Cbr 125r artık üretilmiyor ve eskidi. Düzgün kullanılanları çok pahalı ve kötü kullanılanları o motoru racing sanarak içinden geçiyor. Artı bir sağ grenajı 500 tl. En ufak düşmede kırılır ve canınız sıkılır. Bütçenize en uygun motor bence Pulsar 200ns. ABSli koruma demirli bir motor aldığınızda tam size göre olur. Ekipmanınızı almayı unutmayın.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Yazmış olduğunuz olumsuz yorum hayalimden basitçe vazgeçmeme sebep oldu. Pulsar'a baktım, hem bütçeme uygun hem de görüntüsü çok hoşuma gitti. 20 bin sadece motor için, ekipman için ayrı bir bütçem var. Motorum her ne kadar güçlü olmasa da ekipmanı sağlam almayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Cbr 125'ler poşet oldu artık. Ben olsam almazdım şahsen. Ciğeri olmayan motoru ciğerli zannedip içinden geçerek kullanıyorlar. Apaçisi çok o motorun. 20 bin TL'ye en mantıklı şu an Abs'li Pulsar 200 almak olur. Hem daha güçlü hem daha güncel hem de parçaları daha uygun.
Teşekkürler, yukarıdaki arkadaşta Pulsar'ı önermiş, baktım çok hoşuma gitti.
Direkt kullanıcıdan mı yoksa bir galeriden mi almamı önerirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Düzgün kullanan birisinden bence cbr250r bulmak daha mantıklı. 50 bin kilometre olunca niyeyse herkes bitik gözüyle bakıyor burada önemli olan nokta kilometreden ziyade motosikletin geçmişi. Pulsar dan veya cbr125 den daha çok memnun kalırsın cbr250r alırsan.
Honda CBR 250 R bütçemi aşıyor gibi.