15bin tl bandı karbonfiber kask önerisi

18 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı aşıkda olmadım bundan sonrada bi kız için hedeflerimden şaşmam

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende zaten karbon daha sağlam sandığım için sormuştum güzel göründüğündende haberim yoktu
Bak bu kask olayına fazla takılmışsın diğer ekipmanların farkında değilsin.
ECE 22.06 sertifikası olan her kask iş görür ama bir tek kask yetmez, kaza yapınca ayak bileğin kırılırsa bir daha tamiri yok ömür boyu topallarsan kızlar kaçar, demek ki ayağa da korumalı motosiklet botu şartmış, kısa kollu ile sürerken 20km hızla düşüğ yolda sürüklensen bütün kolların derileri soyulacak, sonra iyileşse bile izleri kalacak, demek korumalı mont da şart, aynı şekilde doku kaybı olmaması için asfaltta sürtünmeye dayanıklı korumalı motosiklet pantalonu lazım hem diz korumaları ile dizlerini de bir miktar korur. Yine eller de önemli, eldiven de şart. Bunlar yazın çok sıcak bile olsa giymen gereken en az ekipman.
Yani:
Kask,
Mont
Eldiven
Korumalı pantalon
korumalı bot
Bunları giymiyorsan kızlar bakınca eğer akıllılarsa aaa bu salak galiba kendi canını düşünmüyor derler bakmazlar. motorla değil ekipmanla hava atın, hem full ekipman havalı da görünüyor. :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kızlar için alınacaksa motora gerek yok. Doğrudan üzerinde Arai veya Shoei yazan bir kask alınacak, kafeye gidip masaya koyulacak. Tipiniz kayıksa, o da işe yaramaz ama :)

Motor sürerken zaten kızlar yüzünüzü görmeyeceği içim markanın bir önemi kalmıyor :)

Not: Konu sahibine değil, genele yazılmıştır...

Şartları karşılayan tek kask bu olsa gerek.

Bende zaten karbon daha sağlam sandığım için sormuştum güzel göründüğündende haberim yoktu
Bildiğim kadarıyla karbon fiberin daha hafif olması hariç güvenliğe ek bir katkısı yok. Sharp gibi test kuruluşları alacağın kaskın koruma testini yapmış ve iyi puan vermiş olsa iyi olur diye düşünüyorum. Şahsen ben yeni kask alırken büyük ölçüde sharp ın yaptığı testleri baz alacağım sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar