Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Motosikleti
K 1600 GTL
Yav şimdi gaylikte bir tercih. Ardını dövdürmeyi sevende var. Bunu savunanda var.

Sence benchmark'ımız Orkun Olgar'mı? Adam africa seviyor biniyor. Tamam. Gerçekten saygı duyarım. Sana çok hitap eden bir şey başkasına hiç uymayabilir. Sen Africa'ya biniyorsun diye bize niye sevdirmeye çalışıyorsun?
Çok ofansif oldu gerçekten.... :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
He ya... sahiden ufak tefek kız ve de minyon erkek motoruymuş.
Benim boyum 178 cm, kilom 85.
Orta okuldan bu yana aktif spor yaparım, maymun gibi bir o spora bi bu spora atlayıp sonunda kendime uygun sevdiğim branşı buldum.
Uzun zaman yarı prof boks yaptım merdiven altlarında, şimdi mahallemdeki bazı gençlere özel ders veriyorum işlerimden imkan buldukça.

Sen de taşın altına elini sok, Allah rızası için şuraya benim gibi erkeklerin alması gereken motorların listesini yap, hayır duamızı al, bir de belki akıllıca bir iş yapmış olursun kardeş :)

[url=https://hizliresim.com/9orwvyl][/URL]
Ustacım sende bir resim koyacaksın, arkasından koymuşun artistik olmuş iyi tamamda birde profilden alabilir miyiz? Gözüm güzel görsün. Ricamdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu aklımdaki ofansif olan cevap değil.
Abi sende bi ib..lik düşünüyon ama dur bakalim ne olacak?

Motosikleti
cbf 150
Ne düşünim neee, adamda hayabusa var porsche var afrika var bende ne var

Erkekliğimden bile şüpheliyim şu anda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yav şimdi gaylikte bir tercih. Ardını dövdürmeyi sevende var. Bunu savunanda var.

Sence benchmark'ımız Orkun Olgar'mı? Adam africa seviyor biniyor. Tamam. Gerçekten saygı duyarım. Sana çok hitap eden bir şey başkasına hiç uymayabilir. Sen Africa'ya biniyorsun diye bize niye sevdirmeye çalışıyorsun?

yaaaa ben ne sevdirmeye çalışacam Orkun gibi motor ve motorculağa yıllarını vermiş bir üstat video paylaşmımış ben de onu koydum.
Ne var bunda ?

Sende 1250 GS sahibisin bak şimdi hatırladım, BMW ciler bi rahatsız oldu Olgar videoalrından hayırdır ???

Gaylik,ipnelik ne alaka ya ? Aklın fikrin gaylikte ACT.Yapma.

Ne düşünim neee, adamda hayabusa var porsche var afrika var bende ne var

Erkekliğimden bile şüpheliyim şu anda
Üstat senin boyun da biraz kısa sanki ?

Olgar, 1.94.

allah hersey vermiş adama

Motosikleti
cbf 150
yaaaa ben ne sevdirmeye çalışacam Orkun gibi motor ve motorculağa yıllarını vermiş bir üstat video paylaşmımış ben de onu koydum.
Ne var bunda ?

Sende 1250 GS sahibisin bak şimdi hatırladım, BMW ciler bi rahatsız oldu Olgar videoalrından hayırdır ???

Üstat senin boyun da biraz kısa sanki ?

Olgar, 1.94.

allah hersey vermiş adama
Çok doğru boyda yok yer kompostosu gibiyim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ne var bunda ?

Diyorum ki bu bir seçimdir. İyi ya da kötü herşeyin bir alıcısı talep edeni olabilir. Gay'liğin bile savunucusu ya da seveni var. Adam Africa seviyor. Benim Gs kullanmak için kendime göre sebeplerim var. O yüzden GS. Benim için satıyorum dediğimde satılması önemli. Her sene motor değiştiren insanım ben. Şirket üstüne alıyorum. Ayrıca hiç bir makineyede tapmıyorum. Genel olarak bir şeye tapma fikri bana uzak.

Özetle bırak insanlar hangi motora binmek istiyorsa binsin. Senin Africa sevdirme çabanı anlayamıyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu arada yarın mantıklı gelir africa'ya da binerim ama tapmam.

2024 içinde KTM 1290adventure alıyordum neredeyse karta taksitle. Ortak son motoru kendine açtı diye satışı iptal etti buradaki bayii. Krides'ta 700 küsüre verdiler bi kaç tane motoru. Bedavaydı fiyatıda.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özetle bırak insanlar hangi motora binmek istiyorsa binsin. Senin Africa sevdirme çabanı anlayamıyorum.

ya dışardan oyle bir cabam varmış gibi gorunuyorsa uzuldum.

Burada hep motorları yarıştırırız biz. acılan başllara bakarsan o mu bu mu şu mu tarzıdır coğu.

Bende GS/Africa/Dukati tercihi yapacak adamlar için bir video gonderdim hepsi bu.

Olgar'ın elit duruşu da hoşuma gitti sfsafa

Satacağı zaman piyasası olsun diye :D

kardeş sen benle ne uğraşıyon.Benimle uğraşan sonu iyi olmaz :d

Ayrica africa yı satanı sitsinler..bak bu kadarf net konusuyorum.Dunyanın en hoş motoru satıp napacam ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar