Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dünyanın enaz yakan afrika sı vs hikaye afrika 4 lt az yakmaz yakıyor diyen net afrika kullanmıyordur
F54 ne kadar bos adam ciktin ya.. resimlerde oynama var diyosun yani..peki 2500 km lik ortalamayi video cekip gozune sokarsam ?
Bu seferde baslarsin yavvv sabit hizda gidersen boyle yakar,motorculuk bu degil,sen skuter al vs.
O yuzden vik vik vik ötme istersen..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
ya arkadaşlar o inegöl seyehati mecburi idi . neler kaçırdığımın farkındayım. Yarın ( pazartesi) yine evo ile 7. Bursa Çeşme yolculuğuma öğle saatlerinde çıkıp akşam Çeşme 'de olma niyetindeyim . Çeşme den fotolar göndermek (becerebilirsem) istiyorum.telim kendi sayfamda var. buradan da paylaşabilirim 535 2304722 . Görüşmek isteyen her iki tekerci günün 24 saati arayabilir. Sabah 05 ile 11 arası uyku saatim . ha acil bi şey olduğunda o
saatlerde bile arayabilirsiniz. selamlarla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
HONDA cı bizi bilen efendiliğimizle , ÇELEBİ karekterimizle biliyor , tanıyor . Bir Allahın eksik akıllı kulu , --motorunun çalındığı iyi olmuş -- diyorsa, ben ona ancak --ACİL ŞİFALAR -- dileğinde bulunabilirim . Allah kurtarsın. Yaradan dövmüş , bir de ben niye döveyim ki.
Bursali senin durum vahim.Agir kalp ameliyatinda bazen beyine yeterli kan gitmedigi oliuormus,senin durumun bununla ilgili olabilir.
Senin gibi insanlarin durumun vahametini anlamasi icin bazi seyleri bizzat yasamasi gerekir.
Sen yasadin,gozun biraz acildi diye dusuniyorum.sevincim bundandir.
60 bin tl lik motor gitmis..para degil valla.tokat cok guzel cunku.
Yeni turkiyede emekliler cok iyi para aliyor, iki uc ay disini sikip yenisini alirsin.