Cihan yargı dağıtmışsın, masaya lök diye bırakmışsın, çift vurup tek saymışsın![]()
Söğüt gölgesi misali...altinda serinleme kisminida unutma...aman başkan:cherry:
Cihan yargı dağıtmışsın, masaya lök diye bırakmışsın, çift vurup tek saymışsın![]()
Telafi etmiyor. Kışın ağız tadıyla gaz açamıyorsun. Motoru yıkasan akşamına çamur oluyor, yıkamasan motora ayıp. Zincir sürekli çamur içinde, temizlesen de 2 gün sonra gene rezalet.
Bir de bunun ekipman temizliği var. Ev, ofis, apartman, her yerde izimi bırakıyorum.
Sırf yağmurlukla, temizlikle uğraşmaya üşendiğim için işe gitmediğim oluyor. Millet hastalık izni alır, ben yağmur izni alıyorumr:
Kışın skuter kullanmak lazım. Vitesliyle, hele ki naked'la kış geçirmek akıllı işi değil.
Bir donem xmax kullandim,rahat mi rahat,arka susp.harici bir sikayetim olmadi.
Ama tekrar Scooter alacak olsam buyuk jant çaplarina sahip,xctiy250,scarabeo,xenter155,sym st200i vb.tercih ederdim..
Kisa mesafe burgman650 kullandim enfes makinaydi,şahsim adina scooterin krali suzuki dir,arkasindan italyanlar gelir...kalan markalar diğer kategorisindedir..
Johnny SinsDaha Ron Jeremy'den başlayıp Kobe Tai, Jenna Jameson, Silvia Saint demedim. Evet bizim jenerasyon arızalıymış üstat
Yafu kimi anasını sever , kimi kızını. Şemsettin vejateryendir , Nizamettin etobur. Hani biz demirden beygirciler demokrasi havarileriydik ?Her olayda bir mantık aramak niye? Zevk meselesi. Tartışılmaz.
Scooterin pratikliğini ve rahatlığını hiçbir vitesli motosiklet veremez. Vitesli motosikletin zevkini ve sürüş keyfini de hiçbir scooter veremez.
amannn scooter deme bana ne o öyle "zigon sehpaya oturmus icguveysi gibi" :santa:
motoru manuel vites kullananlar!. Rahatlık varken neden zorluk seçilir anlamam. Scooter motorlarda sadece elini ve gözünü kullanmak varken manuel motorda bir el debriyajda kalacak ayakların bir tanesi vites atacak uzuvların hepsini neden kullanıp zora girilir ki anlamam. Mis gibi scooterlar varken sadece gaz ver gitsin mantığıyla istediğin yere gidilir.
İlk motorum revival ilk acemiliğimi scoterla attım ve bundan sonra scoterla devam edicem. Sadece manuel vitesi ehliyet alırken kullanıcam . Yarın öbür gün yükseltmeyi düşünürsem lazım olucak ehliyet şu an 50 cc kullanııyorum ve hedefimdeki motorda nmax yada xmax scoterlar baba scoterlar bunlar. onlar için maalesef ehliyet gerekiyor.
En güzel yorum bence bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:39 ----------
Sormayın... Hiç 1.90 boyunda izbandut gibi bir siyahiyi 50cc'lik bir scooter üzerinde gördünüz mü? Daha dün hapishaneden çıkmış, çıkmadan önceki gece de toplu saldırıya uğrayıp sırayla elden geçirmişler gibi afedersin![]()
Amerika'da bir otelin bir salonunda, mühendislere yönelik birkaç günlük küçük bir konferansın akşam yemeğindeyiz. Yüz kişi falan var. Yemek sonrası social network theory çalışan biri prezentasyon yapıyor. Sona doğru bir kaç örnek verdi.Peter North ?