Muhtemelen sayılı üretimden dolayı sordu .Hoşgeldiniz.
Honda gibi geniş bir bayi ve servis ağına sahip markada neden servis problemi yaşayacağınızı düşündünüz?
Motorun sıfırını bulmak oldukça sıkıntı aradığım hiç bir bayide sıfır yoktu 1 kaç tanesinde 2.eli vardı ondan dolayı olası bir parça ihtiyacında problem yaşarmıyım diye düşündürdü.Hoşgeldiniz.
Honda gibi geniş bir bayi ve servis ağına sahip markada neden servis problemi yaşayacağınızı düşündünüz?
Rutin bakım parçaları haricinde diğer parçalar maksimum 1 veya 1.5 aya elinizde olur.Motorun sıfırını bulmak oldukça sıkıntı aradığım hiç bir bayide sıfır yoktu 1 kaç tanesinde 2.eli vardı ondan dolayı olası bir parça ihtiyacında problem yaşarmıyım diye düşündürdü.
hali hazırda bende africa twin kullanıcısıyım. Yanına birde ss eklemek istiyorum sıfır olarak bulabilirsem alacağım
Yurt dışında Honda'yı bu yönden çok övüyorlar çünkü geliştirmesi ve piste hazırlaması diğer motosikletlere göre çok daha ucuz. Bir Ducati'yi pist şartlarına hazırlama maliyetinin neredeyse yarıdan daha ucuza temin edip yürütüyorlar, şahsi görüşüm gene Ducati olurdu o ayrı mesele.Ateş Kılıcı iyidir çünkü o segmente istenen herşeyden gerektiği kadar sıfata sahıptir , çok ferak ve rahat kulanılır ve de her honda gibi yürütüm konusunda segment lideridir ... emin olun o yürütme masrafları muadilerinde insanı çok üzer
speed production - sp versiyonuna yürünmesi piste nefes alıp verilimiyorsa mantıklı değil çünkü o kadar ayar sokak için çok
teferruatlı ne ayarlanır ne anlanılır
sürmesi segmentine göre rahat ve düz mantıklı olduğu için debelenmek yerine keyif yapılan bir motor
Evhamlı birisiyim sıfır almak istiyorumhangi super sportu alırsan al kaza yaparsan parça ararsın bu gerçek ama bakım konusunda ya hayabusa al yada cbr 1000 rr al . ikisininde çok iyi ustaları var. Esengül on numaradır. oğlum zaten 20 bin km ha kullandın ha kullanıcan. al geç
Malesef çok pahalıParan çoksa al bir tane H2.. Naapıcan hondayı.. KAWASAKİ daha havalı...
ducati biscati , büyük ihtimal bende 999'u seçerdim sırf hakkı yendiği için , sıfır motor almaya atarlıyım birazYurt dışında Honda'yı bu yönden çok övüyorlar çünkü geliştirmesi ve piste hazırlaması diğer motosikletlere göre çok daha ucuz. Bir Ducati'yi pist şartlarına hazırlama maliyetinin neredeyse yarıdan daha ucuza temin edip yürütüyorlar, şahsi görüşüm gene Ducati olurdu o ayrı mesele.![]()
planlı yapılırsa kötü bir starateji değil , biraz rpg oyun beceri ağacı stratejisi mantığı lazımkardaş bizde sıfır alıyoruz demek istiyorumki zaten 20bin km binicen hatta o kadar bile değil. İstatistik böyle türkiyede ilk sahipleri motora bu kadar biniyor super sportlarda sonra oynamaya başlıyor bir yerleri hemen satıyorlar. o yüzden takma kafanı al geç ustalık durumu olmaz o kmye kadar
Lanet herifler çok manyak motosiklet üretiyorlar.ducati biscati , büyük ihtimal bende 999'u seçerdim sırf hakkı yendiği için , sıfır motor almaya atarlıyım biraz![]()
şirketi kuran herifler çok daha manyak , ikinci dünya savaşı boyunca fabrikalarında görev alan italyan askerlerin askerden kaçmasını sağlamıştırLanet herifler çok manyak motosiklet üretiyorlar.
4 vites 299 limitör iptali ve biraz oynama ile gps 340 arka teker 370 civarı dehşet hızlarHondanın supersportu için düşünceniz nedir bu sıralar almayı düşünüyorum ama tr de pek fazla göremedim motoru servis konusunda sorun yaşarmıyım acaba?