Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Amerikada motor kullaninca duayen mi olunuyormus. ???

Bombos hicbir alt yapisi olmayan sadece sosyal medyada tiklanma almak icin bos beles videolar yapip üstat rolü kesen bir ezik.

Motosiklet hakkinda yapabildigi en basarili sey Honda secmek olmus .

'' Ezik '' demek Haksızlık olmuş. Videolarını zevkle izliyorum , Konuşması hitabı düzgün. Yaptığı işlere bakarsak gayet başarılı biri olarak görüyorum. Bende Kolaçan Hakkında ilk başlarda '' Kim bu Köylü kılıklı '' diyordum. Velakin İnsanları tanıdıkça seversiniz.

Ne demiş Büyük Üstad Akillerin Akillisi...

'' Sevmiyorsan hor görme bari
Benim de senin gibi Allah'ım vardır ''

Velakin Bazı İnsanlardan da Tanıdıkça Nefret edersiniz.. Şekil 1a Orhan .. Benim gözümde Eziğin karşılığı budur.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
  1. Stili beğenmek - Öznel. Ben de kafası mor motor seviyorum o zaman a..
  2. Manuel-Otomatik tercihi - Öznel. Arkadaşın gönlü scooter'da ama kafe otoparkında karizma gözükeyim sevdası işte, ahhh. Anlaşılıyor bro.
  3. Çalışma sesi (Özel egzoz takmış) - Öznel. Daha bu konularda yorum yapmıyorum.
  4. Rüzgardan koruma - Bu konu açıkçası tartışılabilir. Uzun cam ile değiştirdiğinizde bu seviyedeki tüm motorlar sizi rüzgardan koruyor. Ayıp olmasın hadi, nesnel diyelim.
  5. Honda servis ağı - Verilerle konuşacaksak Nesnel. Ancak bayiilerin ne denli dallama olduğunu ben pandemide motor beğenirken gördüm. En ufak şeye kullanıcı hatası baremi ile reddettiklerine dair kanıtlar, bu yorumda değil, "şikayetvar" sitesinde tonla mevcut.

"37 yıl önce başlayan yolc...." diye başlayan bir cümle zaten pazarlama söylemi niteliği taşıyor, geçtim o kısımdan sonrasını.

Piyasada dünya kadar iyi motor var. Hayat gömülü ekranda Carplay/And.auto açmak değil. Garmin, TomTom, BMW Nav., Tripmate gibi cihazlarla fazla fazla ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz zaten.

Sözün özü, fanatikliği bırakıp böyle videolar çekmezse artık, antipatiği bırakıp kendisini takip etmek üzere bir şans veririm. Aksi takdirde gayet zor görüyorum başarılı olmasını.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allla alla ya, orkun abime sormuşlar neden africa twin diye, o da kendince anlatmış.

avrupacılar ve ozellikle bmw ciler çok rahatsız oldu.

okan sinan = xr1000
niki = 1200gs
killing = aprlilia
..
..

liste uzar..

acı gerçeklerle yuzleşin bmwciler,...africa adv first class bir motor ve işi bilen zengin elitler gidip at adv alıyor arrtık. örnek: olgar

bende bir at kullanıcısı olarak çok onere oldum bu durumdan.

farklı bir sınıftayız azizim kim ne derse desin.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
allla alla ya, orkun abime sormuşlar neden africa twin diye, o da kendince anlatmış.

avrupacılar ve ozellikle bmw ciler çok rahatsız oldu.

okan sinan = xr1000
niki = 1200gs
killing = aprlilia
..
..

liste uzar..

acı gerçeklerle yuzleşin bmwciler,...africa adv first class bir motor ve işi bilen zengin elitler gidip at adv alıyor arrtık. örnek: olgar

bende bir at kullanıcısı olarak çok onere oldum bu durumdan.

farklı bir sınıftayız azizim kim ne derse desin.
Bahsi geçen videoyu izlemedim . Orkun Olgar hakkındaki fikirlerim çok daha öncesinde motosiklet güvenli sürüş hakkında yaptığı saçma sapan tespitlerdir. Kendisi ile diyaloğa geçip yaptığının ve paylaştığı bilginin yanlış olduğunu , hiçbir dökümanda veya eğitim ekolünde böyle bir bilginin olmadığını insanları riske attığını dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım . Bana uzun süredir motor kullandığını ve bu bilginin kendi deneyimlerine dayandığı söyleyerek saçmalıkta zirveye çıkmıştı. Kullandığı motorun kendisi hakkındaki düşüncelerimde en ufak etkisi yoktur.

