yamaha r3

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
R3'ü kaçırma. Aldıktan sonra da buraya sık sık yaz. Biraz lisanslı "egzoz" sesi dinleyeyim forumda. 🥱

Motosikleti
Xmax 250 techmax
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu ilandaki motorun r3 olduğuna emin miyiz yoksa gösterge mi değişmiş
R25 ve Mt 25 grubunda gösterge de devir saati 15k RPM ye kadar gösteriri
R3 ve mt03 de 13k RPM
Yani ya bu ilandaki motorun göstergesi değişmiş yada r3 değil r25
galiba arkadaş rosso 3 lastiklerden bahsetmiş r3 değil

Motosikleti
cbf 150
motora baktım, adam motora göz koymuş, artık plaka katlanır artı plaka adana plaka. Bu motoru alma piyasada tonla r25 ve r3 var en çok satılan motor bunlar. Zaten alan adama 3 ay zor biniyor sıkılıp satıyor aslında biraz beklersen ben satacam çünkü çokdan sıkıldım bile.

motora baktım, adam motora göz koymuş, artık plaka katlanır artı plaka adana plaka. Bu motoru alma piyasada tonla r25 ve r3 var en çok satılan motor bunlar. Zaten alan adama 3 ay zor biniyor sıkılıp satıyor aslında biraz beklersen ben satacam çünkü çokdan sıkıldım bile.
kaça satmayı planlıyorsun

Motosikleti
cbf 150
kaça satmayı planlıyorsun
r25 bizdeki 1900km de aksesuarsız bayiden çıktıgı gibi. Ama sanırım ben bu yaz onunla Avrupa turu yapacağım çanta ekleyip. Geçmiş zamanlarımı hatırlatıyor bu motor bana. Sonra satarım yerine suzuki yada yamaha alıcağım oğlanı motorcu yapmak için aldık bu motoru ama adam ipadci çıktı. ilgisi yok. ama iyikide almışız diyorum çok zevkli. Ama şimdi büyük motordan sonra tabi heyecan olarak sıkıcı çelişkili konuşuyorum ama tamamen duygularla alakalı bazı günler atlıyorsun acayip mutlu oluyorsun gençliğin gibi sonra diyelimki o haftasonu hayabusaya bindin bir sonraki gün buna bindin herşey dahılıyor. bu yaz bir şans vericeğim bakalım. ama sen bulursun temiz motor çünkü çok satıldı bunlardan. bana bulduklarını özelden at sahiplerinden video iste yakın plan ben sana al alma derim.

Motosikleti
DUKE 250
ilanı paylaşılan iki motor arasında ankarada'ki derim, fiyat olarak birşey söyleyemem.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
oğlanı motorcu yapmak için aldık bu motoru ama adam ipadci çıktı. ilgisi yok.

Bu yeni jenerasyonun hiç ilgisi yok böyle şeylere, çok ilginç. Ben çocuk olsam ve babam bana R 25 alsa sevinçten aklımı oynatırdım. Hele babam da motorcu olsa ve onunla gezme düşüncesi bile muazzam.

Motosikleti
cbf 150
Bu yeni jenerasyonun hiç ilgisi yok böyle şeylere, çok ilginç. Ben çocuk olsam ve babam bana R 25 alsa sevinçten aklımı oynatırdım. Hele babam da motorcu olsa ve onunla gezme düşüncesi bile muazzam.
Arkadaş olsun benle gezsin diye aldık. Kendi seçti birde güzel diye bana kalsı kawasaki alcaktım ben ilk kawa ile başlamıştım. Yok valla rodajı bilr yapmadı. Ama bunlar böyle telefondan sıkılıyorlar yenisi olsun playstationdan sıkılıyorlar yenisi olsun tek sıkılmaıdkları instegram tiktok

r25 bizdeki 1900km de aksesuarsız bayiden çıktıgı gibi. Ama sanırım ben bu yaz onunla Avrupa turu yapacağım çanta ekleyip. Geçmiş zamanlarımı hatırlatıyor bu motor bana. Sonra satarım yerine suzuki yada yamaha alıcağım oğlanı motorcu yapmak için aldık bu motoru ama adam ipadci çıktı. ilgisi yok. ama iyikide almışız diyorum çok zevkli. Ama şimdi büyük motordan sonra tabi heyecan olarak sıkıcı çelişkili konuşuyorum ama tamamen duygularla alakalı bazı günler atlıyorsun acayip mutlu oluyorsun gençliğin gibi sonra diyelimki o haftasonu hayabusaya bindin bir sonraki gün buna bindin herşey dahılıyor. bu yaz bir şans vericeğim bakalım. ama sen bulursun temiz motor çünkü çok satıldı bunlardan. bana bulduklarını özelden at sahiplerinden video iste yakın plan ben sana al alma derim.
tamamdır ben bukduklarımı sana atacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu yeni jenerasyonun hiç ilgisi yok böyle şeylere, çok ilginç. Ben çocuk olsam ve babam bana R 25 alsa sevinçten aklımı oynatırdım. Hele babam da motorcu olsa ve onunla gezme düşüncesi bile mu
hiç sorma 21 yaşındayım ama motor sevilmezmi yaw

Motosikleti
R1, Django 125
Egzoz konusu sıkıntılı. Lisanslı da olsa trafikçilere dert anlatmak zor, insan illallah eder. Hele önümüz yaz, her köşe başında trafik kontrol var ve yarış tipi motor süren gençlere ayrı bir gıcık oluyorlar.
Bu konuda çok haklı. XSR varken (akrapovic olmasına rağmen) sadece 1 kez çevirmeye girdim 3 yılda. geçtiğimiz hafta xsr'ı verip r1 aldım. ataşehir-kağıthane arasında 3 kez çevirdiler. uzaktan gören gel diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar