Merhabalar.İlk defa motor alacağım.16 yaşındayım.125 cc bir scooter için ne kadar trafik sigortası öderim İzmir için?
Merhabalar.İlk defa motor alacağım.16 yaşındayım.125 cc bir scooter için ne kadar trafik sigortası öderim İzmir için?
Geçen ay 2017 model 125 lik Peugeot ya en uygun fiyat Quick Sigorta'dan 2400 TL çıkmıştı , dün 450 km de 2022 model SYM Jet14 200 satın aldım en uygun fiyat Türkiye Sigorta'dan 5100 TL çıktı 500 tl de market puan verdiler sigorta 4600 e geldi , Quick 5700 dedi aynı motora diğer şirketlerde 16.000 tl ye kadar fiyatlar vardı..
İlk motoru satmadan mı aldınız 2. motoru
Geçen ay 2017 model 125 lik Peugeot ya en uygun fiyat Quick Sigorta'dan 2400 TL çıkmıştı , dün 450 km de 2022 model SYM Jet14 200 satın aldım en uygun fiyat Türkiye Sigorta'dan 5100 TL çıktı 500 tl de market puan verdiler sigorta 4600 e geldi , Quick 5700 dedi aynı motora diğer şirketlerde 16.000 tl ye kadar fiyatlar vardı..
Şu an dördüncü motoru almış oldum diğerlerini satmadım..
Hayırlı olsun. Valla şirketlerin fiyat belirleme politikasını anlayan varsa beri gelsin.Zorunlu trafiğe 16k çeken şirketlerin yatacak yeri yok; motosikletim ve arabamın kaskosu toplam 20k. Ayıptır. Kaskosu olana trafik zorunluluğunu kaldırsınlar madem, fiyatlar eşitlendiyse ne gerek var? Buna resmen kapitülasyon denir; (bankalar ve sigorta şirketleri yabancı sermaye...) Abdülhamit diye diye memleketi Cumhuriyet öncesi haline çevirdiler evelallah.
5. motor olarak xmax da yakışır....
Şu an dördüncü motoru almış oldum diğerlerini satmadım..
Eğer 2. 3. Motoru ilk motoru satmadan alırsanız ilk defa sigorta yaptırıyormuşsunuz gibi prim çıkar
O kısım anlaşılabilir de sigorta şirketleri arasındaki uçurum fiyat farkına ne demeli ?
O kısım anlaşılabilir de sigorta şirketleri arasındaki uçurum fiyat farkına ne demeli ?