vergi de artmayacak işte zam derken onu diyorum sanki oyun oynuyorlar. ellerindeki stokları bitirmek için bir kurgu gibi.Zam gelmiyecek zaten vergi artac
vergi de artmayacak işte zam derken onu diyorum sanki oyun oynuyorlar. ellerindeki stokları bitirmek için bir kurgu gibi.Zam gelmiyecek zaten vergi artac
yahu vergi artınca bayiler ceplerinden mi karşılayacak zam yapacaklar tabiZam gelmiyecek zaten vergi artacak....
Onun adı zam değil işte. Ayrıca bayiler bu vergi artışının bir kısmını karşılamak isteyebilirler.....yahu vergi artınca bayiler ceplerinden mi karşılayacak zam yapacaklar tabi
şahane haber. şimdi ölücüler düşünsün.Honda lansman fiyatları buraya kadarmış...
Yeni CB500 Hornet 435 000 TL,
Yeni NX 500 485 000 TL,
Yeni CBR 500 R 460 000 TL
Honda Motosiklet 2025 Güncel Motosiklet Fiyat Listesi | Honda Türkiye
Motosiklet tutkunlarının favorisi Honda motosiklet modellerini incelemek, en güncel 2025 fiyatlarını ve kampanyaları öğrenmek için hemen tıklayın.www.honda.com.tr
Vay arkadaş ya. Ayak üstü 100er bin koymuşlar neredeyse. O fiyatlara satabiliyorsun madem, neden insanları alternatiflere yönlediriyorsun ?Honda lansman fiyatları buraya kadarmış...
Yeni CB500 Hornet 435 000 TL,
Yeni NX 500 485 000 TL,
Yeni CBR 500 R 460 000 TL
Honda Motosiklet 2025 Güncel Motosiklet Fiyat Listesi | Honda Türkiye
Motosiklet tutkunlarının favorisi Honda motosiklet modellerini incelemek, en güncel 2025 fiyatlarını ve kampanyaları öğrenmek için hemen tıklayın.www.honda.com.tr
350 000 TL'ye CB750 almayı hayal edenler düşünsünşahane haber. şimdi ölücüler düşünsün.
cb500 fiyatına cb750 var satılık![]()
1 şubattan sonra ülkeye giren motosikletlerde geçerli diyorlardı. Eski girişli motorları satıyor olabilirler. Hoş umarım şu saçma zam hiç gelmez.1 şubatta zam gelecek vergi gelecek diyorlardı oldu 14 şubat hala bir şey yok cfmotonun liste fiyatı 220 satılıyor 150ye bu zam olayının motosiklet satmak için dümen olduğuna inanıyorum ben artık
Aganın zamı üzerine zam olurmu kee
2024 modellerine 135 bin TL fiyat belirlemiş Honda.