Hitabetin güçlü olması , aktarılan bilginin doğru olduğu anlamına gelmez. Kişilerin nasıl anlattığına değil ne anlattıklarına odaklanmalı.

Sevgilerimle

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bugün gittim Tansoy'da iyice bir inceledim Africa'yı. 2024 ve 2025 yan yana duruyorlar. İsteyen gidip baksın. Bana büyük gelir bu motor diyordum. 2024 gerçekten daha heybetli. 2025 biraz daha insan evlatları için olmuş. Sele de alçaltılmış biraz. Üzerine oturunca Hornet'ten sonra bir değişik hissettirdi. Yav bununla şehir içinde nasıl gideriz falan? Ama birkaç güne alışılır sanırım. Artık bütün Africa'lar tubeless. Lütfen bilgilerinizi tazeleyin.

Nihayetinde güzel motor vesselam. Hornet'ten sıkılınca ne alırım diye bakınıyorum. Çok bir seçenek yok. Africa? Neden olmasın. Bütün elitler onu kullanıyormuş :)

Üzerine oturunca Hornet'ten sonra bir değişik hissettirdi. Yav bununla şehir içinde nasıl gideriz falan?
:d

2025 adv ye oturunca, "ulan iyice ayı gibi yapmışlar bunu" dediğimi hatırlıyorum

soru işaretin gayet yerinde :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok bir seçenek yok. Africa? Neden olmasın. Bütün elitler onu kullanıyormuş :)

farklı bir dünya azizimmm:)

ya herkes çok kıskanç olmuş..

bu toplum neden boyle elit insanlara düşman ? yazık, çok yazık yeminle.
Peki bir şey soracağım. O neden elit insan da ben değilim. Yada sen değilsin. Ben youtubeda video çeken pek çok youtuberdan daha elit olduğumu düşünüyorum mesela.

Son düzenleme:
bende bir at kullanıcısı olarak çok onere oldum bu durumdan..
Valla adam GS kullansa hiç umrumda olmazdı yine , onun ne kullandığı beni onere falan etmez , ben kullandığım motordan aldığım keyfe bakarım , Africa evet bol stikırlarıyla jan janlı motor ama bana keyif vermedi , daha önce defalarca tartıştık konu konuyu açıyor tekrara düşüyoruz konuya girip merak edenler için yazayım , 1000 cc için çok cansız alt devirlerde torku berbat , sabit hızda az yaksın diye vites oranları çok uzun tutulmuş , süspansiyon çok yumuşak asfaltta korkutuyor , sele dar ve rahatsız , eski modeller şambiyelli asla tercih etmem , kilometre yükseldiğinde 75.000 den sonra piyasası yok vs vs , adam içinde kötü birşey demedim hızlı konuşuyor bana itici gelir izlemedim , önceki hafta Nekipedia da izledim o kadar..

Valla adam GS kullansa hiç umrumda olmazdı yine , onun ne kullandığı beni onere falan etmez , ben kullandığım motordan aldığım keyfe bakarım , Africa evet bol stikırlarıyla jan janlı motor ama bana keyif vermedi , daha önce defalarca tartıştık konu konuyu açıyor tekrara düşüyoruz konuya girip merak edenler için yazayım , 1000 cc için çok cansız alt devirlerde torku berbat , sabit hızda az yaksın diye vites oranları çok uzun tutulmuş , süspansiyon çok yumuşak asfaltta korkutuyor , sele dar ve rahatsız , eski modeller şambiyelli asla tercih etmem , kilometre yükseldiğinde 75.000 den sonra piyasası yok vs vs , adam içinde kötü birşey demedim hızlı konuşuyor bana itici gelir izlemedim , önceki hafta Nekipedia da izledim o kadar..

ahaha altını yaptığın cumlemi gorunce tekrar güldüm :d

Motosikleti
cbf 150
Bana Yeni africa twin hiç zevk vermedi, Bmw GS de zevk vermedi ama Tenere 700 çok zevkli. Tenere 700 kesinlikle bu yaz sonu alıcağım motor bunda netim.

