Rider's cleaner

@Cyan ve @ero bekar herhalde :)

Yahu hiçmi böyle beklenmedik bir şey başınıza gelmedi.

Bir gün hanımın arabasını ödünç alırsın, bozulacağı vardır ama sen kullanırken bozulur.

Elektrik süpürgesini arabaya götürür, uzatmayla temizlik yapayım dersin, tamda sen kırk yılın başı süpürgeyi kullanırken bızulur.

Kumandanın pilini değiştirmeye kalkarsın. Aslında kapağı gündüzden kırıktır, kızın düşürmüştür. Sonuç olarak semin elinde kalır, ihale sana çıkar...

Hşç mi başınıza gelmedinyahu :)

Yahu kimse bir şey dememiş. Montu cidden makinasa yıkamam monta veya çamaşır makinasına zararlı mı? Eğer öyleyse sadece pantolonu yıkasam bir sorun olur mu? Tech90 kullanıyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Bir gün hanımın arabasını ödünç alırsın, bozulacağı vardır ama sen kullanırken bozulur.

Elektrik süpürgesini arabaya götürür, uzatmayla temizlik yapayım dersin, tamda sen kırk yılın başı süpürgeyi kullanırken bızulur.

Kumandanın pilini değiştirmeye kalkarsın. Aslında kapağı gündüzden kırıktır, kızın düşürmüştür. Sonuç olarak semin elinde kalır, ihale sana çıkar...

Bekâr değilim, böyle şeyler başıma hiç gelmedi, kafamız hanımla çok uyuyor herhalde? :) :) Sadece Mart ayında USD 1600'lerden 1470'lere düşünce USD'de duran parayı altına mı gömsem diye düşünürken hanım altın al dedi uymadım korktum dinlemedim, kafamı duvara vuruyorum şimdi... :) :)

Nayır... (ama evliyim 14 senedir...)

nikwax bugün birinden daha duydum. Tam olarak modellerini ve nasıl yıkadığınızı söyler misiniz? (benimki de revit raceway ceket)
Bir de ne kadar sürede kuruyor :)

Merhaba,

İki modeli var bende Tech Wash olan modelini tek olarak montu ya da pantolonu atıyorum belirtilen ölçekte koyuyorum.Ama iki üründen fazla atılmaması öneriliyor. Kışlık ve su geçirmez olan ürünlerimde ise, yıkmadan sonra Tx.Direct Spray On sprey kullanıyorum.Su geçirmezlik özelliği için. Bu arada dip not: Doğaya sür etkinliğinde Şile'de bu markayı satan yer İngiltere de kraliyet ailesinden onay almış 3.5 markadan biri imiş çok da önemli değil benim için dip not olarak söylemek istedim:)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben mi pasaklıyım yoksa?
Revit montumu 2 yılda sadece kaza yaptıktan sonra çamur oldu diye banyoda elbise askısıyla asıp duşta el yakmayacak kadar sıcak suyla dışından elle yıkadım çamurlarını akıttım. Yazın sürerken sinek vb. yüzünden ön tarafında lekeler olmuştu, biraz çıktı biraz çıkmadı ama sorun değil dedim. Beyaz olan yerleri zaten grileşmişti, onları da sorun etmiyorum.
montun iç kısmını da çamaşır makinasında sentetik soğuk su programında en kısasında yıkıyorum yetiyor.

Riderdenim pantalonumu da üzerindeki su geçirmek özelliği kaybolmasın diye yalnızca bir kere makinada yıkadım. Korumalarını çıkarıp elde yıkıyordum, su görsün yeter diyordum.

Merhaba,

İki modeli var bende Tech Wash olan modelini tek olarak montu ya da pantolonu atıyorum belirtilen ölçekte koyuyorum.Ama iki üründen fazla atılmaması öneriliyor. Kışlık ve su geçirmez olan ürünlerimde ise, yıkmadan sonra Tx.Direct Spray On sprey kullanıyorum.Su geçirmezlik özelliği için. Bu arada dip not: Doğaya sür etkinliğinde Şile'de bu markayı satan yer İngiltere de kraliyet ailesinden onay almış 3.5 markadan biri imiş çok da önemli değil benim için dip not olarak söylemek istedim:)

teşekkür ederim. Şu an ürün olmadığı için önce küvette sabunla suyla kirini aldım daha sonra 14dk 400 sıkım programda 2 kere yıkadım (doğal temizleyici kullandım) şu an pırıl pırıl oldu kurumasını bekliyorum. Not: ceketim beyaz :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Ben mi pasaklıyım yoksa?
Revit montumu 2 yılda sadece kaza yaptıktan sonra çamur oldu diye banyoda elbise askısıyla asıp duşta el yakmayacak kadar sıcak suyla dışından elle yıkadım çamurlarını akıttım. Yazın sürerken sinek vb. yüzünden ön tarafında lekeler olmuştu, biraz çıktı biraz çıkmadı ama sorun değil dedim. Beyaz olan yerleri zaten grileşmişti, onları da sorun etmiyorum.
montun iç kısmını da çamaşır makinasında sentetik soğuk su programında en kısasında yıkıyorum yetiyor.

Riderdenim pantalonumu da üzerindeki su geçirmek özelliği kaybolmasın diye yalnızca bir kere makinada yıkadım. Korumalarını çıkarıp elde yıkıyordum, su görsün yeter diyordum.

aynı şekilde beyaz revit montumu kazadan sonra lifle ılık suyla yıkıyordum fakat artık iyice grileşti :) yıkadım şu an tertemiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Yahu kimse bir şey dememiş. Montu cidden makinasa yıkamam monta veya çamaşır makinasına zararlı mı? Eğer öyleyse sadece pantolonu yıkasam bir sorun olur mu? Tech90 kullanıyorum.

ben sorunuzu anlayamamıştım. Az önce Revit raceway beyaz montumu önce duşta ıslatıp sonra sabunla süngerle biraz kirleri çıkarttım daha sonra 14dk 400 sıkım programda 30 derecede yıkadım 2 kere. Çok güzel oldu. Ağartıcı, deterjan kullanmadım korkuma :) Doğal ürünler vardı evde onları kullandım

Bence de güzel işler yapıyorlar.Ben tekstil ekipmanlarımı korumak için Putoline Textile Proof and Protect var , onu kullanıyorum . hem yapısını koruyor, hem su geçirmez yapıyor hem de kiri üstünde tutmuyor. ve aynı zamanda hava geçirme özelliği de var . sürekli böyle temizletmeye vereceğime koruyucu ürün kullanmak çok daha mantıklı.

Doğal ürünler derken ne gibi ürünler var elinizde. Ben de hassas ürünleri yıkarken çok güçlü deterjanlar kullanmak istemiyorum.

Kışlık montum biraz tozlu görünüyordu.
Yavaş yavaş kullanma zamanı geliyor.
Bu hafta herzamanki kuru temizleyiciye verdim.
İçliğini makinada, mont kısmını elde yıkamışlar.
Pırı pırıl olmuş.

"Normalde 60 lira ama, siz sürekli getirdiğiniz için 40 lira" dediler.

Vay be ne güzel hizmetler. Montun cebine kedi işediği için mecbur makineye attım bende. Elde asla çıkmazdı bence, o kokuya da tahammül edemedim. Buralarda yok böyle dükkanlar.

Vay be ne güzel hizmetler. Montun cebine kedi işediği için mecbur makineye attım bende. Elde asla çıkmazdı bence, o kokuya da tahammül edemedim. Buralarda yok böyle dükkanlar.

varsın olmasın zaten ben de önce elde yıkayıp kirleri yumuşatıp kısa programda makineye attım çok güzel oldu :)

revit chevron 2 deri eldivenlerimi verdim. Çok güzel temizlenmiş rengi açılmış, kokusu gitmiş. Ceketime cesaret edemedim ama eldivende çok güzel hizmet aldım. Aklınızda bulunsun fiyatlara da zam gelmiş gitmeden önce arayıp bilgi alabilirsiniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar