Speed Twin 900 ₺494.900,00 ₺825.000,00
korlas ne zam koymuş abi bu ne.
korlas ne zam koymuş abi bu ne.
Satmayacak. Bir önceki zamda olduğu gibi 50-100 bin aralığında fiyatları geri aşağı çekecekler. Zaten darma duman olan CFMoto piyasası iyice bitikleri yaşayacakÇinliler kafayı yedi cfmoto rks ve diğerleri rakamları uçurdular. japonlara gün doğdu, rakamlar inanılmaz uçurmuşlar. Honda nx500 399 bin de 16 ocakta satışta Honda NC750X -DCT modelin fiyatı 556 bin olduğu piyasada çinliler nasıl motor satacak ?
bugün motoguzzi mandello için konuştum.şu an süper bir fiyat var 439 bin tl ama motor kalmamış sanırım araştırmaya devame diyorum.farklı bir detay yazıyor ilandada dedim bu nedir.dediki biz motorların euro 5 davasından son gün ötv kdv lerini ödedik.ocaktada bu süre 6 ay uzatıldı ama ödediğimiz ile kaldık dedi.yani adamlar cepten para vrediler 0 km motora plakalandı ruhsatlandı.ve yine kampanyalı fiyattan alıyorsun noterde devir yapılıcak devam yani.çok acayip fiyatlar var şu an özellikle peşin alımlarda.bide konuşulan ek %30 vergi zammı var.eğer oda gerçekleşirse tüm motorlar 30 daha artıcak o da çok acayip bir rakam.
bugün sorun çözüldü sanırım. sıfır motorumun tescil bilgisini e-devlette gördümŞuan hiç bir bayii euro 5 motora sahip motora tescil yapamıyor. Parasını verip motoru alsanız bile ruhsat yok. Bir uzatma yok, bayiiler ne yapacak onu da bilmiyor.
o taktik vw doğuş taktiğidir.liste fiyatı 1 milyondur sen dersinki beni aşıyor 800üm var ama yinede deniyim dersin.gidersin bayiye 800e verirler sevinirsin.aynı şekil satarkende alıcı adam lan bu arabanın 0 km si kaç paraymış bunlar ne istiyor diye bakar.1 milyon yazar sen 900 istersin halbuki vw 800e veriyordurKorlasa el fatiha okuyoruz hep beraber. Gülmemek için zor tuttum kendimi o fiyat artışını görünce. Aslında ufak bir oyunvar orda bayiye gittiğinizde emin o motorları yüzde 40 altına alırsınız peşinde. Vadeli fiyatları yazmışlar kurnazlık edipşok taktiğiyle motoru satarız dğşüncesindeler. Bunlara satış tekniği eğitimi vermek lazım çünkü bildiğin kapalı çarşı girişi turşucu cumali taktiğini uyguluyorlar
)))
euro 5+ uygulamasını onlar da mı yanlış anlamış? Neden plaka takmışlar...439bin TL olan Mandello düz versiyonu, plaka takılmış ama sıfır km. Bundan 2-3 tane falan vardı benim bildiğim ama daha fazla olsaydı da çok kısa sürede bitmesi normal, saçma sapan iyi bir fiyat çünkü. Ha 50 tane olsa zart diye bitmezdi tabii de =)
Dolar artmıyoroo ero artmıyoor, bunlar neyin zammı fırsatçı pislikleeer diyen arkadaşlar için Ekonomi101 niteliğinde dönemler ama satıcıya küfretmekle işin içinden çıkarız gibime geliyor.
500'e satmak için 40 takla attıkları motorları 550 yapmaları akıl karı mı? valla akıl karı ile yürümüyor bu işler =)
euro 5+ uygulamasını onlar da mı yanlış anlamış? Neden plaka takmışlar...
Yamaha, Honda niye bu işlemi yapmıyor o zaman ? Euro 5 lerin tescilinin durması ile plaka takılması nasıl bambaşka olabilir Plaka takarak araç tescil edilmiş olmuyor mu ? Yanlış anlama konu benimle direkt ilgili değil sadece youtuber ların söylediği şeylerin gerçek olmadığını söylemiştin ama yapılanlara bakınca sanki haklılık payları var gibi görünüyor.....Plaka takma işinin Euro5 ile bir ilgisi yok.
Devlet çıktı dedi ki "senin envanterinde bir sürü mal var, iyisin köftehor, yalnız onları öyle yatırmakla olmaz, tescil edip bana vergisini öde, öyle dursun showroom'unda". Sonra da bu yapılan iş, kendi çıkardıkları "6ay / 6bin km" işiyle birleşemeyeceği için böyle plakalandırılan motorlara 6ay/binkm işinden muaf denildi, mecbur.
Yılbaşından sonra Euro5'lerin tescilinin (geçiçi olarak) durmasının bu konuyla bir ilgisi yok. Plaka takılması bambaşka bir şey.
Youtube izlemekten euro 5 bitiyormuş diyip sistemde kafasına göre bir şeyi değiştiren biri çıktıysa hiç şaşırmam. Böyledir diyemem tabii, ama 20 yıla yakın süredir kamuya iş yapan birisi olarak, gram şaşırmam.
O da düzelmiş sanırım dün gece itibariyle, forumda yazmıştı birisi sanki.
İnsene kardeşim o koltuktan o zaman. Maşallah zamk ile yapıştın kaldın.kEkonomist bi ağbimiz diyor ki:
![]()
Yok neden yanlış anlayayım, sabaha kadar konuşabiliriz de, hiç alınmam gocunmam.Yamaha, Honda niye bu işlemi yapmıyor o zaman ? Euro 5 lerin tescilinin durması ile plaka takılması nasıl bambaşka olabilir Plaka takarak araç tescil edilmiş olmuyor mu ? Yanlış anlama konu benimle direkt ilgili değil sadece youtuber ların söylediği şeylerin gerçek olmadığını söylemiştin ama yapılanlara bakınca sanki haklılık payları var gibi görünüyor.....
Siz yine iyisiniz ben ayın 2’sinden beri bekliyorum, gına gelmeye başladı artık. Pazartesi, salı açılacak diyorlardı her gün aynı cevabı veriyorlar.11 ocakta bayiye gidip motorun ödemesini yaptım ama hala tescil olmadı, ne zaman olacak bilgisi olan var mı acaba
Bugün fabrikayı aradım, bakanlık onayı resmi gazetede bu hafta yayınlayacak dedi bakalım şimdi de buna umutlanarak bekleyeceğizSiz yine iyisiniz ben ayın 2’sinden beri bekliyorum, gına gelmeye başladı artık. Pazartesi, salı açılacak diyorlardı her gün aynı cevabı veriyorlar.
Bu arada gidincede kafamı karıştırdılar,ben fiyat listesine bakmamıştım ama Hornet750 ile arada 50k gibi cüzi bir rakam varmış,tercih etmezmisiniz diye sordular beni muallakta bıraktılar.Ben dün Fethiye’de Honda bayiine gittim.Adamlar nx500 için ödemeyi yaptığımız taktirde haftaya motoru teslim edeceklerini açıkladılar bu sizin tescille alakalı baska bi sıkıntı olmasın?