- Konu Yazar
Yeni taşındım, eski evimde kapalı garaj vardı o yüzden pek zincir araştırmam olmamıştı. Motosikletimi apartmanın önüne kaldırımdaki direğe kilitlemeyi düşünüyorum. Bir zicir, disk kilidi ve branda ile güvenlik sağlamayı düşündüm. Bu konuda önerilerinizi almak istedim. Zincir ile kilidi birlikte de ayrı ayrı da alabilirim. Mesela zincir olarak Zintaş Protector Max14 veya Hex 13 modellerini, kilit için de Armor 781 mv almayı düşündüm. Alternatif olarak Securage'nin ve Auvray'ın zincir ve kilit takımını gördüm ama ikisi de 10 mm olduğu için zintaş daha mı iyi olur diye düşündüm. Bunları önerir misiniz, veya başka önerileriniz var mı? Linklerini aşağıya ekliyorum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.motomax.com.tr
www.trendyol.com
Disk kilidi olarak kısa park etmeler için ucuz disk kilitlerinden almıştım. Onu da yenileyebilirim diye düşünüyorum daha iyi bir disk kilit ile. Çok pahalı olmayan disk kilidi önerilerinizi de duymak isterim. Securage'nin alarmlı 7 mm disk kilidini gördüm. Bazısı memnumken bazısı çabuk sıkıntı yaratıyor demiş. İkinci alternatifim Urban UR6 modeliydi ama onun içinde bazılarında kısa sürede alarmının bozulduğunu söyleyenler var. Alarmlı olmadıktan sonra alarmsız sağlam bir disk kilidi alırım daha sağlam olanından ve ucuz disk kilidimi de alarm niyetine takarım diye düşündüm. Bu konuda da fikirlerinize açığım.
Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.
Zintaş Protector Max14 Motosiklet Kesilmez Zincir Kilit 14mm 180cm - Fiyatı, Yorumları
Protector Max14 Motosiklet Kesilmez Zincir Kilit 14mm 180cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Zintaş Protector Hex13 Motosiklet Kesilmez Zincir 13mm 200cm - Fiyatı, Yorumları
Protector Hex13 Motosiklet Kesilmez Zincir 13mm 200cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Armor 781mv 12x11 Cm Boy 16mm Çapında Motosiklet Disk Kilidi Kelepçeli Çelik U-bar - Fiyatı, Yorumları
781mv 12x11 Cm Boy 16mm Çapında Motosiklet Disk Kilidi Kelepçeli Çelik U-bar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Motomax - En İyi Motosiklet Ekipmanları | Kask Mont Pantolon Eldiven Bot
Türkiye'nin en zengin motosiklet aksesuarları mağazası Motomax'ta en iyi motosiklet ekipmanları satılır. Kaliteli motorcu mağazasıdır.
Genel Markalar ZİNCİR KİLİT 10MM K-BLOC 150CM KBL150AUV10 - Fiyatı, Yorumları
ZİNCİR KİLİT 10MM K-BLOC 150CM KBL150AUV10 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Disk kilidi olarak kısa park etmeler için ucuz disk kilitlerinden almıştım. Onu da yenileyebilirim diye düşünüyorum daha iyi bir disk kilit ile. Çok pahalı olmayan disk kilidi önerilerinizi de duymak isterim. Securage'nin alarmlı 7 mm disk kilidini gördüm. Bazısı memnumken bazısı çabuk sıkıntı yaratıyor demiş. İkinci alternatifim Urban UR6 modeliydi ama onun içinde bazılarında kısa sürede alarmının bozulduğunu söyleyenler var. Alarmlı olmadıktan sonra alarmsız sağlam bir disk kilidi alırım daha sağlam olanından ve ucuz disk kilidimi de alarm niyetine takarım diye düşündüm. Bu konuda da fikirlerinize açığım.
Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.