Fazla yağdan olabilirmi? Bu arada alet nalet duruyor fotoğraftaD tekrardan hayırlı olsun Allah nazarlardan sakındırsın.
motorun altında açık olan hortumdan geliyorsa motor fazlalığını atıyor
Arkadaşlar sorunu buldum yarın öbür gün birisinin ihtiyacı olur diye yazıyorum. Debriyaj yağ contası sızdırıyormuş servis ücretsiz şekilde değiştirdi. Sorun düzeldi akma vs. yok.
geçmiş olsun aynı şekil geri bildiriminizi desmo bakımı vs de de bekliyoruz
Yok yahu. Bunlar göz kırpma bile değil. Bizimkiyle neler yaşadık. Daha ilk senemizde pistonunu elime aldımBak 2020 model motorun contası sızdırmaya başlamış. İşte bunlar hep sinyal hocam. Sat motoru al hondayı. 7. ayda da desmo ön sevişmesi varmış zaten![]()
Teşekkürler, bence de sorun edilecek bir şey değildi. Sonuçta servis ücretsiz bir şekilde tamir etti. Bu arada hazır konu hortlamış iken bir kaç şeyden daha bahsetmek istiyorum.
Motosikletin gidişi duruşu ve virajı kesinlikle benim gibi bir sürücü için oldukça fazla iyi. Onun dışında konfor görece güzel bir rahatsızlık hissetmedim bu süreçte.
Bu güne kadar ki en büyük şikayetim titreşim ve doğası gereği rüzgar. Titreşim neredeyse tek silindir gibi bir çok devir de ve viteste var. Bu konu beni 50KM ve üstü yollarda rahatsız ediyor.
Deponun şekli ve oturma pozisyonu itibariyle diğer naked.lara göre fazla rüzgar aldığını düşünüyorum. İlgililere duyurulur.
Silindir düzeni nasıl olursa olsun , firmalar istediği motosikleti istedikleri kadar titreşimsiz yapabiliyorlar. Ki (Ducati'nin sanki farklı bir şey yapıyormuş gibi L2 olarak nitelediği) 90 derece açılı V2 nispeten dengeli bir motordur (primary balance olayı Yüzde yüzdür). Aynı silindir düzenine sahip Multistrada da rahatsız edici bir titreşim söz konusu değil. Eski VLX'im 54 derece açılı V2'ydi ve o da titreşimsizdi.L-twin bloğa sahip titreşmesi gayet normal diye düşünüyorum titreşimin V2-4 bloklarda titreşimin olmadığını düşünüyorum.
Silindir düzeni nasıl olursa olsun , firmalar istediği motosikleti istedikleri kadar titreşimsiz yapabiliyorlar. Ki (Ducati'nin sanki farklı bir şey yapıyormuş gibi L2 olarak nitelediği) 90 derece açılı V2 nispeten dengeli bir motordur (primary balance olayı Yüzde yüzdür). Aynı silindir düzenine sahip Multistrada da rahatsız edici bir titreşim söz konusu değil. Eski VLX'im 54 derece açılı V2'ydi ve o da titreşimsizdi.