yandan vıjjj diye geçmek

3-4 defa başıma geldi, acayip ayar oluyorum bu duruma,
genelde 250lik rossiler ve her yeri çanta dolu kurye abiler yapıyor bunu.
saygısızca ve tehlikeli değil mi?
ayna takibi yapıyorum ama her zaman göremeyebilirim, o gürültüde duyamayabilirim...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim de başıma geliyor bazen. Hatta adamı yakalayıp ona kaza yaptırasım geliyor ama vicdanım elvermiyor. En kötü ağır bir küfür edip 30 sn sonra da o dümbüğü, o toparlağı aklımdan çıkarıyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
En çok da şu yemekçi kuryeler vıjjjjjjttt lıyor..
İleride, ya lambada , ya trafikte yan yana geliyoruz zaten,
Neden boşa vııııjjjt layıp duruyorsun dimi :)

İstanbul'da hergün defalarca yaşadığım için artık kanıksadım bunu , arkasından küfürde etmiyorum ama emniyet şeridinde 70-80 le giderken iki metre arkadan takip edenlere ayar oluyorum , bir gün dayanamayıp zart diye frene basıcam beraber tepetaklak olacaz 😐

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İstanbul'da hergün defalarca yaşadığım için artık kanıksadım bunu , arkasından küfürde etmiyorum ama emniyet şeridinde 70-80 le giderken iki metre arkadan takip edenlere ayar oluyorum , bir gün dayanamayıp zart diye frene basıcam beraber tepetaklak olacaz 😐
Bu kadar gerizekâlı bir insanın nasıl ehliyet alabildiğine şaşırıyorum doğrusu.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
fıtı fıtı diye geçmek versiyonu da var. gitmiyor bazılarının motorlu bisikleti.

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Adam acil evrak yetiştiriyordur belki. Bi tarafa kayıp yol vermeni bekliyordur korna selektör de yapmak istemiyordur. Zaten emniyet şeridi orası, kimsenin orda gitme hakkı yok. Ama madem gidiyoruz biraz empati yapalım. Acelesi olana yol verelim gitsin. İlerde patlarsa da yol verenin suçu değil.

3-4 defa başıma geldi, acayip ayar oluyorum bu duruma,
genelde 250lik rossiler ve her yeri çanta dolu kurye abiler yapıyor bunu.
saygısızca ve tehlikeli değil mi?
ayna takibi yapıyorum ama her zaman göremeyebilirim, o gürültüde duyamayabilirim...
Dün sağ tarafımdan ticari bir araç aynen dediğiniz gibi geçti.. Tabii'ki Doğal refleks olarak Yedi Sülalesini rahmetle yad ettim.

Adam acil evrak yetiştiriyordur belki. Bi tarafa kayıp yol vermeni bekliyordur korna selektör de yapmak istemiyordur. Zaten emniyet şeridi orası, kimsenin orda gitme hakkı yok. Ama madem gidiyoruz biraz empati yapalım. Acelesi olana yol verelim gitsin. İlerde patlarsa da yol verenin suçu değil.
Banane yahu onun aciliyetinden ambulans mı gelen 😀 böyle bir davranış içindeysen sende empati yap belki önündeki adam acemidir , emniyet şeridinde biri 30 la bile gidiyorsa onu darlayamazsın müsait olunca yanından bip bip yapar geçersin..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Arkamdaki motorsiklet beni geçmeye yelteniyorsa sağa yanasıyorum.
Bazılarıda hiç umursamıyor sen 70 ile gidiyorsun ama ben gitmek istemiyorum az yol ver yanından kaçılayım işte abi 😃

Motosikleti
cbf 150
O değilde trafikte motorun arkasına kadar gelip fren yapmanıza engel olanlara sinir oluyorum. Bir tanesini kibarca döverek uyardım.

Yandan geçene beni olmuyor genelde hiç bulaşmayalım modundalar hayabusada, Vespadayken bisikletliler bile geliiyor çekil la kenara diyor :)

Arkamdaki motorsiklet beni geçmeye yelteniyorsa sağa yanasıyorum.
Bazılarıda hiç umursamıyor sen 70 ile gidiyorsun ama ben gitmek istemiyorum az yol ver yanından kaçılayım işte abi 😃
Emniyet şeridini siz normal şerit genişliğinde sanıyorsunuz galiba o hızlarda bir motosiklet gider , 2. Köprü çıkışında emniyet şeridi gayet geniş orda bunu yaşamıyorum ama dar yerlerde önündekini taciz etmenin akılla izah edilecek tarafı yok , çok acelen varsa arabaların arasında slalom yap biz emniyet şeridine emniyette olmak için giriyoruz ve 70-80 km hızlar normaldir orada..

Evrak falan hikaye ya:)
Yol istense veririz zaten o kadar hıyar değiliz. Ama solumdan 10 cm ile geçmek varken yol istemekle kim uğraşacak.
Hem boşuna mı aldı abisi 250rr makinayı…
Bugün bi tanesi vuruyordu zaten başka bi arabaya.
Geçen gün de biri geldi tam yanıma sokuldu, lan önümüz tıkalı işte ne sıkışıyorsun abi.
Iğne deliği gibi bi boşluk bulup geçti sonra.
Hayır kendileri geberebilşr de bizi bulaştırmasınlar ya.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Emniyet şeridini siz normal şerit genişliğinde sanıyorsunuz galiba o hızlarda bir motosiklet gider , 2. Köprü çıkışında emniyet şeridi gayet geniş orda bunu yaşamıyorum ama dar yerlerde önündekini taciz etmenin akılla izah edilecek tarafı yok , çok acelen varsa arabaların arasında slalom yap biz emniyet şeridine emniyette olmak için giriyoruz ve 70-80 km hızlar normaldir orada..
Şimdi düşündümde 70-80 km hızla ben de emniyet şeridinde gitmiyorum o kmye oralarda çıkmıyorum empati yaparak yazmışım.
Cünki benimde yanımdan vızzzzZzzzzz diye geçiyorlar özellikle yüksek cc ler bunu yapmaya bayılıyor.
Ama bazılarıda düşük km de aynadan kontrol ettiği halde yol bile vermiyor bu işin de ortası yok gibi abi

Motosikleti
D400
dün kurye veleti kasıtlı olarak sıyırdı geçti.

kırmızıda senin ananı s. dedim yüzüme baktı gitti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar