Viraj içi abs yapıldı ve son dönemlerde tüm motorlara konuluyor...
Elektrikli bisikletler frene basınca gazı kapatıyor, fakat öyle bir yararını görmedim. Ağırlık merkezi arkada olan cruiser ve skuter modelleri için ne yapacaksınız? Bu modelleri genel olarak durduran frenler arka frenleridir.otomatik vites yaygınlaşmaya başladı
patent almayı becerebilsem, tabi alınmadıysa, gerçekleşmesini istediğim bir fikrim var;
fren sol manet e taşınmalı, esp gibi. fren yapınca gazı otomatik kapatmalı.
fren ön teker dir, gerisi garnitür
fren yapmadan önce gazın kesilmesi gerekli, fren le gazın aynı elcikte olması bu yüzden. bunu motoesp çözer.
kel?ama ilk harfi k
Geç kaldınotomatik vites yaygınlaşmaya başladı
patent almayı becerebilsem, tabi alınmadıysa, gerçekleşmesini istediğim bir fikrim var;
fren sol manet e taşınmalı, esp gibi. fren yapınca gazı otomatik kapatmalı.
fren ön teker dir, gerisi garnitür
fren yapmadan önce gazın kesilmesi gerekli, fren le gazın aynı elcikte olması bu yüzden. bunu motoesp çözer.
Geç kaldıngerçi patentli oldugunu da zannetmiyorum Bmw nin yeni modellerinde fren yaptığınızda gazı otomatik kapatıyor , diğer markalarda da vardır yada bir iki yıla gelir , bir yazılıma bakıyor uygulama..
Tahmini yazıyorum 1000 saat testini yapmıştır adamlar , hangi hızda hangi şartta sistem ne kadar çalışacak belirlemişlerdir , onca mühendisin yada test pilotunun farkedemediği bir açık buluna vallahi bravoRiskli değil mi? Virajda arka freni kullanın diyorlar; fazla yüksek bir devirde sürerken inceden arka frene dokundugumuzda gaz kesersek motor yığılacağından kendimizi yerde bulmaz mıyız?
Tahmini yazıyorum 1000 saat testini yapmıştır adamlar , hangi hızda hangi şartta sistem ne kadar çalışacak belirlemişlerdir , onca mühendisin yada test pilotunun farkedemediği bir açık buluna vallahi bravo![]()
Ya bu çok kolaycı bir bakış amaTahmini yazıyorum 1000 saat testini yapmıştır adamlar , hangi hızda hangi şartta sistem ne kadar çalışacak belirlemişlerdir , onca mühendisin yada test pilotunun farkedemediği bir açık buluna vallahi bravo![]()
Yalnız şaft işi materyal ile alakalı , bizim bahsettiğimiz konu yazılımın yoldaki sonuçlarının testi , materyalin çıkarabileceği arızayı son kullanıcı deneyimleriyle yani uzun zaman içinde tespit edebilirler , senin mantıklada ben fikir yürütsem derim ki silindir kapak contasının testini yapsınlar yanmasın yada dinamonun sargısı yanmamalı ee ben her ikisinide yaşadımYa bu çok kolaycı bir bakış ama
Şaftın da bin saat testini yapmışlardı ama 10 sene sonra recall yaptılar. Ford muydu PSA mıydı triger için kayış kullanıcam dedi... eyledi viran. Koca koca firmalar yapıyor diye her şey çok iyi olmuyor yani =)
Ha muhtemelen bir problemi yoktur tabii, ama benim gibi tipler onu da istemezler. Arabalarda da yıllardır BAS var artık, ben hala sevmiyorum, beni ipleyen yok tabiTercih etmek isteyene sunulan şeylere itirazım yok ama benim işimi bana sormadan kendi bildiği şekilde yapan sistemleri sevmiyorum. Kombine fren de buna dahil.
Yalnız şaft işi materyal ile alakalı , bizim bahsettiğimiz konu yazılımın yoldaki sonuçlarının testi , materyalin çıkarabileceği arızayı son kullanıcı deneyimleriyle yani uzun zaman içinde tespit edebilirler , senin mantıklada ben fikir yürütsem derim ki silindir kapak contasının testini yapsınlar yanmasın yada dinamonun sargısı yanmamalı ee ben her ikisinide yaşadımS1000XR da gördüm ilk defa frende gaz kesme mevzusunu , birçok sürücü ani frende gazıda bir miktar açıyormuş , bunu engellemek istemişler , aklıma gelmedi devre dışı bırakılabilir mi diye kurcalamadım menüyü..