Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

https://www.youtube.com/watch?v=6tynWSAesAo

1978 Yılının efsanelerinden biri bence :), saksafonlu kısımlar beni benden alıyor. Şu şarkı ile garajımda toplayamacağım motor yok :flower:, yanında bir puro yaktımmı kralı gelse affetmem ::puro::.

Motoseverrr sen kaç yaşındasın birader 22 değilmiydin :) bu şarkı ve puro senin jenerasyondan çoook uzak yav :D profiline baktım şimdi , daha sülüs bile almamışsın ;)

Son düzenleme:
Motoseverrr sen kaç yaşındasın birader 22 değilmiydin :) bu şarkı ve puro senin jenerasyondan çoook uzak yav :D profiline baktım şimdi , daha sülüs bile almamışsın ;)

20 Yaşındayım Abi, sen bana bakma ben benim nesilden değilim zaten :). Benim nesilden olsam gidip W124 yerine gider janti bir şey alırdım, yine gidip V-Strom niyetlenmek yerine R25'e takardım kafayı :). Askerlik gelecektide erteledim gidip abi, şu güzel zamanlarımda gitmek istemedim :). Benim nesil ile kafa bağdaşmıyor, anlaşamıyorum ve kafa ütülüyorlar. Hee höö kanka yee yoo bana göre değil abi, fakat şimdiki gençlik maalesef böyle.

20 Yaşındayım Abi, sen bana bakma ben benim nesilden değilim zaten :). Benim nesilden olsam gidip W124 yerine gider janti bir şey alırdım, yine gidip V-Strom niyetlenmek yerine R25'e takardım kafayı :). Askerlik gelecektide erteledim gidip abi, şu güzel zamanlarımda gitmek istemedim :). Benim nesil ile kafa bağdaşmıyor, anlaşamıyorum ve kafa ütülüyorlar. Hee höö kanka yee yoo bana göre değil abi, fakat şimdiki gençlik maalesef böyle.

Valla yazılarından usturuplu biri olduğunu fark ediyorum ama zevklere bakınca bizden de eskilere gitmişsin , yeni nesil evet iki dakkada kanka diyiveriyor birbirlerine şaşırıyorum bazen :(

Gün batımına karşı ve hafif tempolu sürüş yaparken dinleniceklerden :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Valla yazılarından usturuplu biri olduğunu fark ediyorum ama zevklere bakınca bizden de eskilere gitmişsin , yeni nesil evet iki dakkada kanka diyiveriyor birbirlerine şaşırıyorum bazen :(

Sağolasın abi sizlerde saygı gösterilecek insanlarsınız, buradaki abilerimden çok şey öğrendim şu 3.5 senelik forum zamanımda. Eskilere gitmemin sebebi aslında 15-16 yaşlarımda 1979 model Anadol A2 4 kapılı bir otomobil ile tanışmamdı, o zamanda o dönemin arabasına hastaydım yağmurda bile gider siler temizlerdim öyle bir hastalıktı o araba bende (yolda görürsem içim burkulur kötü bir anı olarak kaldı bende), durum böyle olunca ister istemez insan 1980 yıllarının civarına gidiyor ve orada takılıyor. O dönemin şarkılarındaki saf duygu aktarımına duyunca ve alışınca müzik zevklerim bu yönlere kaydı. Genel olarak abi ruh halim 50-60 yaşında emekli olmuş eşini genç yaşlarında kaybetmiş ve hiç kimsesi olmayan bir ihtiyar gibi ama günün sonunda mutluyum ve kafam rahat bir şekilde uyuyorum. Çok büyük isteklerimde yok abs'li bir ilk nesil V-Strom alırsam ömrümün sonuna kadar bana eşlik eder sanırım.

Çok ilginçtir bir oyunda duydugum en güzel şarkı.

Efkar bastıryor.

Witcher 3'in Soundtrack albümü başlı başına muhteşem. Bu albüm için canlı orkestra da yaptılar youtube'dan bakmanızı tavsiye ederim.
Şöyle ilginç bir bilgi de var, bu albümü yaparken çeşitli geleneksel çalgı aletlerinden yararlanmışlar. Aralarında kemençe de var bazı şarkılarda.
Oyunu zaten söylemeye gerek yok tam bir efsane.

Dinleyeyim o zaman albümü komple bir.

bende wild hunt var; blood and wine versiyonu yan görev mi ekliyor ana görevleri de değiştiriyor mu?

Dinleyeyim o zaman albümü komple bir.

bende wild hunt var; blood and wine versiyonu yan görev mi ekliyor ana görevleri de değiştiriyor mu?
Blood and Wine DLC, bambaşka bir dünya ya resmen, yılın oyunu kazanabilecek kadar iyi bir DLC hatta, ana görev yan görev bir ton yenilik, eklenti vsvs. Şu an indirimde olabilir, önce Hearts of Stone ardından Blood and Wine oynamanızı tavsiye ederim.

Blood and Wine DLC, bambaşka bir dünya ya resmen, yılın oyunu kazanabilecek kadar iyi bir DLC hatta, ana görev yan görev bir ton yenilik, eklenti vsvs. Şu an indirimde olabilir, önce Hearts of Stone ardından Blood and Wine oynamanızı tavsiye ederim.

ben ana-görevi etkilemiyor sadece yan görevler vs. etkiliyor diye biliyordum. bilseydim en baştan onu alırdım :)

ben ana-görevi etkilemiyor sadece yan görevler vs. etkiliyor diye biliyordum. bilseydim en baştan onu alırdım :)
Game of the Year Edition alsaydınız keşke hepsi bir geliyor. Bir de ana görevi etkiliyor derken, Wild Hunt'ı etkilemiyor tabii, bunlar eklenti, kendi içlerinde ana görevleri, yan görevleri farklı. Ama her iki DLC de eşsiz bir deneyim sunuyor çünkü çok kaliteliler.

Teşekkür ederim hocam, ne yazık ki biraz odaklanma problemim var 50 saatlik ana görev durumu bile bana kafii gelecektir. yan görevleri pek yapmıyorum belki oyun bittikten sonra kalkmayan yan görevleri yaparım.
update paketini yüklediğimde kaldıgım yerden devam edebilecegımı bilsem alırım yıne de.

Şarkının ne kadar yeni olduğunu bilmiyordum, bunu yazmak için baktım Eylül 2024'te yayınlanmış.
Yeni Linkin Park'ın The Emptiness Machine.
Chester'dan sonra aynı isimle devam etmelerine ne kadar uyuz olsam da, çok basit formüle sahip bir şarkı olsa da acayip dolandı kafama. Çalışırken 4-5 saat loop'a alıp devam ediyorum. Birazdan da aynısını yapacağım.

Motosiklet sürerken müzik dinlemiyorum ama arabada bunu dinliyorum ne zamandır. Kısa zaten ama burada arabayla gittiğim en uzak mesafe 10dk anca sürüyor, loop'a alıp dinliyorum. 🏴

Biraz dinleyince Kral Harlaus sizden 5 adet Svadyalı şövalye eğitmenizi istiyor, her zaman Svadya'dan olurdum ve Nord Krallıklarından sarışınlarla evlenirdim oyunda :D.

Bu da baya geri götürür beni eskiden orta zorlukta pvp server Metin2'de kara büyü suram vardı 2 kişi dalardılar indiremezdiler :), biraz bunu dinleyince kafamda fışşş diye hava kılıcı açma sesi, cappuuummmcaaaahhhh diye güçlü beden açma sesi ve bu şarkı ile kestiğimiz kurtlar. Güzel günlerdi :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar