15bin tl bandı karbonfiber kask önerisi

Başlangıç olarak GSX-R 250 ile motora başlayacağım hiç trafik bilgim falanda yok 18 e 1 aydan az kaldı sağlam bi kask almak istiyorum 10-17bin tl civarı karbonfiber kask varmıdır.

Bildiğim yok ama yine bilen biri varsa söylesin. En azından 20-25 bandına çıkman lazım ki ls2 mt gibi markaların karbonfiberi olsun. Bi de karbonfiber korumaya ekstra katkı sağlamıyor, sadece ağırlık konusunda avantajı var.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bildiğim yok ama yine bilen biri varsa söylesin. En azından 20-25 bandına çıkman lazım ki ls2 mt gibi markaların karbonfiberi olsun. Bi de karbonfiber korumaya ekstra katkı sağlamıyor, sadece ağırlık konusunda avantajı var.
Karbon fiber daha sağlam malzeme ama aynı sağlamlığı karbon fiber ile daha hafif olarak sağlayabiliyorlar, yani bir kask kasbon fiber değil diye güvensiz sayılmaz. Malzemesinden önce ece 22.06 ya da o günkü güncel sertifikası var mı diye bakmak daha iyi.
Arai, shoei, schubert dışında kasklarda buna bakın.

Motosikleti
Honda CBR500R
20 bin üstüne çıkman lazım, agv k6s var sanırım 23 bin tlye bulabiliyorsun. Onun haricinde bütçene uygun HJC F71 var fiberglass diye geçiyor ona bakabilirsin. Motosiklet mağazalarına da bak geçen Shoei NXR 2 buldum 20 bine aldım.

Başlangıç olarak GSX-R 250 ile motora başlayacağım hiç trafik bilgim falanda yok 18 e 1 aydan az kaldı sağlam bi kask almak istiyorum 10-17bin tl civarı karbonfiber kask varmLs2 Challenger

Bulabilirseniz Ls2 Challenger (Fiber Kompozit) 10bin - 11bin
2. alternatif Hjc V10 Malzeme: fiberglas ECE Standardı: 22.06 Kapatma: Çift D halkası vs. 13-15 Bin
3. alternatif Hjc F71 13binde başlar. Kaskları denemeden alma her kask kafa yapına uymayabilir.
- Tavsiye trafik bilgin yoksa sırasıyla eğitim, koruma sonra motosiklet...

nexxr3r var ama biraz pahalı ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki sizce ekipman için ne kadar bütçe ayırmalıyım 250cc için sadece kask ve eldiven alıcam sanırım ve ayakkabıda almalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
nexxr3r var ama biraz pahalı ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki sizce ekipman için ne kadar bütçe ayırmalıyım 250cc için sadece kask ve eldiven alıcam sanırım ve ayakkabıda almalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim
Okuduğum en saçma yazılarlardan

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Demek istediğim top speedi 140 olan motora 30bin tl lik kasklar almak mantıklımı
50km ile giderken bir kaza yapsan neler olur farkında değilsin galiba. Farkında olsan 100 metre ileriye sürecek bile olsan tam ekipman giymek isterdin.

Karbonfiberin görüntüsü nasıl bilmem ama plastikten sağlam olduğun duymuştum ama doğru nexx r3r ı görüntüsü için beğendim ben sadece sağlam olsun ucuz olsun diye dedim kızlar zaten teklif edicek suzuki

Motosikleti
Triumph Trident 660
Karbonfiberin görüntüsü nasıl bilmem ama plastikten sağlam olduğun duymuştum ama doğru nexx r3r ı görüntüsü için beğendim ben sadece sağlam olsun ucuz olsun diye dedim kızlar zaten teklif edicek suzuki
Kızlar r25 ten başka motor mu biliyor la.
Parası yetmeyen yeni başlayanlarda 125 drift L alıyor

Motosikleti
Yamaha XSR700
Scorpion air 1400 evo 2 bişey bişey adı çok uzun ama karbon kask. Ben kullanıyorum. Fena değil.

Kardeşim ne bu kızlar kızlar takıntınız.
Yüzün de kalıcı bir yara sakat kolun bacağına hiç bir kız bakmaz .
Alın ekipmanınızı tam olarak kullanın kimseye şekil için değil kendiniz ve aileniz için.
20 km hızla düşüp beyin kanaması geçiren var o kadar Çelik bedenlere sahip değiliz.

Kardeşim ne bu kızlar kızlar takıntınız.
Yüzün de kalıcı bir yara sakat kolun bacağına hiç bir kız bakmaz .
Alın ekipmanınızı tam olarak kullanın kimseye şekil için değil kendiniz ve aileniz için.
20 km hızla düşüp beyin kanaması geçiren var o kadar Çelik bedenlere sahip değiliz.
Bende zaten karbon daha sağlam sandığım için sormuştum güzel göründüğündende haberim yoktu

Motosikleti
cbf 150
Bir arkadaşım vardı cbr 1000 rrı vardı yakışıklıda çocukdu, abisi caddede çok gazlardı sonra gelirdi yanında abi ben kız bulamıyorun derdi. O kader gazlıyorum gene yok diyordu. Sen nasıl buluyorsun diyordu. Ben motoru ozaman starbucks vardı cadde oraya oark eder otururdum sğrmezdim fazla. Bu salak 100 le geçedi kız görmğyor bile.diyecem o ki park edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar