yamaha r3

17K km Quickshifter,lisanlı egzoz ve daha bir sürü artılı r3 alınırmı sizce

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bence alınmaz. Tr şartlarının en mantıksız motoru bence R3. Onu alana kadar çok daha ucuza R25 almak daha mantıklı. Yüksek vergi diliminde kaldığı için 50cc yüzünden çok fiyat farkı oluyor.

Bence alınmaz. Tr şartlarının en mantıksız motoru bence R3. Onu alana kadar çok daha ucuza R25 almak daha mantıklı. Yüksek vergi diliminde kaldığı için 50cc yüzünden çok fiyat farkı oluyor.
305k şuan fiyatı ama ikinci el zaten vergi vs sıkıntı değilde fiyatı çok cazip geldi ve baya dolu benim gözümde bende değmez dedim içimden ama baya cazip etti çünkü o doluluktaki bir r25 350 340 civarlarında oluyor sıfırından pahalı oluyor tabi km bundan düşük orası doğru

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Egzoz konusu sıkıntılı. Lisanslı da olsa trafikçilere dert anlatmak zor, insan illallah eder. Hele önümüz yaz, her köşe başında trafik kontrol var ve yarış tipi motor süren gençlere ayrı bir gıcık oluyorlar.

Egzoz konusu sıkıntılı. Lisanslı da olsa trafikçilere dert anlatmak zor, insan illallah eder. Hele önümüz yaz, her köşe başında trafik kontrol var ve yarış tipi motor süren gençlere ayrı bir gıcık oluyorlar.
ya elimde olsun yeter takmak istediğimde egzoza ekstra para vermek istemiyorum yani benim şuan kafaya taktığım tek şey bu motorun yürüyeninde yorgunluk varmıdır

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ya elimde olsun yeter takmak istediğimde egzoza ekstra para vermek istemiyorum yani benim şuan kafaya taktığım tek şey bu motorun yürüyeninde yorgunluk varmıdır

Hor kullanıldığı kesindir ama 17.000 km bir Japon için çok az bir kilometredir. Yine de 100-200.000 km kullanacağınızı hiç sanmıyorum, o nedenle yorgunluk, morgunluk bunları düşünmeyin. 17 Senelik 147.000 km'de bir motor sürüyorum, yorgunluk benim motorumda bile yok.

Hor kullanıldığı kesindir ama 17.000 km bir Japon için çok az bir kilometredir. Yine de 100-200.000 km kullanacağınızı hiç sanmıyorum, o nedenle yorgunluk, morgunluk bunları düşünmeyin. 17 Senelik 147.000 km'de bir motor sürüyorum, yorgunluk benim motorumda bile yok.
a2 ehliyetim var ve bu alcağım r3 olursa yada r25 farketmiyor 2 3 yıl en az kullanıcam ve yeni motor alıcağım zamanda satmayı düşünmüyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
17 sene ve 147.000 km diyorum. Korkma, bir şey olmaz bakımlarını zamanında ve olması gerektiği gibi yaptığın sürece.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
buraya sarı site linki atsam sorun oluyormu sitede

Sorun olmaz ama motoru canlı görmeden kolay kolay anlaşılmaz. Bazen motorun dışı süper görünür ama içi patates olmuştur. Mutlaka ekspertize sokmanı tavsiye ederim, umarım İstanbuldasındır.

budur
Sorun olmaz ama motoru canlı görmeden kolay kolay anlaşılmaz. Bazen motorun dışı süper görünür ama içi patates olmuştur. Mutlaka ekspertize sokmanı tavsiye ederim, umarım İstanbuldasındır.
Olmaz başkan birlikte bakalım gönder gelsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet de işte gene bir fikir sahibi olmak istiyorum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
katlanır plaka takan trendyoldan kanat takan 300cc alete egzoz takan üzerine adana plakalı birinden motor almazdım

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
belli oldu moruk sen al on numara motormuş öyle motorun müşterisi böyle oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar