Royal Enfield Himalayan Başlamadan Biten Macera

Deneyimizini paylaştığınız için teşekkürler. En azından ana paranızı kurtarmış olmanız sevindirici.

Royal Enfield ilgimi çeken bir marka olsa da Türkiye'de bu markayı almayı pek düşünmem artık.

Dava acin ve yasal faizi ile birlikte paranizin iadesini isteyin, hatta şu kadar zararim var deyip zararinizin da karsilanmasini isteyin, bir suru Avukat var bu işlere koşturan. Elinizde zaten sozlesmeniz vardir. Sozlesme tarihi teslim tarihi yazar orada. Hatta direk suc duyurusnda bulunun dolandirildim diye, nitelikli dolandiriciktan dava acsinlar.

Zamaninda Bilindik buyuk bir Tv markasinin yetkili servisini aramistim guç karti arizasi icin. Evde bakici varken gelmisler, hic bir evrak birakmadan, kim olduklari nerenin calisani olduklari hakkinda kimlik kartı gostermeden ustelik tv yi darbe almasin cizilmesin diye sarmadan, karakucak tutup goturmusler.

Ondan sonra senlik basladi, evime gelip tv mi caldilar diye savciliga suc duyurusunda bulundum. Sonra olanlar ne telefonlar , ziyaretler, ucretsiz servisler vs...

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Arkadaşdan farklı olarak ben daha ucuz bir ürün almak için dükkanlarına gittim, masada duran tshirtlerden birini beğendim ve almak istediğimi söyledim. Henüz alamıyacağımı sisteme girmediklerini söylediler. Aradan 3 hafta geçti gene gittim almak için gene girmemişlerdi. Ben sanırım ordan motor almam t shirt dahi satamayan bir işletmeden motor almak ne kadar mantıklı?

Arkadaşdan farklı olarak ben daha ucuz bir ürün almak için dükkanlarına gittim, masada duran tshirtlerden birini beğendim ve almak istediğimi söyledim. Henüz alamıyacağımı sisteme girmediklerini söylediler. Aradan 3 hafta geçti gene gittim almak için gene girmemişlerdi. Ben sanırım ordan motor almam t shirt dahi satamayan bir işletmeden motor almak ne kadar mantıklı?
Günaydın, garip şekilde aynen benim motor alamama hikayeme benzemiş tişört bile. Aşırı lakayt bir davranışları var. Hazırlıklılar tamamlanmamış olabilir, lakin neden insanlara yakın tarih verdiniz, hadi tarihi de verdiniz, sattığınız insanları arayıp gecikme olacağı, bundan dolayı üzgün olduklarını söyleselerdi bile bir nebze yeterli olabilirdi .
Dava işi aslında kesinlikle yapılması gereken bir davranış, yakın zamanda ameliyat oldum, en az 2 hafta daha evdeyim. Yoksa Ataşehir de ki mağazaya da , noter e de savcılığa da gitmeyi düşündüm cidden. İyileştikten sonra bir avukat la görüşüp yine de yapabiliriz.

300 bin lira'yla alacağın faiz 60 günde 20 bin lira civarı olacak. zaten biraz daha sabredip motoru alıp satsaydın daha karlı çıkardın

Merhaba ben geçen hafta teslim aldım, teslimatlar da geçen hafta başladı zaten hocam. Geçmiş olsun.

pişman mısınız vazgeçtiğiniz için, Asfalttan çıkmıyor muş sunuz, poyrazkoyde derinlere dalıp Royalle kendinizzi dağlarda kamp yaparken düşünüyorsunuz diye bir duyum aldık.

Erdost, firmadan para mı aldın kardeş? Vatandaşı bekletmişler napacaktı? Royal demişsin dostum ama bu bildiğin hintin arka mahallesi çıktı. :LOL:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar