- Konu Yazar
Yeni Kask Arayışındayım – Gözlük Uyumu + M Beden Tavsiye (6K Bütçe)
Selam dostlar,
Bir süredir kafamda dönen kask arayışımı artık netleştirmek istiyorum, belki sizlerden fikir alabilirsem cuk oturacak bir şey bulurum diye düşündüm.
Uzun süredir MT Targo Pro XL kullanıyordum ama son zamanlarda biraz kilo verince kask baya bol gelmeye başladı. Rüzgar sesi arttı, otoban yolculukları baya eziyete döndü. Öyle ki, sevgilimin LS2 Rapid kaskı bile daha konforlu gelmeye başladı
Sonuç olarak Targo’yu elden çıkardım. Şimdi M beden bir kaska geçmem gerekiyor.
Bütçem maksimum 6K civarı, çok çok gerekirse 7’ye kadar zorlayabilirim ama fark yaratmayacaksa hiç gerek yok.
Aklımdaki kriterler şöyle:

Şimdiden cevap verecek herkese teşekkür ederim
Selam dostlar,
Bir süredir kafamda dönen kask arayışımı artık netleştirmek istiyorum, belki sizlerden fikir alabilirsem cuk oturacak bir şey bulurum diye düşündüm.
Uzun süredir MT Targo Pro XL kullanıyordum ama son zamanlarda biraz kilo verince kask baya bol gelmeye başladı. Rüzgar sesi arttı, otoban yolculukları baya eziyete döndü. Öyle ki, sevgilimin LS2 Rapid kaskı bile daha konforlu gelmeye başladı
Sonuç olarak Targo’yu elden çıkardım. Şimdi M beden bir kaska geçmem gerekiyor.
Bütçem maksimum 6K civarı, çok çok gerekirse 7’ye kadar zorlayabilirim ama fark yaratmayacaksa hiç gerek yok.
Aklımdaki kriterler şöyle:
- Numaralı gözlük kullanıyorum, o yüzden gözlükle rahat kullanılabilmesi önemli. MT ve LS2 Gözlük uyumlu. Axxis hakkında bilgim yok ama yaşadığım şehirdeki mağazaya gelirse deneyeceğim.
- Güneş vizörü olmazsa olmaz.Gözlerim hassas bir yapıya sahip güneş bazı zamanlar çok fazla etkiliyor.
- Açık renkler tercihim, çünkü Mersin’de siyah kask yazın resmen kafa kavuruyor.
- MT Thunder 4 SV Luminance (Parlak Beyaz)
- LS2 Stream 2 Vintage (Beyaz/Mavi/Kırmızı)
- Axxis Panther SV Prestige C7 (Matt Blue)
Şimdiden cevap verecek herkese teşekkür ederim