Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

Biraz dinleyince Kral Harlaus sizden 5 adet Svadyalı şövalye eğitmenizi istiyor, her zaman Svadya'dan olurdum ve Nord Krallıklarından sarışınlarla evlenirdim oyunda :D.

Bu da baya geri götürür beni eskiden orta zorlukta pvp server Metin2'de kara büyü suram vardı 2 kişi dalardılar indiremezdiler :), biraz bunu dinleyince kafamda fışşş diye hava kılıcı açma sesi, cappuuummmcaaaahhhh diye güçlü beden açma sesi ve bu şarkı ile kestiğimiz kurtlar. Güzel günlerdi :D.
Ben hep Lord Stamarın kızıyla evleniyordum, bende swadyalı olurdum hep, güzel günlerdi, keşke şimdi de o günlerdeki gibi oyunlardan zevk alabilsem. paylaştığın iki müziği de çok severim. arşivimde varlar bunlar. warband oynarken hilesiz şekilde 41 lvl de oyunun sonunu getirmiştim...

bugün inşaatta çalışırken 5 katlı binanın dış cephesini ısı yalıtım kaplıyordum ve canım sıkıldı, telefonda bilgisayar oyunlarının müziklerinden açtım son ses dinliyorum, millet garip garip bakıyor bu ne dinliyor diye :D aşağıdaki oyunun müziklerini dinledim, birinci ve üçüncü parça güzel. ikincide fena değil.

aslında başka müzik paylaşmak için girmiştim konuya; geçenlerde tesadüfen youtube anasayfama düştü, müzik hoşuma gitti ve sakinleştirici terapi müziği gibi çok sevdim, klibinde de audinin güzel arabasını görünce arabayı seyrederek dinliyordum ve bir anda arabanın kazalı halini görünce tüylerim diken diken oldu, içim burkuldu bir an. müzik güzel ama artık duydukça sakinleştirmeyle ufaktan ürperti gelmiyor değil.

Yeni olmakla uzaktan yakından alakası yok ama belki yad etmek isteyene hatırlatmış oluruz.

Dün 7-8 saat kadar dinledim, bugün de akşama kadar dinlerim muhtemelen. Kısmetse yarın veya Perşembe yeni bir şarkıya geçerim =)

Yeni olmakla uzaktan yakından alakası yok ama belki yad etmek isteyene hatırlatmış oluruz.

Dün 7-8 saat kadar dinledim, bugün de akşama kadar dinlerim muhtemelen. Kısmetse yarın veya Perşembe yeni bir şarkıya geçerim =)

ne biçim şarkılar dinliyor millet :D kedi falan kesiyorsunuzdur siz... biraz dinleyeyim dedim de bu şarkı şeyi anımsattı bana, çocukken "Power Rangers" çizgifilm izlerdik, o çizgifilmin tema müziği vardı bilenler bilir; "go go power rangers" diye başlıyordu... dur paylaşayım;

edit: bide ufak bir gözlemde bulundum istemsizce, metallica dinleyenler hep "endomorf" vücut yapısına sahip nedense, bu grubu dinleyenlerin ortak yanlarından biri bu ilginç bir şekilde. lisede şeker hastası bir arkadaş vardı oda dinliyordu, insülin kullanıyordu hep hastalığı yüzünden.

Kedi neymiş @fatih.met , dişimin kovuğuna yetmez. Şöyle leopar falan yok um etli butlu?

Bugün artık şarkı tekrarından albüm tekrarına geçtim =)

1983 Metallica sen ne güzel şeysin..

Kedi neymiş @fatih.met , dişimin kovuğuna yetmez. Şöyle leopar falan yok um etli butlu?

Bugün artık şarkı tekrarından albüm tekrarına geçtim =)

1983 Metallica sen ne güzel şeysin..
Hani eşekoğlu eşek babası dışında deriz ya , Metallica müq ama lars eşeği yıllar boyunca Metallica'nın PR'ını korsan kaset ile yaptı ama napster'da kendi grubunun albümleri beleş olunca çok ağladı ... nalet lars beni gruptan biraz soğutuyor ama diskografi olarak tartışılmaz , en azından şimdi Spotify onun beynine biraz mantık soktu

dipnot : eşek lars birkaç sene önce napster'ın kurucusuyla arkadaş oldu sanırım ama emin değilim ?

Hani eşekoğlu eşek babası dışında deriz ya , Metallica müq ama lars eşeği yıllar boyunca Metallica'nın PR'ını korsan kaset ile yaptı ama napster'da kendi grubunun albümleri beleş olunca çok ağladı ... nalet lars beni gruptan biraz soğutuyor ama diskografi olarak tartışılmaz , en azından şimdi Spotify onun beynine biraz mantık soktu

dipnot : eşek lars birkaç sene önce napster'ın kurucusuyla arkadaş oldu sanırım ama emin değilim ?

Vallahi gençlik yıllarında ben de sövmüştüm Napster konusunda, ama şimdi oturup baktığım zaman haklıymış diyorum abi ya. Konu sadece Metallica da değil, yüz binlerce küçük ölçekli sanatçının haklarını ilgilendiriyor. Hem daha eskide Elektra ile olan davaları, hem Napster konusundaki tavırları ile bugün Lars sayesinde müzisyenler üretimlerinin telifini isteyebiliyor/alabiliyor. Ha Lars bunu kendi cebine girecek milyon dolarlar azalmasın diye yapmıştır sadece, orasını bilemiyorum tabi, beklenir yer elmasından :D

Öte yandan ben Kirk ile beraber grubu soktukları durum nedeniyle uyuzum. Bu 90'larda olan bitenin komple ikisinin başının altından çıktığını düşünüyorum. Tamam aynı yerde takılıp kalmayın da, gelişmek var gelişmek var.

Öte yandan Lars'ın kötü davulcu olması nedeniyle sürekli sövülmesi durumu var. Vallahi evet, iyi davulcu değil, ama müziği yazma ve aranje etmek konusunda bence çağın en iyi yeteneklerinden biri. Yazdıklarını çalamıyor gofik, orası ayrı =)

Olan garibim, "new guy" Jason Newsted'e oldu. Cliff'ten sonra ortama gelmesi azıcık şanssızlıktı. Pek de sevilmedi, sayılmadı.

Vallahi gençlik yıllarında ben de sövmüştüm Napster konusunda, ama şimdi oturup baktığım zaman haklıymış diyorum abi ya. Konu sadece Metallica da değil, yüz binlerce küçük ölçekli sanatçının haklarını ilgilendiriyor. Hem daha eskide Elektra ile olan davaları, hem Napster konusundaki tavırları ile bugün Lars sayesinde müzisyenler üretimlerinin telifini isteyebiliyor/alabiliyor. Ha Lars bunu kendi cebine girecek milyon dolarlar azalmasın diye yapmıştır sadece, orasını bilemiyorum tabi, beklenir yer elmasından :D

Öte yandan ben Kirk ile beraber grubu soktukları durum nedeniyle uyuzum. Bu 90'larda olan bitenin komple ikisinin başının altından çıktığını düşünüyorum. Tamam aynı yerde takılıp kalmayın da, gelişmek var gelişmek var.

Öte yandan Lars'ın kötü davulcu olması nedeniyle sürekli sövülmesi durumu var. Vallahi evet, iyi davulcu değil, ama müziği yazma ve aranje etmek konusunda bence çağın en iyi yeteneklerinden biri. Yazdıklarını çalamıyor gofik, orası ayrı =)
Çok haklısınız bence (y)

Değişim sırf değişim veya trend kovalamak amaçlı yapılmamalı

konu ile alakasız ama favori grubum reverend norton heat , yıllarca fallout oynamak şahsiyetimi tam bir atom punk delisine çevirdi

JIMBOOO

Bu arada serideki en iyi şarkılardan biri

double feature
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bozuk değilse oynaşma cümlesinin en iyi örneği uwe boll'un film direktörlük kariyeri , herif'in film portfolyosunun yüzde 95'i rezalet ama herif bir kült klasiğe de sahip ve bu film postal ... bence başarısı baz aldığı oyun serisinin kaynak materyali neredeyse ödünsüz olarak uyarlamasıdır

karakter tutar , trendler kaybolur

Son düzenleme:
Bruno Mars'a sardım bu ara. Metalci bir kişi olarak tanımlasam da kendimi bu tür hoş sözlü müzikli şarkıları severim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar