yandan vıjjj diye geçmek

3-4 defa başıma geldi, acayip ayar oluyorum bu duruma,
genelde 250lik rossiler ve her yeri çanta dolu kurye abiler yapıyor bunu.
saygısızca ve tehlikeli değil mi?
ayna takibi yapıyorum ama her zaman göremeyebilirim, o gürültüde duyamayabilirim...
Aynısını İzmir-Aydın yolunda ki Buca'ya girişin orda yaşadım emniyet şeridinde gidiyorum arkamdan 50lik scooterlar , 125CC Chopperlar yanımdan vıjj diye geçip duruyor ben rahatlıkla önüme araba atlarsa fren yapabileceğim bir hızda ilerliyorum(40-50KM/S) ama orada normal bir şey olduğunu polis çevirmesine denk geldiğim de anladım adamlar bana ceza yazmadı emniyet şeridinde gidiyorum diye Allah Allah diyip sordum burada normal bir şey diyip çevirmeden yolladılar beni ama hala g**üm yemiyor emniyet şeridinde hız yapmaya . Vıjj diye geçenlere de baya sövüyorum .

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
dün akşam silivrieden yola çıktım arkadaşlarla buluşmak için çorluya gittim oturduk çay kahve akşam çıktık arka yoldan ereğliye iniyoruz sakin sakin motorlar tvs 200 arora cappicino honda forza ile ben bi arkadaşında yenı rodajı bitmiş cb650r var 100-110 bandında gidiyoruz en arkadan da 650r geliyor arkadaşlarla interkomda konuşuyoruz fln zifiri karanlık yolda bir gidiş bir geliş şeklinde yanımızda bir motor geçti ne aynada gördüm ne stobunu gördüm o kadar yakın geçtiki ben dahil hepmiz sarsıldık. Orada allah korusun birimize dokunsa ne olurdu bilmiyorum bizim 650rcı bastı uzadı gitti 2 km ilerde yakmış dörtlüleri ne oldu diyoruz yakalayamadım amk diyor :D artık neydiyse bilmiyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
gecen 16lık bebe tüm forumu tehdit edip zırladı gitti ya :D

Y kuşağı ebeveynlerin sorunu esasen; bu çocuklar hiç dayak yemeden ve üstelik tablet telefonla büyüyen ilk nesil olduğu için böyle bu durum. Sosyal etkileşim ve sebep-sonuç analizi konusunda zayıflar.

Sorun yok, bizler gittikten sonra kendi başlarına kalacaklar, uğraşırlar birbirleriyle. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar