Dün arka abs'yi test ettim; hem toprak hem de asfalt zeminde.
Toprak zeminde ARKA abs bence mesafeyi uzatıyor, asfaltta kısaltıyor bence.
Önü test edemedim daha![]()
önü toprakta test etme hocamDün arka abs'yi test ettim; hem toprak hem de asfalt zeminde.
önü toprakta test etme hocam![]()
Dün arka abs'yi test ettim; hem toprak hem de asfalt zeminde.
yuzde 99.9 sen böyle bir test yapmadın. kimseyi kandırmaya gerek yok.
eğer binde 1 ihtimal gerçekleşip toprak bir yer bulup abs testi yaptıysan sana acırım dostum.
bir de bence uzatıyor yazmışın![]()
![]()
Önceki sayfalarda motoru yeni aldıgımı henüz abs'yi denemediğimi söylemiştim. Arkadaşların önerisi ile EVET denedim. Bu konuya özel değil motorun abs'sini denedim. Eğer sen aldıgın motorun duruş dinamiğini ögrenmek için bir deneme yapmıyor isen ben sana acırım esas.
ayrıca gerizekalı olmaya gerek yok; motorun abs'sini denemek öyle bir plan program yapıp arazi bulup organizasyon yapmaya gerek olan bir durum değil. Uygun bir yol bulursun 10 saniye denersin, oldu bitti.
Forumdaki siz troller bi bitmediniz coluk cocuk.
iyide toprakta arka abs ile test yapmanın mantığı nedir ?
fren mesafesini uzatıyor mu kısaltıyor mu diye merak mı ettin gerçekten ?
bir de emin olamaman güldürdübence biraz daha test et sen. emin ol.
bana neden bu kadar kızdığını anlamadım.komiklik yaptığın mesajlara gulmediğim için mi bu tepki ?
psa gurubu için evet, ama renault yine gideri var her türlü.Fransız pişmanlıktır...
Yapmaaaa
Renault Laguna fanatigiyim . 3.Lagunami kullaniyorum , ilk lagunami 485.000 de ikincisini 350.000 de sattim . Su andaki 180.000 e geldi .
Cok saglam ve konforlu bir arac. Elektrik tesisati karmasik ve hassastir. Tesisata dokunmaz ve kaliteli akü kullanip zamaninda yenilersen asla sorun cikartmaz.
Tek üzüntüm benim kullandigim modelden sonra Laguna üretilmedi . Sanirim Espace a dogru yürümenin vakti geldi.
Motosikletlerde varmı bilmiyorum bahsettiğiniz düzenek ama selonoidlerin açıp kapama sırasında manetten gelen güçde kayıp oluşuyorsa, belki onu telafi etmek için vardır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Renault Volvo'nun sahibimiydi
Bilgilerin göz kamaştırıyor.
Volvo'nun otomobil tarafı Ford tarafından satın alındı. Ford daha sonra Çinlilere sattı.
Volvo'nun kamyon tarafı Renault'un kamyon tarafını satın aldı.
Bu gelişmelerin Laguna ile alakası yok. Çok iyi motor üreten Fransızlar o ara üretememiş sanırım Volvo ile ortak motor yapmışlar.
Olmaz yine de tartışıcaztartışmaları bence gereksiz.
Olmaz yine de tartışıcaz
Sabah sabah işe giderken yerler çiy olmuş. Frene basınca tırtırtır abs devreye girdi. Abs olmasa muhtemelen asfaltla yakın temasa geçmiştimevet.
abs diye birşey yoktur, takdiri ilahi vardır![]()
Video da fren den çok sanki hafif gaz açınca arka kaydı gibi... Bir kişi tanıyorum demişsin ama forumun yarısı çok rahat bu şekilde kullanabilecek yetenek ve tecrübeye sahip bence tek eksikleri böyle bir motosiklet....
bugun karşıma çıkan bu videoyu gorunce aklıma bu başlık geldi.
burada viraj abs si sayesinde mi kurtardı , yoksa ustalık mı ?
ne sürücüler var be ! böyle viraja girebilen, böyle fren yapabilen var mı aranızda ? şu pozisizyonu kurtarabilecek tek bir adam tanıyorum burada. isim vermeyeceğim tabi ama ilk harfi k
evet video yu tekrar izledim arka bırakmışş.Video da fren den çok sanki hafif gaz açınca arka kaydı gibi... Bir kişi tanıyorum demişsin ama forumun yarısı çok rahat bu şekilde kullanabilecek yetenek ve tecrübeye sahip bence tek eksikleri böyle bir motosiklet....![]()