Mehmet bey bu nasıl temizliktir yahu.
Sıfır diye vitrine koysanız yeridir![]()
Teşekkürler Ufuk bey, temizliği ve temiz kullanmayı seviyorum doğrusu.
Mehmet bey bu nasıl temizliktir yahu.
Sıfır diye vitrine koysanız yeridir![]()
Emeğinize sağlık, mis gbi olmuş![]()
merhaba, bu motoru fiyatı nedeniyle takip etmeye başladım. işe gidip gelmek için bir motor almak gerekecek ve malum fiyatlardan ötürü çok fazla seçenek yok. ya ikinci el bir nmax yada xpulse sıfır veya pulsar ns200 alma durumu var gibi bu bütçelere. ne önerirsiniz acaba? maksümum mesafe 50 km gidiş falan olur sanırım.
öncelikle cevap için teşekkür ederim. hız takıntım yok. bundan önce sırasıyla bajaj 150f, ns 200 ve sonra da dominar 400 kullandım ve 2 yıldır motor kullanmıyordum. fakat iş nedeniyle tekrar lazım olacak gibi ve ortalama 30-50 km kullanmak için ihtiyacım olacak gibi. antalya-belek-kemer üçgeninde gidip gelmek için. bir ürünü satmak için almam ama ileride satacağım zaman da aşırı beklemek istemem illa ki. titreşim durumu nedir bu motorda? önceki motorlarıma gidon yükseltme taktığım için titreşim konusunda rahatsızlık yaşamamıştım.
Ben de benzer bir şey peşindeyim. Burgman 200'ümü RTR200 ile takas etmek için bir bayiye gittim. Fiyatta anlaşamadık. Bir de Xpulse için görüşeceğim. Genelde motorum yatar. Fakat, binince de 8-10 saate kadar yol gitmem gerekebiliyor. Öncelikle RTR 200'ü düşünmemin sebebi yağ soğutmalı ve yağ filtreli motoru.Ben İnazumayı takasa verip Xpulse 200t aldım.
Ben de benzer bir şey peşindeyim. Burgman 200'ümü RTR200 ile takas etmek için bir bayiye gittim. Fiyatta anlaşamadık. Bir de Xpulse için görüşeceğim. Genelde motorum yatar. Fakat, binince de 8-10 saate kadar yol gitmem gerekebiliyor. Öncelikle RTR 200'ü düşünmemin sebebi yağ soğutmalı ve yağ filtreli motoru.
Önder Motor'un GB grubunda verdiği bilgiye göre,
Xpulse 200 yeni 4v modeli gümrüğe gelmiş.
TSE işlemlerini hallediyorlar.
Bu model 4 valfli ve yağ soğutmalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
GB = FB (Facebook) olacaktı.
100 km sürekli yolculuk sizin için yeterliyse xpulse alınır.
2. Eli gitgide oluşuyor. Xpulse 200 ü özellikle sorup alanlar olduğunu görüyorum fb gruplarında..
Titreşim sorunuza gelirsek,
Ben İnazumayı takasa verip Xpulse 200t aldım. İnazuma şehir içinde çok ağır geliyordu bana.
İlginç bir şekilde, ki buna bende şaştım, xpulse inazumadan daha az titriyor. Üstelik inazuma için 250cc nin mercedesi diye tabir edilir. Ama inazumada çift silindir olmasına rağmen özellikle bazı devirlerde vücutta alt takımları rahatsız eden bir titreşim olurdu.
Xpulse 200t de bu rahatsızlık yok. Normalin biraz altında tek silindir titreşimini ayak peglerinde hissediyorsunuz. O da yüksek devirlerde.
Motoru mutlaka kullanıp kararınızı ona göre verin.
Bu arada verdiğim bilgiler 200t turing model içindir. Turing olmayan modele sadece bindim diyebilirim.
Bu arada 200t de gidon yükseltme kullanmıyorum. Boy 179cm ve sanki cbf150 oturuş tarzında gibi kullanıyorum 200t 'yi.
Ben de benzer bir şey peşindeyim. Burgman 200'ümü RTR200 ile takas etmek için bir bayiye gittim. Fiyatta anlaşamadık. Bir de Xpulse için görüşeceğim. Genelde motorum yatar. Fakat, binince de 8-10 saate kadar yol gitmem gerekebiliyor. Öncelikle RTR 200'ü düşünmemin sebebi yağ soğutmalı ve yağ filtreli motoru.
Konfor açısından Mersedes'ten ineceğimi biliyorum. Fakat suzuki yedek parça fiyatları uçtu. 2000 TL kayış, 600 TL baga oldu. RTR200 için zincir dişli set fiyatı sordum. 1600 TL dediler. Xpulse'nin daha pahalı değildir. Bir de artık konfor istemiyorum. Varsın konforsuz olsun. Ama vitesli olsun. Zaten kışın hiç kullanmayacağım.Tek silindir dar seleli bir enduro motosiklet ile 8-10 saat yol ızdırap oluyor, maxi scooter çok daha rahat ettirir.
Konfor açısından Mersedes'ten ineceğimi biliyorum. Fakat suzuki yedek parça fiyatları uçtu. 2000 TL kayış, 600 TL baga oldu. RTR200 için zincir dişli set fiyatı sordum. 1600 TL dediler. Xpulse'nin daha pahalı değildir. Bir de artık konfor istemiyorum. Varsın konforsuz olsun. Ama vitesli olsun. Zaten kışın hiç kullanmayacağım.
Fuar ne zaman ustam bilgim yok tarihi hakkı daBu arada bilgi vermek isterim 4v modeli geldi. Önder Motor'da var şuan görebilirsiniz. Fuarda da genel olarak tanıtıp fiyatlandırmasını yapacaklar sanırım. Önceki gün gittiğimde daha fiyat belli değil dendi.
Eski model de daha gelmeyecekmiş sanırım. zaten cross model kalmamış bir kaç tane T modeli varmış. T modelinin ne olacağı da belli değil. T modelinin 4v'si yok sanırım.