Ama 2026da tenere 300 yada 500 gibi birşey çıkarsa ozaman onu alırım. Crf250 tadında ama otoyola çıkıncada yavaş kalmıyacak en azından 140 a çabuk çıksın sonra yavaşlasada olur.

Gs africa twin mükkemmel yol motorları ama araziye sokmak döt ister. 2 metrelik adam değilseniz cidden zorlar ayrıca maliyetli. Ben arada kamyonla giriyorum araziyede birşey olunca hesap 50 binden başlıyor. bunlarda kaportada yok bir yamuldumu birşey gitti motor.

Çinliler ve hintliler aslında güzel motor yaptılar ama kalite sorun var olmasa cf moto yada himalayan alınır. Tam istedim cc çünkü.

Orkun a gecen gün özelden yazdım, neden africa diye daha detaylı bir video lazım bize.

beni kırmadı ve 1 saat önce videoyu koymuş.

tesekkurler orkun

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu videoya aklımdaki ofansif bir cevabı verip ortalığı birbirine katmayı çok isterdim. Ama yapmayacağım.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
'' Ezik '' demek Haksızlık olmuş. Videolarını zevkle izliyorum , Konuşması hitabı düzgün. Yaptığı işlere bakarsak gayet başarılı biri olarak görüyorum. Bende Kolaçan Hakkında ilk başlarda '' Kim bu Köylü kılıklı '' diyordum. Velakin İnsanları tanıdıkça seversiniz.

Ne demiş Büyük Üstad Akillerin Akillisi...

'' Sevmiyorsan hor görme bari
Benim de senin gibi Allah'ım vardır ''

Velakin Bazı İnsanlardan da Tanıdıkça Nefret edersiniz.. Şekil 1a Orhan .. Benim gözümde Eziğin karşılığı budur.
Senin üstat bu aralar başkasının arka kılları ile ilgileniyor.

bu son videoda garajını da gostermiş Orkun.
hayabusalar, carrera lar neler neler..

ama ne diyor ? bundan iyisi yok diyor.

yıllarca hep bunu dedim.. ama tabi bir orkun değiliz ciddiye alınmadık ; )

tesekkurler ustat.. tesekkurlerr.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
bu motorda o radyator nedir ya ? Bu ne özensizliktirr...
Ayrica bu motor minyon tipli adam motoru.

Ufak tefekseniz ok, guzel.
Ama 1.85 90 kilo adam bile bu motorda iyi durmaz.

Sonuc: ufak tefek kız motoru bu.

He ya... sahiden ufak tefek kız ve de minyon erkek motoruymuş.
Benim boyum 178 cm, kilom 85.
Orta okuldan bu yana aktif spor yaparım, maymun gibi bir o spora bi bu spora atlayıp sonunda kendime uygun sevdiğim branşı buldum.
Uzun zaman yarı prof boks yaptım merdiven altlarında, şimdi mahallemdeki bazı gençlere özel ders veriyorum işlerimden imkan buldukça.

Sen de taşın altına elini sok, Allah rızası için şuraya benim gibi erkeklerin alması gereken motorların listesini yap, hayır duamızı al, bir de belki akıllıca bir iş yapmış olursun kardeş :)

[url=https://hizliresim.com/9orwvyl][/URL]

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
bu son videoda garajını da gostermiş Orkun.
hayabusalar, carrera lar neler neler..

ama ne diyor ? bundan iyisi yok diyor.

yıllarca hep bunu dedim.. ama tabi bir orkun değiliz ciddiye alınmadık ; )

tesekkurler ustat.. tesekkurlerr.
Yav şimdi gaylikte bir tercih. Ardını dövdürmeyi sevende var. Bunu savunanda var.

Sence benchmark'ımız Orkun Olgar'mı? Adam africa seviyor biniyor. Tamam. Gerçekten saygı duyarım. Sana çok hitap eden bir şey başkasına hiç uymayabilir. Sen Africa'ya biniyorsun diye bize niye sevdirmeye çalışıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar