[Mersin - MT]

vallahi bende gidemediğim için üzgünüm :pale:
umarım hatamızı telafi etiririz.
bayramda musti ve ben gidiyoz.bi geceliğine fazla açılmadan :cherry: varmı başka gelen:cherry: kafa dinlicez....eğlenip geri gelicez.
bayramın 2. günü öğlen çıkarız. 3. günü döneriz. ama eğer mesai yaparsak :salut: bayramda çalışırsam, sonraki cumartesi günü gideriz...
hadi kalkıyo yokmu başka gelen :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
şimdiki söyliyeceklerim önceki hiç bir mesaja cevap değildir :

"değişmeyen tek şey değişimdir" der bir mitolojik düşünür
ama şu hiç değişmiyor nedense :
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR!!!

ASILMAYA DEVAM EDİLİYORUM...

güzel bir iftardı

şu türkçenin güzelliğine bir bakın yahu
ben gelmeye çalışacam işyerinde tadilat var ama gelmeye çalışacam...
bence sen gitme...kal ordaki masum insanlarıda zehirleme :mrgreen: kıyma crossçuuu :queen:
ben gelmeye çalışacam dedim ve gittim arkadaşlar sizleride aramızda görseydik çok iyi olurdu.Saygılar

kendine gel sencer abi nooluyo :silent: :mrgreen:
nezih kendi namıma bencede güzel olurdu ama malesef gelemedim. inşallah bir başka sefere.
bu arada türkçeyi toparlamışsın bakıyorumda :mrgreen:
şşşş kızmak yok mazuratın varmıydı senin?

gelicem galiba sanırım.yani büyük bi olasılkla inşallah.
mersin mt ye duyuru bu akşam sahilde ( muğdat cami yanında sahilde ) enjoy cafe var. turgut abi gil orda buluşacaklar.gelin gidelim...hoş erene uğraya ....

kendine gel sencer abi nooluyo :silent: :mrgreen:
nezih kendi namıma bencede güzel olurdu ama malesef gelemedim. inşallah bir başka sefere.
bu arada türkçeyi toparlamışsın bakıyorumda :mrgreen:
şşşş kızmak yok mazuratın varmıydı senin?
valla beni bu konuşmamla memur yaptılar ama ben kimse ile dalga geçmiyorum cicim sen güzel konuş türkçeyi olurmu kimse senle dalga geçmesin bozulursun sonra yanlız ben zaten yazı yazmak yazmamak gibi bi çelişkideyim bu siteye her seferinde benim ağzıma sıçmak zorundamısın sen, tanıyan var tanımayan var tamam ben belki ( YANLIŞ ) bir kelime ve ya cümle kurmuş olabilirim kabul ediyorum neden beni küçük düşürücü şeyler yazıyorsunki belki samimiyetten diye düşünüyorum ama fıkra yazıyorum başka bişey yazıp oyle olmaz böyle olur deyip ön pilana çıkıyon resim ekliyorum daha berbat bişi bulamadınmı diyon ve bir kişide seni he he haklısın kaan bencede iğrenç olmuş dedimi tam çıldırıyorum yeter ya ben artık bu siteye bişey yazmak istemiyorum ben bişey yazmadan siz espirilerinizi sohpetlerinizi konuşmalarınızı yapın kendinize iyi bakın

beni tanıyamadığın için bu düşüncelere sahipsin... benim herkezle böyle konuştuğumu sende bilirsin. insanlarla şakalaşmak ve kızdırmak beni mutlu ettiği kesin.ama sen bana yapma deseydin yapmazdım!!!kimseyi ne rezil etmek nede küçük düşürmek beni memnun etmez ve edemez... yaralarını ve yazmak yazmamak konusunu şimdi değil görüştüğümüzde dile getirecektin.

Nez

Merhaba arkadaşlar.Davetime katılan ve katılamayan herkese teşekkür ediyorum.

Mustafa üzülme canım.Başka zaman ağırlarım seni.Hem mantıyıda unutmadım.

Son düzenleme:
mantımı??? aşk olsun yani bitek mıstafayamı var??? öle olsun bakalım :cherry:
kalleş mıstafa tek başına yar etmem mantıyı sana :mrgreen: :queen:

slm mersin mt
nasılsınız. umarım iyisinizdir.
sesiniz çıkmaz oldu. sencer kardeş özellikle sen. umarım bi rahatsızlığın yoktur.

görüşmek umuduyle.

aha sen yazdın suçluda sensin :mrgreen: eren yazmayın dediydi :queen:
bizler iyiyizde sen nerelerdesin abi yaaa... bayramdan sonra coşmaya geliyonmu :cherry:
arayı uzatmayalım lütfen

Mersin İl Temsilcisi
Iyiyim çok şükür

slm mersin mt
nasılsınız. umarım iyisinizdir.
sesiniz çıkmaz oldu. sencer kardeş özellikle sen. umarım bi rahatsızlığın yoktur.
bu arada eren in motoruda hayırlı olsun.
görüşmek umuduyle.

abi kış gelyo ya, uyku bastırdı nedense :p :queen: :queen:

ben senin üstüne kısmetse bayramda 1 kova su dökersem hiç bişeyin kalmaz :queen:

bizler iyiyizde sen nerelerdesin abi yaaa... bayramdan sonra coşmaya geliyonmu :cherry:
arayı uzatmayalım lütfen

ben erenin yanına uğruyorum fakat saat 5 cıvarı ayrılıyorum. sizler geç geldiğiniz için görüşemiyoruz. bayramdan sonra hem coşarız hem koşarız.
gönüller bir olsun.
(fakat ben bişe demedimki)

sencer iyi olmana sevindim. yazıların alışkanlık yaptı. görmeyince aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
kendinize iyi bakın görüşmek üzere

bu akşam iftara erenin ordayım... gel sende...zaten bayramdan sonra hem coşacaz,hem koşacaz,hemde toplanıcaz :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar