- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
hayabusacılar gözleme yiyemezmi? bizim neyimiz eksik
Ee, işte ben bunu diyorum. Sıfır GS alıp bir de aksesuarla donatıp 5000km sonra yok benim motor sürmeye vaktim yok işten güçten deyip işin parasına çok bakmadan satanlar sayesinde uzun yol yapabilen ama o kadar parası olmayan GS'cilere yarıyor. Benim tanırığım GS sürücüleri de hepsi motorlarını bu şekilde az km temiz ama ucuza ikinci el alıp tepe tepe kullananlar.Gözlemeci diye kasdedilen rota Şile yolu diye biliyorum , elbette heryerde gözlemeci var TR de sevilen bir atıştırmalık..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende pek sevmem o ne öyle yahu 150 tl ye hamur , hem atalarımız ne demiş et giren yere dert girmezmiş
Vallahi harbi yol yapan GS tayfasıda o acemi GS cileri pek sever bağırlarına basarlarhele sıfır GS alıp çanta , cam , sis , koruma ekipmanı kısaca çeyrek GS parasıda aksesuara gömüp 5000 km sonra motoru satıcak potansiyeldeki adamlar kankalarıdır
![]()
Gshayabusacılar gözleme yiyemezmi? bizim neyimiz eksik
Hayabusa'nın hakkını verebileceğin yolda gözlemeci olmaz diye düşünüyorum , bazı festivallerde denk geliyorum , sırtında koca bir sırt çantası Hayabusa ile uzun yol yapma fantazisine kapılmış adamları , denk geliyorum dediysem bir festival girişinde birde çıkışında denk geliyorum , aradaki günlerde yoklar , ancak kendilerine gelebiliyorlarhayabusacılar gözleme yiyemezmi? bizim neyimiz eksik
Size kolaydır da biz girmeyelim o topa yamuluruz. Saygılar![]()
Rekor denemesi falan degildi, keyif icin sürdügüm seyahatlerdi ve birden fazla defa yapildi. Ortalama 300 km de bir yakit icin mola verildi. Yukarida Google Maps rotasi görünen son seferde ortalama hiz 120 km/s (sadece motor hareket halindeyken alinan ortalama) olarak görünüyordu. Tamami otoyolda yapildi. K1200GT de rüzgar ve konfor problemi olmadigi icin düsündügünüz kadar yorucu olmadi.
Google Maps rotasina bakarsaniz bu sürede bu mesafenin normal oldugunu görebilirsiniz. 3 sinir kapisi gecildi , o tarihte sakin sezon oldugu ve motosikletler sinir gecislerinde siraya girmedikleri icin vakit kaybim cok az oldu.
Facebook hesabimda mesaj paylasmisim tam tarih 22 Mayis 2022
Almanya Türkiye facebook paylasim
Şu Hayabusanın birkaç fotosunu paylaş da gözümüz gönlümüz açılsın....hayabusacılar gözleme yiyemezmi? bizim neyimiz eksik
üzülürsünüz diye koymuyorum, prensip gereği malvarlığımı zenginliğimi pek paylaşmam ulu orta yerlerde fakirlerin odağına girmeyi pek sevmem.Şu Hayabusanın birkaç fotosunu paylaş da gözümüz gönlümüz açılsın....
Bence de GS ya da Harley sifir olarak almak mantikli degil. Sifir aldigin zaman olmasi gereken ama ekstra ücret ödemen gereken aksesuarlarla beraber gayet uyguna bu iki markadan alinabilinir.Ee, işte ben bunu diyorum. Sıfır GS alıp bir de aksesuarla donatıp 5000km sonra yok benim motor sürmeye vaktim yok işten güçten deyip işin parasına çok bakmadan satanlar sayesinde uzun yol yapabilen ama o kadar parası olmayan GS'cilere yarıyor. Benim tanırığım GS sürücüleri de hepsi motorlarını bu şekilde az km temiz ama ucuza ikinci el alıp tepe tepe kullananlar.
Buradan bir Hayabusanın olmadığını düşünebilirmiyiz....üzülürsünüz diye koymuyorum, prensip gereği malvarlığımı zenginliğimi pek paylaşmam ulu orta yerlerde fakirlerin odağına girmeyi pek sevmem.
Eğitmen olunca mı milyon km yapılıyor yoksa milyon km yapınca mı eğitmen olunuyor ?
Genelde eğitmen olunca 1 milyona terfi ediyorsun... Yıldızı takıyorlar..Eğitmen olunca mı milyon km yapılıyor yoksa milyon km yapınca mı eğitmen olunuyor ?
Senin düşüncene karşı gelecek bir düşüncem olamaz.Buradan bir Hayabusanın olmadığını düşünebilirmiyiz....
Sevgili TommyValla bravo, motorun zaten iyi ama bir de bu iş için muazzam kondüsyon gerekli. Geçmişte benim tirrek motorla 2 defa farklı zamanlarda aynı gün içi 1300 km civarı tur yapmıştım. Anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti. Ahanda açtığım konuların linkini paylaşayım hazır havalar güzel gidiyorken belki bir iki arkadaşın şevkini, cesaretini arttırırız.
https://www.motosiklet.net/forum/konu/22-nisan-2023te-yaptigim-1300-km-lik-tur.213412/
https://www.motosiklet.net/forum/ko...ner-yiyecegim-diye-1334-km-yol-yapmam.214080/
Ben vstrom'u ikinci el aldım, iyi ki sıfır almamışım dedim, üzerindeki aksesuarları alamazdım sıfırını bedavaya bile alabilecek olsam. Geçen yaz yolum İstanbul'a düştüğünde hasanpaşa'da mağazalar arasında givi çanta satan mağazayı gördüm, meraktan içeri girip sordum, benim motordaki 3lü çanta seti çanta demirleri ile birlikte 50bin lirayı geçermiş. Givi'nin çanta setleri bu fiyatlardaysa GS'lerdeki çantalar ve diğer aksesuarlar kim ne pahalıdır.Bence de GS ya da Harley sifir olarak almak mantikli degil. Sifir aldigin zaman olmasi gereken ama ekstra ücret ödemen gereken aksesuarlarla beraber gayet uyguna bu iki markadan alinabilinir.
Bazı ülkelerde elini gidondan bırakmak istemediklerinden ayak selamı verirler. Bizim ülkede pek yaygın değil.
Ben eğitimci değilim kamyoncuyum, bizim araçlarda kahve finacını işareti çıkar 6 saat aralıksız kullanırsak zaar bmwlerde çıkmıyor bu. basıyon marşa gidiyon destana. hiç dinlenmeden motor tepesinde 24 saat kalmayıda sadece Türk eğitimciler verebilir bu arada. bunu avrupada göremezsiniz![]()