu kadın tam senin istediğin türden" diyecek ve ben ondan hoşlanıp onu seveceğim, ve sonra arkasından 5 yıldızlı duygular.

Kleopatra aramıyoruz yani, sadece saf bir sevgi arıyoruz. Leyla ile Mecnun hikayesi iyi bir örnek, Leyla çok çirkindir ama birde Mecnun'un gözünden bakın, önemli olan bu.. tabi bu uydurma bir hikaye ama sevgiyi anlatmak için uydurulmuş. uyum olmadığında yakışıklı yada güzel olmak yetmiyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
"Müşküle tabi zulüm" ifadesi, "zorluğa bağlı eziyet" anlamındadır. Yani, kişinin yaşadığı sıkıntıları, maruz kaldığı haksızlıkları ifade ediyor, "Müşteki zati gönül" ifadesi de, kalbine olan şikayetini ifade etmektir, şarkının bütününde ise; Yaşananlardan ve kişinin iç dünyasına olan şikayetini anlatmaktadır ve bu şikayetin kaynağı, anlaşılmamak ve beklediği sevgiyi görememektir. Buna rağmen "el pençe durmam diyerek "kimseden sevgi dilenmeyeceğini kaderin ona bir hediye (mutluluk) vermesini umar ve olursa, kederlerinden kurtulacağını düşünür. Ancak, herkes tarafından tanınmasına rağmen, onu anlayanı olmaması derinden üzer. Kalabalığın içinde yalnız hissetmek gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar