yanlış anlamadıysam ilk motorun revival 50 ve hala o motora sahipsin ve onunla sürüşlere devam ediyorsun.
onunla malesef acemilik atlatılamaz.
gene yanlış anlamadıysam oldukça genç bir arkadaşımızsın.
belkide buluştuğun bir ortamda vitesli motor kullanan arkadaşların yada abilerin senin motoru küçümsediler
ve böyle bir başlık açmayı hissettin
ya da aklına geldi ve böyle bir başlık açmak istedin.
revival 50 bende de var şuan. sadece işe gidip gelmek için kullanıyorum.
evet gerçekten zevkli
ama onun zevki yaşatmasının nedeni bana göre trafiğin yoğun olması
gittiğim güzergahta trafik yoksa bu sefer işkenceye dönüyor o motoru kullanmak.
ikisinin zevki de verdiği duygu da apayrı şeyler.
vitesli motosiklet kullanmadın diye düşünüyorum. yanlış düşünüyorsam söyle
bu durumda yaptığın çıkarım yanlış.
sen çikolatalı pasta yemişsin ve diyorsun ki karamelli pastadan nasıl zevk alıyorsunuz.
halbuki karamelli pastanın da tadına baksan aaa buda güzelmiş diyeceksin.
buraya kadar yazdıklarımda yanlış varsa söyle.
bana her zaman artçı olan bayan arkadaşım derki;
artçı olmak daha rahat niye motosiklet alıp hamallık yapayım ki.
senin yazdığını görünce bu arkadaşım geldi aklıma. sizi benzettim bi an
Cihan yargı dağıtmışsın, masaya lök diye bırakmışsın, çift vurup tek saymışsın![]()
Scooter kullanan "Joey Silvera" , vitesli kullanan "John Holmes" , "Rocco Siffredi" , "Brazzestaki kel adam"
Abi saygılar :queen:
Joey Silvera adını biliyor, tanıyorsanız sıkıntılı bir jenerasyonuz![]()
Hepsinin adını biliyormuşum, hatta o kel adamın da adını biliyorum. Ne biçim jenerasyonmuşuz yaa. :queen:
Joey Silvera adını biliyor, tanıyorsanız sıkıntılı bir jenerasyonuz![]()
Joey Silvera'yı hiç denk gelmemişim ama diğerlerini hatırladım isim hafızam zayıf ama görünce tanıdım![]()
Johnny SinsDaha Ron Jeremy'den başlayıp Kobe Tai, Jenna Jameson, Silvia Saint demedim. Evet bizim jenerasyon arızalıymış üstat
Johnny SinsDaha Ron Jeremy'den başlayıp Kobe Tai, Jenna Jameson, Silvia Saint demedim. Evet bizim jenerasyon arızalıymış üstat
Peter North ?
johny sins artık izlenmiyo ya. belki tanımayanların ilgisini çekebilir ona bişey diyemem :queen:
Hele ki vitesli kış aylarında tam bir eziyet; Tecrübe ile sabit..
Ayak-bacak çamur içinde,
Arkadan sıçrayan çamurlar kafana kadar geliyor,
Arka çanta varsa o çamur içinde kalıyor,
Artçın varsa, yine arka tekerden gelen bütün çamurlu su artçının ayakkabılarını, pantolon paçalarını mahvediyor.
Ama 400cc(40hp) ve üstü vitesli için bunların hepsine katlanırım şahsen.Gaz tepkisi, çabuk ivmelenmesi hepsini telafi eder..
Scooter kullanan "Joey Silvera" , vitesli kullanan "John Holmes" , "Rocco Siffredi" , "Brazzestaki kel adam"