- Konu Yazar
motoru manuel vites kullananlar!. Rahatlık varken neden zorluk seçilir anlamam. Scooter motorlarda sadece elini ve gözünü kullanmak varken manuel motorda bir el debriyajda kalacak ayakların bir tanesi vites atacak uzuvların hepsini neden kullanıp zora girilir ki anlamam. Mis gibi scooterlar varken sadece gaz ver gitsin mantığıyla istediğin yere gidilir.
İlk motorum revival ilk acemiliğimi scoterla attım ve bundan sonra scoterla devam edicem. Sadece manuel vitesi ehliyet alırken kullanıcam . Yarın öbür gün yükseltmeyi düşünürsem lazım olucak ehliyet şu an 50 cc kullanııyorum ve hedefimdeki motorda nmax yada xmax scoterlar baba scoterlar bunlar. onlar için maalesef ehliyet gerekiyor.
İlk motorum revival ilk acemiliğimi scoterla attım ve bundan sonra scoterla devam edicem. Sadece manuel vitesi ehliyet alırken kullanıcam . Yarın öbür gün yükseltmeyi düşünürsem lazım olucak ehliyet şu an 50 cc kullanııyorum ve hedefimdeki motorda nmax yada xmax scoterlar baba scoterlar bunlar. onlar için maalesef ehliyet gerekiyor.