TVS Ronin

İyi forumlar arkadaşlar fuarın ilk günü fuarda gördüğüm TVS Ronin modeline adeta tutuldum tam aradığım kafa ve tatta bir motor fakat o gün çok vaktim olmadı detaylı soruşturmaya bu motor kaç liraya satılacak ve ne zaman satışa çıkacak net bir bilgi alamadım. Bu model hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim ayrıca 200 bin liraya kadar başka bu tarz hangi motor var ve alınır önerilerinize de açığım.

Bir tane fotoğrafını çekmiştim ama fiyat bilgisi yoktu göremedim ben.

fNIu2G.jpg

Oktay motordan fiyatının nisan veya mayıs ayında belli olacağına dair bir bilgi aldım tahminim Haziran ayında piyasaya sürüleceği fakat aklıma şu takıldı ben Aydında yaşıyorum burası yazın 45 dereceye kadar ulaşıyor, yağ soğutma acaba bir sorun çıkarır mı?

Motosikleti
D400
güzel duruyor gerçekten ancak bildiğin tipini harmanlamışlar :D

Fuardaki UMA yetkilileri eylül ekim gibi geleceğini 100-130 bin bandında getirmeyi umduklarını söyledi. Hindistan fiyatları hatırladığım kadarıyla apache rtr 200 4v ile aynı yani teknik olarak şu an getirseler 110 bin civarı olması gerekir. İşin ilginç tarafı TVS Ronin’in hindistan fiyatı Royal Enfield Hunter 350’yle aynı, türkiye fiyatlarında ise bir uçurum var.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Galiba sıradaki motorumu buldum. Bu ne güzel bir şeymiş böyle

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Global siteye baktım, oldukça etkileyici özellikleri var.

güzelmişte 120ler falan hikaye olur.bu motor temiz bir 150 den gelir.valla gelsede bence az daha verip royal enfield almak çok daha mantıklı gibi duruyor.350cc nin torku az değil güç yok ama tork iyi.

Fuardaki UMA yetkilileri eylül ekim gibi geleceğini 100-130 bin bandında getirmeyi umduklarını söyledi. Hindistan fiyatları hatırladığım kadarıyla apache rtr 200 4v ile aynı yani teknik olarak şu an getirseler 110 bin civarı olması gerekir. İşin ilginç tarafı TVS Ronin’in hindistan fiyatı Royal Enfield Hunter 350’yle aynı, türkiye fiyatlarında ise bir uçurum var.

Eylül Ekim çok geç değil mi ? Herhalde yaz sezonunda piyasaya sürme fırsatını kaçırmazlar

Bende aynı şekilde düşünüyorum hatta bir yetkili 250cc olarak geleceğini söyledi Meksikada da bu şekilde sunulmuş motor verileri aynı ama stroke oranı ile oynayarak CC büyütmüşler sanırım. Bir videoda da fiyatının Nisan'da belli olacağını en kısa sürede çıkacağını söylüyor Oktay motorun sahibi. Benim tahminim de Nisan'da fiyatı belli olan bir şey Ekim'de gelmez ayrıca yetkililer fiyatının 250NK'dan az olacağını belirttiler bana muhtemelen 125-130 civarı olur Hindistan fiyatları da bunu doğruluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Bende öyle düşünüyorum tek kafamı karıştıran yağ soğutma.

hunter 350'lik olduğu için üst vergi diliminde türkiyede. fark normal ya.

Bende aynı şekilde düşünüyorum hatta bir yetkili 250cc olarak geleceğini söyledi Meksikada da bu şekilde sunulmuş motor verileri aynı ama stroke oranı ile oynayarak CC büyütmüşler sanırım. Bir videoda da fiyatının Nisan'da belli olacağını en kısa sürede çıkacağını söylüyor Oktay motorun sahibi. Benim tahminim de Nisan'da fiyatı belli olan bir şey Ekim'de gelmez ayrıca yetkililer fiyatının 250NK'dan az olacağını belirttiler bana muhtemelen 125-130 civarı olur Hindistan fiyatları da bunu doğruluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Bende öyle düşünüyorum tek kafamı karıştıran yağ soğutma.

apache rtr 200 de yağ soğutmalı diye biliyorum yanlış hatırlamıyosam, yıllardır da satılan kullanılan bir model, çok fazla sıkıntı olacağını sanmam

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

hunter 350'lik olduğu için üst vergi diliminde türkiyede. fark normal ya.

evet fark normal, bu arada bence royal enfield da gayet güzel fiyatlarla giriş yaptı piyasaya , servis, bayi ağlarını iyi kurabilirlerse oldukça da satış yapacağını düşünüyorum özellikle Himalayan modelini

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
çok ınceledım alınacak bı tarafını göremedım acıkcası kalıtesıne lafım yok rtr 200 bıle satamıyorken bu motor ımkansız raıder bayaa sattı ama

çok ınceledım alınacak bı tarafını göremedım acıkcası kalıtesıne lafım yok rtr 200 bıle satamıyorken bu motor ımkansız raıder bayaa sattı ama

Fiyatı uygun olursa bence alınır çünkü hem kaliteli parçalar kullanılmış hem de tasarım olarak çok güzel bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar