Karbon fiber daha sağlam malzeme ama aynı sağlamlığı karbon fiber ile daha hafif olarak sağlayabiliyorlar, yani bir kask kasbon fiber değil diye güvensiz sayılmaz. Malzemesinden önce ece 22.06 ya da o günkü güncel sertifikası var mı diye bakmak daha iyi.Bildiğim yok ama yine bilen biri varsa söylesin. En azından 20-25 bandına çıkman lazım ki ls2 mt gibi markaların karbonfiberi olsun. Bi de karbonfiber korumaya ekstra katkı sağlamıyor, sadece ağırlık konusunda avantajı var.
Başlangıç olarak GSX-R 250 ile motora başlayacağım hiç trafik bilgim falanda yok 18 e 1 aydan az kaldı sağlam bi kask almak istiyorum 10-17bin tl civarı karbonfiber kask varmLs2 Challenger
Bulabilirseniz Ls2 Challenger (Fiber Kompozit) 10bin - 11binBildiğim yok ama yine bilen biri varsa söylesin. En azından 20-25 bandına çıkman lazım ki ls2 mt gibi markaların karbonfiberi olsun. Bi de karbonfiber korumaya ekstra katkı sağlamıyor, sadece ağırlık konusunda avantajı var.
karbon fiber kask takınca kızlar teklif ediyor.Bildiğim yok ama yine bilen biri varsa söylesin. En azından 20-25 bandına çıkman lazım ki ls2 mt gibi markaların karbonfiberi olsun. Bi de karbonfiber korumaya ekstra katkı sağlamıyor, sadece ağırlık konusunda avantajı var.
Okuduğum en saçma yazılarlardannexxr3r var ama biraz pahalı ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki sizce ekipman için ne kadar bütçe ayırmalıyım 250cc için sadece kask ve eldiven alıcam sanırım ve ayakkabıda almalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim
Demek istediğim top speedi 140 olan motora 30bin tl lik kasklar almak mantıklımıOkuduğum en saçma yazılarlardan
amaç o zaten yoksa karbon fiber olunca ne oluyor diğer kasklardan farkı ne falan hiç bi fikri yok bütçen yetmiyorsa 12bine çakma agv karbon fiberler var onlardan alkarbon fiber kask takınca kızlar teklif ediyor.
50km ile giderken bir kaza yapsan neler olur farkında değilsin galiba. Farkında olsan 100 metre ileriye sürecek bile olsan tam ekipman giymek isterdin.Demek istediğim top speedi 140 olan motora 30bin tl lik kasklar almak mantıklımı
Kızlar r25 ten başka motor mu biliyor la.Karbonfiberin görüntüsü nasıl bilmem ama plastikten sağlam olduğun duymuştum ama doğru nexx r3r ı görüntüsü için beğendim ben sadece sağlam olsun ucuz olsun diye dedim kızlar zaten teklif edicek suzuki
Bende zaten karbon daha sağlam sandığım için sormuştum güzel göründüğündende haberim yoktuKardeşim ne bu kızlar kızlar takıntınız.
Yüzün de kalıcı bir yara sakat kolun bacağına hiç bir kız bakmaz .
Alın ekipmanınızı tam olarak kullanın kimseye şekil için değil kendiniz ve aileniz için.
20 km hızla düşüp beyin kanaması geçiren var o kadar Çelik bedenlere sahip değiliz.
Ben direkt sana söylemedim zaten kardeşim.Bende zaten karbon daha sağlam sandığım için sormuştum güzel göründüğündende haberim yoktu
Ben Dash 125'e binerken bile kask, mont, pantolon, bot, eldiven giyiyorum. İyi cesaret valla 250lik racing kılıklı motora binerken sadece kask takmak.Demek istediğim top speedi 140 olan motora 30bin tl lik kasklar almak mantıklımı