[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
bayramda şeker almayın, misafirlerinize sencer ikram edin. şirketten... kent'e ve ülker'e rakip olucam. tek sorunum şu, jelatin çok pahalı...

sabah sabah gülümsettiğin için saol :) :rendeer:
akşam erenin ordayım sende gel...
iftardan sonra biraz da şeker yeriz :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
sabah sabah gülümsettiğin için saol :) :rendeer:
akşam erenin ordayım sende gel...
iftardan sonra biraz da şeker yeriz :cherry:

akşam bir başka yere davetliyim kaan. yine de sağol. ailecenek ya da familya olarak orada tekmil kıta bulunmam lazım gelyor. şeker konusuna gelince, jelatin mi ayarladın? :p

söyleyemem siteden atarlar :queen:
neyse başka gün inşallah...
bayram için önceden görüşmeliyiz...cumartesi belli olur benim tatil olayı. eğer 3 gün tatilsem gidiyoz değilmi

Mersin İl Temsilcisi
söyleyemem siteden atarlar :queen:
neyse başka gün inşallah...
bayram için önceden görüşmeliyiz...cumartesi belli olur benim tatil olayı. eğer 3 gün tatilsem gidiyoz değilmi

gideriz tabii ki kardeş. sen ben mustafa, hadeeee kalkıyooooo, gezi turu bir - kiiiiiiiiii kalkyooooo.

eren çalışacakmış :salut:
diğer mt üyelerinden ses seda yok...
neyse gelen olursa otelin veya çadırın kapısı açık :cherry:

:silent: selam mıllet bu gorusemedıgım arkadaslarım ıcım
nezaket abla davetını ıkı elım kanda olsa bu sefer gelecem ama bunun
ıcım haberım olması gerekır kaanla bız bayrqamda kesın gıdecegız bır yerlere gelmek ısteyen buyursun gelsın

ahmet ve sencerde var... umarım bayramda çalışmam yoksa bunalıma girecem :salut:
cumartesi belli olur.buluşur ne yapacağımıza karar veririz...

Mersin İl Temsilcisi
evet arkadaşlar, bu cumartesi olsun da ona göre hareket edelim. kaan, çalışıyor olsan da üzülme, bayramdan sonraki ilk cumartesi de gideriz

cumartesi de gideriz dediğine göre ben gelmesemde gideceksiniz öylemi :salut: vicdansızlar...:pale: ayıp beeee...
:p :cherry: şaka şaka elbette gideceksiniz.
ama bende gelmeliyim iznimi mi kullansam :queen:
cumartesi konuşuruz...

Mersin İl Temsilcisi
hı ???

cumartesi de gideriz dediğine göre ben gelmesemde gideceksiniz öylemi :salut: vicdansızlar...:pale: ayıp beeee...
:p :cherry: şaka şaka elbette gideceksiniz.
ama bende gelmeliyim iznimi mi kullansam :queen:
cumartesi konuşuruz...

cumartesi de gideriz ( yani bayramda olmazsa cumartesi de olur ) anlamında söyledim. sen de öküz altında sür şişesi arıyon ama nafile, buzağı çalmış onu kardeş. :cherry: :queen:
buzağı dedim de aklıma geldi, reşit ne yapyodur acaba?:queen: :queen: :queen:

yahu nasıl oluyorda buzağıdan aklına reşitgeliyor ???:queen: duymasın ayıp olur :mrgreen:
belki yunusta gelicek bayramda.bende hava güzel olursa ve telleri taktırırsam bağlamamı getiririm.
bağlama dedimde aklıma geldi,motorları satıp atmı alsak beee :queen: ne benzin en bişii saldım çayıra allah kayıra :queen:

Mersin İl Temsilcisi
bak bak baaaak, gezi lafını duyunca beyimiz de teşrif etti. nasılsın be muzo? özlettin kendini. gzei planımızı buradan ( cumartesinden sonra) duyurucaz.

gezinin konusunumu aldın beee :mrgreen:
bayramın 2.günü bi motelde kalmalı gezi düşünüyoz ucuz yollu :) 1 gece kalıp geri gelicez.ama daha önce görmediğiniz yerlere götürecem sizi :cat:
cumartesi buluşucaz ne yapalım diye falan. sende gelsene

slm arkadaşlar belki bende gelicem bu arada kaan abi akşam kawasaki ninjanın dersini nasıl verdim ama.Ninja bile baş edemedi 250 mct ile...:):):):):):):)

dün akşam nezaket ablanın ordan dönerken bi ninja geldi ve geçti :mrgreen: yunusta ardında.ama bu ardında terimi kısa sürdü çünki önüne geçti :queen: kısa bi süreydi ama iyi açtı yunus :queen: adamda şaşırdı ışıklarda yunusun motora bi bakışı var :cherry:

walla iş güç arkadaşlar,bide ramazan baya bi engel oldu.benim ewde uzak oldugu için motoru garaja çektim artık,hava etkiliyor henüz 1 haftadır motora binmiyorum ama çok özledim şimdiden:pr:
cumartesi görüşmek üzere...

muzocuum motorsuzda olsa gelebilirsin demi :) ama dediğin gibi ramazanın etkisi çok büyük bilirim :mrgreen: ama özlettiyon kendini ayıp...
ben bayramda malesef çalışıyorum :salut: halbuki ne hayaller kurmuştum...işlerin yoğunluğu yaktı beni :pale:

ooooooooooooooooooo bayramdada mesai,artık bi motorluk maaş alırsın bu ay kaancım:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar