Kardeşim ben GS1200 e biniyorum abim cbf600 e kardeşim PCX e . Ve biz birer tane aldık. Teslimat Eylül ayında yapılacak. Rks Arora Mondial e guvenmedim ama nedense buna güvendim. Lansman fiyatı bu zaten Eylül sonrası buda 70-80 bantina çıkacaktır. Tıpkı fericia gibi. Özellikleri bir çok motor da yok ki bunlara Japonlar da dahil. PCX e o kadar paralar verenleri anlamıyorum . Kurye değilseniz bence alabilirsiniz. Biraz şans işi bı işler ancak test eden arkadaşlar fazlasıyla beğenmiş. Tabi ki de karar sizin. Dediğim gibi ben sabırsızlıkla siparislerimizin gelmesini bekliyorum . Kalın sağlıcakla...
2008 senesinde,arkadaşimin birisi popcorn digeri hussar scooter almişti.
O modellerin bloklari civatasina kadar taiwan üretimiydi.ve ciddi sorunsuz sağlam makinalardi.
Soz konusu bu urunde de benzer kalitede blok kullaniyorsa her bakimdan memnun eder.
Görsellerde malzeme kalitesi yerli yerinde,yakindan incelemek lazim.
Sahsi duşuncem,benimde içim ısındı bu makinaya.
Benzer markalara gore ciddi manada dizayni,kullanilan parçalarin oturmasi vs. herşey yerli yerinde tok duruyor.
Bunun yerine 60K bandina nmax155 alinabiliri önermiştim ,bir kaç gundur malum sitede bu butceye turşu ve hışır motorlar alinabiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Yukarida yazdim,tekrar belirteyim.
Bu motorun fiyati 50.bin tl vade farksiz 12 taksit ile satişa sunulsun ciddi ciddi almayi düsünurum.
Firma,bu şekilde bir satiş politikasi izlerse ciddi rakamlar yakalar.