2025 Motosiklet fiyat zamları

Motosikleti
D400
scotter lerdeki büyük vergi artışı ile Şubat zammı hakkında değişiklikler oldu mu ? takip eden var mı

Değişiklik olmadı.Gümrük vergisi ve 4000 dolar baremi kesinleşti.Bayiler fiyatlara yansıtmaya başlayacaklar.

Değişiklik olmadı.Gümrük vergisi ve 4000 dolar baremi kesinleşti.Bayiler fiyatlara yansıtmaya başlayacaklar.
2025 modeller için geçerli bir vergi sistemi başlıyor bildiğim kadarıyla.yani 2023 24 modellerden alabiliceğiniz son model yılı olucak.honda aynı listeyi yine koymuş zam yapmamış yani 2025 modelleri bekliyorlar yeni zam miktarı için.yamahada da olmaz yine 2025 modeller listede yok 2024 bitirmece yani batan geminin malları

Motosikleti
Honda Forza 250
Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum bi tane forza 250 motorum var,

Pcx nmax fiyatları ne olur? Bu 4000 euro mevzusu bu motorların fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Fiyatlandırmadan çok beni heycanlandıracak pek bi model yok keşke 2000lerde olsaydık da her gün yeni bir manyaksosyopat 50lik 2 zamanlı euroscooter çıksaydı , peugeot speedfight 2 wrc çok ateşleydi nalet olsun hayla aklım onda 😭

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben dün Fethiye’de Honda bayiine gittim.Adamlar nx500 için ödemeyi yaptığımız taktirde haftaya motoru teslim edeceklerini açıkladılar bu sizin tescille alakalı baska bi sıkıntı olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada gidincede kafamı karıştırdılar,ben fiyat listesine bakmamıştım ama Hornet750 ile arada 50k gibi cüzi bir rakam varmış,tercih etmezmisiniz diye sordular beni muallakta bıraktılar.
hornet satmayacak ellerinde kalacaklar da ondan çok çirkin motosiklet bu klasman naked alanlar tasarıma bakıyor daha çok

Motosikleti
D400
Bajaj da yeni modellerde yine bir zam gelmiş

Pulsar 200 171 bin. Led far, dijital ekran ve kaydırmalı debriyaj gelmiş
Dominar 400 254 bin oldu. donanım değişikliği yok

Motosikleti
D400
Bajaj da yeni modellerde yine bir zam gelmiş

Pulsar 200 171 bin. Led far, dijital ekran ve kaydırmalı debriyaj gelmiş
Dominar 400 254 bin oldu. donanım değişikliği yok

Ekran güzel olmuş. Far da o sacma tasarımdan kurtulmuş. ben begendım acıkçası.

kuralkan diğer markalara oranla cok zam yaptı ancak ona rağmen 25 beygir alet 170bin tl gayet makul. 4-5 sene çatır çatır bindim ns200'e gık demedi alet.

Ben dün Fethiye’de Honda bayiine gittim.Adamlar nx500 için ödemeyi yaptığımız taktirde haftaya motoru teslim edeceklerini açıkladılar bu sizin tescille alakalı baska bi sıkıntı olmasın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada gidincede kafamı karıştırdılar,ben fiyat listesine bakmamıştım ama Hornet750 ile arada 50k gibi cüzi bir rakam varmış,tercih etmezmisiniz diye sordular beni muallakta bıraktılar.
hornet 750 düşünürseniz düşük km temiz bi tane var hocam :)

Motosikleti
D400
Ekran güzel olmuş. Far da o sacma tasarımdan kurtulmuş. ben begendım acıkçası.

kuralkan diğer markalara oranla cok zam yaptı ancak ona rağmen 25 beygir alet 170bin tl gayet makul. 4-5 sene çatır çatır bindim ns200'e gık demedi alet.
evt. fiyatı halen normal bana görede.

hem abs li hem abs siz olanı kullanmıştım 10 ar bin km. eğer daha düşük beygir olsaydı bu denli tutulmazdı.

bence en süper başlangıç ve şehir içi motoru kesinlikle.

KTM den miras olarak alıp en akıllı kullanabildiği blok olmuş.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
1 şubatta zam gelecek vergi gelecek diyorlardı oldu 14 şubat hala bir şey yok cfmotonun liste fiyatı 220 satılıyor 150ye bu zam olayının motosiklet satmak için dümen olduğuna inanıyorum ben artık

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
1 şubatta zam gelecek vergi gelecek diyorlardı oldu 14 şubat hala bir şey yok cfmotonun liste fiyatı 220 satılıyor 150ye bu zam olayının motosiklet satmak için dümen olduğuna inanıyorum ben artık
Önceki dönemden kalma stoklar bittikten sonra yeni gelecek stoklara yansıtılacak bence.

Motosikleti
cbf 150
Abi tavsiyesi, büyük hacimli adv motor alın yaza doğru doktoru dişçisi mütahit çocugu kıvranmaya başlar onlara kitlersiniz :))) kitlediğiniz fiyatlada güzel bir motor alırsınız

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Bugun PCX lansman fiyati 200 olarak aciklandi. Yani mart ayina muhtemelen 230 bandina cikartirlar. Herkese gecmis olsun. Tabii bu sadece asya motorlarini degil, tum motorlari ve ikinci elleri de etkiler. Kimse motorunu zaruri olmadikca yada suan son 2024 motorlarini almayacaksa satmasin. Ev fiyatlari istanbulda bulundugum semtte 13-15 milyona cikti, araba almak isteyene 2-3 milyon altina sadece fiat grubu kaldi neredeyse. Motorlar da suan scooter harici 500 bandindan baslayacak tahminim. Bisiklet alacagiz sanirim anca. Hersey luks oldu. Beyaz yakanin ortalama 80 aldigini dusunursek ulkede, aylik 10 bin atsa kenara 50 ayda motor alir. Kucuk sehirde yasayanlar daha avantajli. Gocmenin belki zamani gelmistir. Hem dere tepe binilir, istanbul trafigine gerek kalmaz. Bu bence bir isaret :))

Bugun PCX lansman fiyati 200 olarak aciklandi. Yani mart ayina muhtemelen 230 bandina cikartirlar. Herkese gecmis olsun. Tabii bu sadece asya motorlarini degil, tum motorlari ve ikinci elleri de etkiler. Kimse motorunu zaruri olmadikca yada suan son 2024 motorlarini almayacaksa satmasin. Ev fiyatlari istanbulda bulundugum semtte 13-15 milyona cikti, araba almak isteyene 2-3 milyon altina sadece fiat grubu kaldi neredeyse. Motorlar da suan scooter harici 500 bandindan baslayacak tahminim. Bisiklet alacagiz sanirim anca. Hersey luks oldu. Beyaz yakanin ortalama 80 aldigini dusunursek ulkede, aylik 10 bin atsa kenara 50 ayda motor alir. Kucuk sehirde yasayanlar daha avantajli. Gocmenin belki zamani gelmistir. Hem dere tepe binilir, istanbul trafigine gerek kalmaz. Bu bence bir isaret :))
Ortalama 80 mi??!!?!!?!?!? Ulan ben ne kadar az kazanıyorum ya, ortalamanın 100 olmamasının sebebi benim :D Benim için bi sonraki motor ömürlük olacak, bi SV650 bağlayabilirsem şöyle 40-50 ay taksitle direkt alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar