2025 modeller için geçerli bir vergi sistemi başlıyor bildiğim kadarıyla.yani 2023 24 modellerden alabiliceğiniz son model yılı olucak.honda aynı listeyi yine koymuş zam yapmamış yani 2025 modelleri bekliyorlar yeni zam miktarı için.yamahada da olmaz yine 2025 modeller listede yok 2024 bitirmece yani batan geminin mallarıDeğişiklik olmadı.Gümrük vergisi ve 4000 dolar baremi kesinleşti.Bayiler fiyatlara yansıtmaya başlayacaklar.
hornet satmayacak ellerinde kalacaklar da ondan çok çirkin motosiklet bu klasman naked alanlar tasarıma bakıyor daha çokBen dün Fethiye’de Honda bayiine gittim.Adamlar nx500 için ödemeyi yaptığımız taktirde haftaya motoru teslim edeceklerini açıkladılar bu sizin tescille alakalı baska bi sıkıntı olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada gidincede kafamı karıştırdılar,ben fiyat listesine bakmamıştım ama Hornet750 ile arada 50k gibi cüzi bir rakam varmış,tercih etmezmisiniz diye sordular beni muallakta bıraktılar.
Bajaj da yeni modellerde yine bir zam gelmiş
Pulsar 200 171 bin. Led far, dijital ekran ve kaydırmalı debriyaj gelmiş
Dominar 400 254 bin oldu. donanım değişikliği yok
hornet 750 düşünürseniz düşük km temiz bi tane var hocamBen dün Fethiye’de Honda bayiine gittim.Adamlar nx500 için ödemeyi yaptığımız taktirde haftaya motoru teslim edeceklerini açıkladılar bu sizin tescille alakalı baska bi sıkıntı olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada gidincede kafamı karıştırdılar,ben fiyat listesine bakmamıştım ama Hornet750 ile arada 50k gibi cüzi bir rakam varmış,tercih etmezmisiniz diye sordular beni muallakta bıraktılar.
evt. fiyatı halen normal bana görede.Ekran güzel olmuş. Far da o sacma tasarımdan kurtulmuş. ben begendım acıkçası.
kuralkan diğer markalara oranla cok zam yaptı ancak ona rağmen 25 beygir alet 170bin tl gayet makul. 4-5 sene çatır çatır bindim ns200'e gık demedi alet.
Önceki dönemden kalma stoklar bittikten sonra yeni gelecek stoklara yansıtılacak bence.1 şubatta zam gelecek vergi gelecek diyorlardı oldu 14 şubat hala bir şey yok cfmotonun liste fiyatı 220 satılıyor 150ye bu zam olayının motosiklet satmak için dümen olduğuna inanıyorum ben artık
Ortalama 80 mi??!!?!!?!?!? Ulan ben ne kadar az kazanıyorum ya, ortalamanın 100 olmamasının sebebi benimBugun PCX lansman fiyati 200 olarak aciklandi. Yani mart ayina muhtemelen 230 bandina cikartirlar. Herkese gecmis olsun. Tabii bu sadece asya motorlarini degil, tum motorlari ve ikinci elleri de etkiler. Kimse motorunu zaruri olmadikca yada suan son 2024 motorlarini almayacaksa satmasin. Ev fiyatlari istanbulda bulundugum semtte 13-15 milyona cikti, araba almak isteyene 2-3 milyon altina sadece fiat grubu kaldi neredeyse. Motorlar da suan scooter harici 500 bandindan baslayacak tahminim. Bisiklet alacagiz sanirim anca. Hersey luks oldu. Beyaz yakanin ortalama 80 aldigini dusunursek ulkede, aylik 10 bin atsa kenara 50 ayda motor alir. Kucuk sehirde yasayanlar daha avantajli. Gocmenin belki zamani gelmistir. Hem dere tepe binilir, istanbul trafigine gerek kalmaz. Bu bence bir isaret)
ben de buna inanıyorum artık 20 gün oldu vergi muhabbeti pcx 185 açıklanıyorsa değişen bir şey yokturbence zam falan gelmeyecek zam gelecek muhabbetine ellerindeki motorları çakıyorlar mart ayı geldi hala aynı fiyatlar.
Zam gelmiyecek zaten vergi artacak....bence zam falan gelmeyecek zam gelecek muhabbetine ellerindeki motorları çakıyorlar mart ayı geldi hala aynı fiyatlar.