Kısa bir rapor...
Sabah 7.30 da Mecidiyeköyde buluştuk.
Kural, ShipShag, Angrypower ve ben.
Kahvaltının ardından istikamet Darıca.
Negmarla Tavşanlıya geçip iskele çıkışında Onixys ekibe katıldı.
Ardından doğru ılıca sürüşü.
Ilıcada bir saat kadar sohbet ve kahve içtik.
Pazar olması nedeniyle çok kalabalık ve su bulanıktı. Bu nedenle suya girmedik.
Tekrar yola koyulup Bursa içerisine döndük.
Güzel bir iskenderin ardından bir kafede kahve çay sohbet faslından sonra, vaktin geç olduğunu farkedip Uludağa çıkmaktan vazgeçtik. 16.00 civarında dönüş yoluna koyulduk. Ben benzincide ekipten ayrılıp ters yöne Nilüfere geçip otelime geldim.
Bir duş ve kahvenin ardından saat oldu 18.00.
Gezide en yavaş motor bendeydi.
Kural Z, benim 90 üstüne çıkamayacağım şeklinde anlamış. Konuyu netleştirdikten sonra genel olarak 100-110km/s civarı bir hızla seyrettik. Diğer motorlar biraz daha hız yapabilecekken bana ayak uydurdular.
Bu bağlamda haklarını helal etsinler.
Xpulse en fazla 118 e çıktı ve kesiciye girdi. Virajlarda arka ve yan çantalar nedeniyle biraz savruldum. Amortisör ayarlarımda viraja değil, konfora yönelikti.
Yinede benim için oldukça keyifliydi.
Ara hızlanmalarda 200cc bir motor için hızlı bir şekilde 100-110 hızlara çıkabildim.
Telefondan yüklenen fotoğraflar çok büyük çıkıyor. Arkadaşlar akşam fotoları yükleyecektir.
Benim yarınki rota, Biga (bal almak istiyorum) ardından Çanakkale şehitlik.
Gece tabyalarda kalınacak.
Salı günü için program yok. Rüzgar nerden eserse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Ama bu aralar birtakım sağlık sorunları nedeniyle haftasonları evden çıkmam pek mümkün olmuyor.
Bu konuyu da bugün geç açtım ama umarım iyi geziyorsunuz. Dönüşte bol fotolu, bol yazılı az videolu bir yazı yazın da okuyalım.
Geçmiş olsun