NS200UG/ABS veya RS200'in 5-10bin KMde ki halleri 100-120Bin TL arasında.120 civarı nakit paraya bu saydığın bütün motorların sıfır gibi temiz ikinci elleri bulunabiliyor. Ben sıfır almanı önermem o yüzden.
Mesela ben de bir örnek olması açısından 607kmde ns250 atayımNS200UG/ABS veya RS200'in 5-10bin KMde ki halleri 100-120Bin TL arasında.
120 civarı nakit paraya bu saydığın bütün motorların sıfır gibi temiz ikinci elleri bulunabiliyor. Ben sıfır almanı önermem o yüzden.
Doğru diyorsunuz nakiti de 130-140 civarına zorlayabilirim belki o zaman düşüncelerim değişir zaten. Teşekkürler, ikinci ellere de bakacağım çokça.NS200UG/ABS veya RS200'in 5-10bin KMde ki halleri 100-120Bin TL arasında.
Ben de aslında öyle istiyorum ama 40 beygir için en az 300bin TL çıkarmam gerekiyor, şu an için mümkün değil malesef. O yüzden en azından bi 25beygir civarı şu an için bana yeter, şehiriçi kullanıyorum sadece şimdilik.125'likten sonra ben şahsen 40 beygirden aşağı motor önermem; değiştirdiğine değmez.
Taksit işlerine girmek Allah korusun motosikletle kaza yaptığınızda veya bir işiniz ters gittiğinde ekstra yük oluyor. Ben 17 yaşındayım ailemle anlaşıp 1 kere 12 ay taksitli bir motosiklet aldım ve kendim taksitlerimi ödüyordum ama 1-2 ay boyunca aileme taksit konusunda yük oldum çünkü kaza yapmıştım ve çalışamayacak haldeydim o zamandan beri taksit işini pek sevmiyorum. Biraz daha düşük model alıp sizi 125CCden geçtikten sonra tatmin edicek bir motosiklet daha mantıklı olur . Mantıklı zamanlarda yavaş yavaş yükseltmek en mantıklısı.Doğru diyorsunuz nakiti de 130-140 civarına zorlayabilirim belki o zaman düşüncelerim değişir zaten. Teşekkürler, ikinci ellere de bakacağım çokça.
Ben de aslında öyle istiyorum ama 40 beygir için en az 300bin TL çıkarmam gerekiyor, şu an için mümkün değil malesef. O yüzden en azından bi 25beygir civarı şu an için bana yeter, şehiriçi kullanıyorum sadece şimdilik.
NS200 bence N250'den daha iyi , N250 sevilmeyen evlat gibi görünüyor benim gözümdeMesela ben de bir örnek olması açısından 607kmde ns250 atayım
Hocam güzel motor ama çok ağır deniyor, ben acemiyim sayılır çünkü ve şehiriçi trafikte kullanıyorum hep, beni zorlar gibi geliyor.150-155 liralara çok rahat şuan 23-24 model D400UG bulunur.Belki karttan taksit yerine kredi çekersin 50 liranım faizi çok olmaz zaten
Ben de 12 ay taksitle aldım, kendim ödüyorum, çok şükür bir kazam ve problemim olmadı ama belli olmaz tabi bu işler. Nakit için zorlayacağım ama bakalım. Alırken direkt A sınıfı ehliyet almıştım zaten azcık bütçe olsa bi tane SV650A ya da 750 Hornet alıp ölene kadar sürücemTaksit işlerine girmek Allah korusun motosikletle kaza yaptığınızda veya bir işiniz ters gittiğinde ekstra yük oluyor. Ben 17 yaşındayım ailemle anlaşıp 1 kere 12 ay taksitli bir motosiklet aldım ve kendim taksitlerimi ödüyordum ama 1-2 ay boyunca aileme taksit konusunda yük oldum çünkü kaza yapmıştım ve çalışamayacak haldeydim o zamandan beri taksit işini pek sevmiyorum. Biraz daha düşük model alıp sizi 125CCden geçtikten sonra tatmin edicek bir motosiklet daha mantıklı olur . Mantıklı zamanlarda yavaş yavaş yükseltmek en mantıklısı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
NS200 bence N250'den daha iyi , N250 sevilmeyen evlat gibi görünüyor benim gözümde.
