Plakaların arasındaki izolasyon bozulmuşsa o aküyü hiçbir şey kurtarmaz yani ölmüştür , markanın üretim kalitesine göre ortalama 5 senede izolasyon pert olur , deşarj olmuş akü uzun süre şarj edilmezse içinde sülfat oluşur, bunu yüksek akım ile şarj ederek giderebilirsiniz ama bu işlemi sürekli gözlemleyerek yapmak gerekir , arkadaşlar aküler çok şiddetli şekilde patlar , birkaç kez bizzat şahit olduğum için aman diyorum, 1000-1500 lira için riske girilmez!
Reis benim araba 2017 model. Üzerinde fabrika çıkışı orijinal akü var. Hala çalışıyor. Ne yapayım değiştireyim mi?
Sorunsuz marş basıyorsa değişime gerek yok..
İlk günkü gibi. Teşekkür ederim.
Araba ve akü markası nedir?
Reis benim araba 2017 model. Üzerinde fabrika çıkışı orijinal akü var. Hala çalışıyor. Ne yapayım değiştireyim mi?
İlk videoyu seyrettim diğerlerine bakmaya cesaret edemedim.
Kurşun gibi zehirli ve ağır bir metalle hiç bir güvenlik tedbiri olmadan çalışıyor.
Eğeliyor, eritiyor, soluyor, artık aklınıza ne gelirse. Eminim içinde ki asit ide kanalizasyona dökmüştür. İnsan hayatının bedavadan bile ucuz olduğunu gösteren bir video.
Resmen insanlık suçu.
Avrupa ve Japonya mallarının neden pahalı Hint mallarının neden ucuz olduğunun ispatı.