anlatmadığım kalmadı yaptıklarının hepsi bu ama bizim sitede herkes hayvan gibi yaşıyor anne babalarınında çocuklardan geri kalır yanları yok o yüzden pek konuşmak istemiyorum
ben şimdi gidip konuşsam tahmini alacağım cevap
ya bi motor almışsın hemen şikayetlere başladın sanki tek benim çocuğum yapıyor ben terbiyesini veriyorum çocuğuma sana mı kaldı şikayet etmek, motoru koymasaydın çocukların oynayacağı yere vb...
bir gün 96 kg motor çocuğunun üstüne düşecek yine ben suçlu olacağım.
cocukların babalarını bulacaksın bu gidişle son çare.
Doğal olanı analarını bulmak değil mi?:sunny:
Doğal olanı analarını bulmak değil mi?:sunny:
çocuk yetiştirmesini bilmeyen aileler diyeceğim ama ailelerin kendisi yetişememiş ki çocukları düzgün yetiştirsinler..
çocuklara rüşvet vermeyi ve kendinizi sevdirmeyi deneyin.. belki işe yarar.. ama işe yaramayacak çingene tipli, yada dur yanlış oldu çingene demeyeyim... motoru kurcalayanların bazıları arsız tipte çocuklar ise onlara ceza şart, kendinizi sevdirmeyle ve rüşvet vererek kandırabileceğiniz çocuklar varsa onları ikna edin..
haribo marka jelibon var, ben çok severim o yüzden çocuklara bir şey alacağım zaman ondan alırım, ne kadar sağlıklı bilmiyorum, ülker çikolatalı gofret olur yada başka bir şey.. yani çocuklara motosikletinizi koruması için rüşvet verin...
çocukları koruma olarak kiralayınbir çikolataya kandırın onları
![]()

Valla helaliniz var. Ne kadar sabırlıymışsınız. Ben dokundurmuyorum bile. Dokunan olursa şaplağı atıveririm.
Arada çocukları site içerisinde gezidirin motorla ve bazı zamanlarda bunu tekrarlayacağınızı söyleyin. Tabi karşılığında siz olmadan motora dokunmamaları gerektiğini de anlatın. Böylece çocuklar motoru sahiplenebilirler ve korurlar. Hatta motora zarar veren olursa da illaki birisi size haber verir o zaman.