Güzel seçenek ama hiç öyle isteklerim olmadığı için naked bakıyorum hep. Dağ, bayır, kamp vs hiç benlik değil. X Pulse arkadaşımda var sorunsuz ve çok da yakışıklı cidden.şuanki aklım olsaydı alabilseydim crf 250 alamasaydım x pulse alırdım dağ bayır gezerdim
yav bu motorlar toprak harici gitmiyor mu asfalttada gidiyor asfaltta sürüşü o bajajlardan farklı da olmayacak ek olarak bi de araziye girebileceğin bi motor eksiği yok fazlası varBen de 12 ay taksitle aldım, kendim ödüyorum, çok şükür bir kazam ve problemim olmadı ama belli olmaz tabi bu işler. Nakit için zorlayacağım ama bakalım. Alırken direkt A sınıfı ehliyet almıştım zaten azcık bütçe olsa bi tane SV650A ya da 750 Hornet alıp ölene kadar sürücem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel seçenek ama hiç öyle isteklerim olmadığı için naked bakıyorum hep. Dağ, bayır, kamp vs hiç benlik değil. X Pulse arkadaşım da var sorunsuz ve çok da yakışıklı cidden.
Ben 80kg ağırlığında 50cc motordan dominar 400e geçtim ilk motor olarak. Ağırlığı çok sorun olmuyor.Hocam güzel motor ama çok ağır deniyor, ben acemiyim sayılır çünkü ve şehiriçi trafikte kullanıyorum hep, beni zorlar gibi geliyor.
Fazlası olsa da yine de istediğim gibi değil sonuçta, yüksekler, süspansiyon mesafeleri de uzun. Ben daha yola uygun, alçak bir motor istiyorum.yav bu motorlar toprak harici gitmiyor mu asfalttada gidiyor asfaltta sürüşü o bajajlardan farklı da olmayacak ek olarak bi de araziye girebileceğin bi motor eksiği yok fazlası var
Bi deneme sürüşü yapmam lazım o halde, zaten normal seyir halinde problem olmaz da sıkışık trafikte cüssesi ve ağırlığı ürkütür biraz o kadar. Eğitim almam şart hakikaten...Ben 80kg ağırlığında 50cc motordan dominar 400e geçtim ilk motor olarak. Ağırlığı çok sorun olmuyor.
Tek sorun motoru itmek istediğinde oluyor. Boyun 180 civarıysa onda da sorun yaşamazsın muhtemelen ama trafikte durduğun zaman falan da çok ağır gelmiyor genel olarak.Bi deneme sürüşü yapmam lazım o halde, zaten normal seyir halinde problem olmaz da sıkışık trafikte cüssesi ve ağırlığı ürkütür biraz o kadar. Eğitim almam şart hakikaten...
Bi ara bayiye gideyim belki deneme şansım olur, boyum 183 olması lazım zaten o yönden rahatım, sadece acemiliğin getirdiği özgüvensizlik var işte.Tek sorun motoru itmek istediğinde oluyor. Boyun 180 civarıysa onda da sorun yaşamazsın muhtemelen ama trafikte durduğun zaman falan da çok ağır gelmiyor genel olarak.
Ben de acemiliğin verdiği özgüvenle almıştım. Şimdi düşündüğümde ne kadar yanlış yaptığımı anlıyorum. Eğitimsiz eğitimsiz 3-4 bin km kullandım o motoru. Sonrasında kapalı alan eğitimi alınca ben motor kullanmıyormuşum, Allaha emanet gidiyormuşum dedimBi ara bayiye gideyim belki deneme şansım olur, boyum 183 olması lazım zaten o yönden rahatım, sadece acemiliğin getirdiği özgüvensizlik var işte.
Büyük ihtimal ben de eğitimden sonra aynı şekilde hissedeceğimBen de acemiliğin verdiği özgüvenle almıştım. Şimdi düşündüğümde ne kadar yanlış yaptığımı anlıyorum. Eğitimsiz eğitimsiz 3-4 bin km kullandım o motoru. Sonrasında kapalı alan eğitimi alınca ben motor kullanmıyormuşum, Allaha emanet gidiyormuşum dedim![]()
Ben 80kg ağırlığında 50cc motordan dominar 400e geçtim ilk motor olarak. Ağırlığı çok sorun olmuyor.