TVS Ronin

sanırım en dolusunu getirecekler, fuara ait videodaki üç renkliydi. renk renk ayırmışlar üç renk olan en dolusu

Hindistan'da hemen her modelin ucuz ve dandik versiyonları ve daha dolu dediğimiz iyi versiyonları oluyor örneğin aynı motorun karbüratörlü, kampanalı, kötü süspansiyonlu halini daha ucuza satıyor, disk frenli, absli, enjeksiyonlu, showa suspansiyonlu versiyonunu daha pahalıya satıyorlar, bize satılanlar hemen her zaman en dolu versiyonları oluyor.

Single Tone - Single Channel sd

Dual Tone - Single Channel ds

Triple Tone - Dual Channel td

td olan yani fuarda gözüken modellerdi bunlar çift kanal absli ve ayarlanabilir pedal (sanırım lever type diyor) olanlar

birde special edition var onda dikine çizgili tankında logo falan gördüm farklı egsoz ve siper var sanırım makyaj farkı herhalde

mayıs ayında güzel bir fiyattan çıksın ya alalım bıktım motor bakmaktan yoksa gidip hero xpulse alıcam

td olan yani fuarda gözüken modellerdi bunlar çift kanal absli ve ayarlanabilir pedal (sanırım lever type diyor) olanlar

birde special edition var onda dikine çizgili tankında logo falan gördüm farklı egsoz ve siper var sanırım makyaj farkı herhalde

mayıs ayında güzel bir fiyattan çıksın ya alalım bıktım motor bakmaktan yoksa gidip hero xpulse alıcam

+1 ben de ayni seyi düşünüyorum, gecen hafta zam yedi bir de xpulse. duzgun fiyattan ciksa da bir an once bekledigimize deyse

Konuştuğum 4-5 bayii ne zaman geleceği belli değil dedi ama inşallah bu Mayıs-Hazirana yetişir.

şöyle bir görsel gördüm internette

TVS-Ronin-lineup-1000x529.jpeg

Gelirse ben yakından inceledim bu motoru en dolu modeli gelecek ama mesele gelecek mi açıkçası çok hevesle beklediğim bir model ama geleceği hala muamma bayilerin dediğine göre.

Fuardaki modelde bu şekildeydi zaten meksikaya giden modellere bakın gelirse bize de o modeller gelecek ama geliş tarihi çok kafa karıştırıcı.

ben fuara gidemedim ama youtube motopixel tv den izledim 2 model td vardı fuarda inceleyen olduysa lastikler nasıldı yazabilirmi değiştirmek gerekir mi

ben fuara gidemedim ama youtube motopixel tv den izledim 2 model td vardı fuarda inceleyen olduysa lastikler nasıldı yazabilirmi değiştirmek gerekir mi

Muhtemelen gerekir hocam pek iyi bir lastikle verileceğini sanmıyorum , ama Hero Xpulse gibi Metzeller ile gelse mükemmel olurdu

Son aldığım bilgilere göre hala bazı bayiiler ne zaman geleceğini bilmiyor bazıları ise Mayıs-Haziran diyor, aydıca dişli oranları veya kesici ile oynanırsa çok rahat 140 görecek bir motor.

Son aldığım bilgilere göre hala bazı bayiiler ne zaman geleceğini bilmiyor bazıları ise Mayıs-Haziran diyor, aydıca dişli oranları veya kesici ile oynanırsa çok rahat 140 görecek bir motor.

evet güç değerlerine bakılırsa görebilir zaten anladığım kadarıyla son hızdan ziyade tork önemsenerek üretilmiş bir model bu, umarım çok geç kalmadan satışa sunulur , fiyatı uygun da olursa ki olacağını düşünüyorum gayet iyi satar

çok ınceledım alınacak bı tarafını göremedım acıkcası kalıtesıne lafım yok rtr 200 bıle satamıyorken bu motor ımkansız raıder bayaa sattı ama

raider peyner ekmek gibi gidiyor. rtr 200 de gayet iyi satıyor yanlışın var. ns 200'le arasındaki fiyat farkı her geçen gün azalıyor. yazın fiyatının daha çok artacağını düşünüyorum.

gelişme yok galiba.gelse çok satar.görüntü tasarımı güzel olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar