Akıl alır şey değil. Şahsen radyoaktif kıyafeti değil Çernobil, hiç bir yerde giymezdim. Uzak olsun. Radyoaktif yahu. :mrgreen:
https://chernobyl-tour.com/english/
Bir de bu turistler nasıl geziyorlar Çernobilde tam radyoaktif koruma sağlayan kıyafetler olmadan acep?
Logaritma, sen zahmet etme, hemen senin yerine bir Google araması yapıp kendime cevap yazıyorum:
"Ben rektörün olduğu yeri kastettim. Bak Amerika 2016'da rapor yazmış, reaktöre 20000 yıl boyunca girilemeyecek diye. Bak bu da linki. Biliyoruz da konuşuyoruz."
:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
ABD kaka. Avrupa kaka. Halbuki ya biz? :wiinkk:
Herifler hiç değilse bir gerekçeyle dünyayı yakıyorlar. Bilemiyorum ama biz olsak "ulan senin gözünün üstünde kaşın var" deyip te yakabiliriz sanki. Korkulur bizden![]()
senle karşılıklı bir polemiğe girme niyetim yok hırboya laf ediyorsun ama seninde ondan aşağı kalır yanın yok sadece tarzın farklı o hiç olmassa sevmesemde direk delikanlı gibi ban yiyeceğini bile bile diyeceğini diyor .. sende o da yok lafı döndürüp dolaştırıp hakaret küfür etmiyim ama egomu da şişiriyim aşalıyım laf sokıyım ama küfür hakaret etmeden konuyu sabote edip domine ediyim merkezde ben olıyım tarzı bir üslubun var ..
Senden ricam bana cevap yazma yazılarımı alıntılama yüce egon bunu hazmedebilirmi bilmiyorum pekte sanmıyorum ama nazikçe rica ediyorum ..