Honda 1000rr-r

Hondanın supersportu için düşünceniz nedir bu sıralar almayı düşünüyorum ama tr de pek fazla göremedim motoru servis konusunda sorun yaşarmıyım acaba?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hoşgeldiniz.

Honda gibi geniş bir bayi ve servis ağına sahip markada neden servis problemi yaşayacağınızı düşündünüz?

Motosikleti
cbf 150
Esengül honda goldwing ve 1000 rr konusunda uzman sorun yaşamazsın. 1000 rr en iyi spor motordur bana kalırsa.

Hoşgeldiniz.

Honda gibi geniş bir bayi ve servis ağına sahip markada neden servis problemi yaşayacağınızı düşündünüz?
Motorun sıfırını bulmak oldukça sıkıntı aradığım hiç bir bayide sıfır yoktu 1 kaç tanesinde 2.eli vardı ondan dolayı olası bir parça ihtiyacında problem yaşarmıyım diye düşündürdü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dehşet-ül vahşet. Şimdiden hayırlı olsun. Bu güzellik nasıl alınmaz?

Şu adv motorlardan gına geldi, SS'leri daha fazla yollarda görmek dileğiyle..
:D hali hazırda bende africa twin kullanıcısıyım. Yanına birde ss eklemek istiyorum sıfır olarak bulabilirsem alacağım

Motosikleti
Ns200 15"
Motorun sıfırını bulmak oldukça sıkıntı aradığım hiç bir bayide sıfır yoktu 1 kaç tanesinde 2.eli vardı ondan dolayı olası bir parça ihtiyacında problem yaşarmıyım diye düşündürdü.
Rutin bakım parçaları haricinde diğer parçalar maksimum 1 veya 1.5 aya elinizde olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
:D hali hazırda bende africa twin kullanıcısıyım. Yanına birde ss eklemek istiyorum sıfır olarak bulabilirsem alacağım

Alıni alın güzel olur. Honda olmaz Suzuki olur (gerçi onlar da getirmiyor artık) , Kawasaki olur, yeter ki gürül gürül SS olsun. Bol bol foto paylaşmanız dileğiyle.

Ateş Kılıcı iyidir çünkü o segmente istenen herşeyden gerektiği kadar sıfata sahıptir , çok ferak ve rahat kulanılır ve de her honda gibi yürütüm konusunda segment lideridir ... emin olun o yürütme masrafları muadilerinde insanı çok üzer

speed production - sp versiyonuna yürünmesi piste nefes alıp verilimiyorsa mantıklı değil çünkü o kadar ayar sokak için çok
teferruatlı ne ayarlanır ne anlanılır

sürmesi segmentine göre rahat ve düz mantıklı olduğu için debelenmek yerine keyif yapılan bir motor

Motosikleti
cbf 150
hangi super sportu alırsan al kaza yaparsan parça ararsın bu gerçek ama bakım konusunda ya hayabusa al yada cbr 1000 rr al . ikisininde çok iyi ustaları var. Esengül on numaradır. oğlum zaten 20 bin km ha kullandın ha kullanıcan. al geç

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Paran çoksa al bir tane H2.. Naapıcan hondayı.. KAWASAKİ daha havalı...

Motosikleti
Ns200 15"
Ateş Kılıcı iyidir çünkü o segmente istenen herşeyden gerektiği kadar sıfata sahıptir , çok ferak ve rahat kulanılır ve de her honda gibi yürütüm konusunda segment lideridir ... emin olun o yürütme masrafları muadilerinde insanı çok üzer

speed production - sp versiyonuna yürünmesi piste nefes alıp verilimiyorsa mantıklı değil çünkü o kadar ayar sokak için çok
teferruatlı ne ayarlanır ne anlanılır

sürmesi segmentine göre rahat ve düz mantıklı olduğu için debelenmek yerine keyif yapılan bir motor
Yurt dışında Honda'yı bu yönden çok övüyorlar çünkü geliştirmesi ve piste hazırlaması diğer motosikletlere göre çok daha ucuz. Bir Ducati'yi pist şartlarına hazırlama maliyetinin neredeyse yarıdan daha ucuza temin edip yürütüyorlar, şahsi görüşüm gene Ducati olurdu o ayrı mesele. :)

hangi super sportu alırsan al kaza yaparsan parça ararsın bu gerçek ama bakım konusunda ya hayabusa al yada cbr 1000 rr al . ikisininde çok iyi ustaları var. Esengül on numaradır. oğlum zaten 20 bin km ha kullandın ha kullanıcan. al geç
Evhamlı birisiyim sıfır almak istiyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paran çoksa al bir tane H2.. Naapıcan hondayı.. KAWASAKİ daha havalı...
Malesef çok pahalı

Yurt dışında Honda'yı bu yönden çok övüyorlar çünkü geliştirmesi ve piste hazırlaması diğer motosikletlere göre çok daha ucuz. Bir Ducati'yi pist şartlarına hazırlama maliyetinin neredeyse yarıdan daha ucuza temin edip yürütüyorlar, şahsi görüşüm gene Ducati olurdu o ayrı mesele. :)
ducati biscati , büyük ihtimal bende 999'u seçerdim sırf hakkı yendiği için , sıfır motor almaya atarlıyım biraz 🤷‍♂️

Motosikleti
cbf 150
kardaş bizde sıfır alıyoruz demek istiyorumki zaten 20bin km binicen hatta o kadar bile değil. İstatistik böyle türkiyede ilk sahipleri motora bu kadar biniyor super sportlarda sonra oynamaya başlıyor bir yerleri hemen satıyorlar. o yüzden takma kafanı al geç ustalık durumu olmaz o kmye kadar

kardaş bizde sıfır alıyoruz demek istiyorumki zaten 20bin km binicen hatta o kadar bile değil. İstatistik böyle türkiyede ilk sahipleri motora bu kadar biniyor super sportlarda sonra oynamaya başlıyor bir yerleri hemen satıyorlar. o yüzden takma kafanı al geç ustalık durumu olmaz o kmye kadar
planlı yapılırsa kötü bir starateji değil , biraz rpg oyun beceri ağacı stratejisi mantığı lazım

Lanet herifler çok manyak motosiklet üretiyorlar.
şirketi kuran herifler çok daha manyak , ikinci dünya savaşı boyunca fabrikalarında görev alan italyan askerlerin askerden kaçmasını sağlamıştır :LOL:

manyaklık , batma , sakineşme , manyaklık ve tekrar batma diye kısır döngüye sahip firma ... volkswagen ag aldığından beri batmadı en azından

bkz. paul smart
ama hepside haşurlu huşurlu rolanti dönüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar