Kıskanıyorlar:)

bedenenyanlış ruhendoğru;458148' Alıntı:
walla bence bırak konuşan konuşsun, hiç bırak konuşmayı telapati bile kurmıcaksın:) adamlar zaten belli dalaşmak istiorlar o yüzden işin olmasın mevzu motor olunca ve eer olay büyürse suç yine sende olur böle bi ön yargı var bu millette! sen doğru yaptıını biliosan sus ve yoluna dvm et cnm gerisi kendi kendine ötsün dursun sen cvp vermedin die bi de üstüne dert etsin!

En iyisini hemşerim söylemiş.Konuş be hemşerim.Kim tutar seni? :queen: :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bu konuları ve daha fazlasını defalarca yaşadım,ve şunu anladım tepkimiz geçersiz kalıyor bu yüzden fazla koyuya inmeden yolumuza devam edeceğiz hayatta kalmak için ve daha büyük belalara bulaşmamak için hep fedakrıığı biz yapçaz çünkü iki tekeriz.tabi benim şahsi fikrim.zaten uğraşmış olsak bile sonuç alamıyoruz başımıza ne geldiyse bize o kar kalıyor.didimden selam.

Ülkemizde orman kanunları geçerli maalesef.Söylemesi ayıp biraz iriyimdir.Sırf meraktan bana yapılana karşılık aynısını yaptım ve "in lan aşağıya" diyenede inerek cevap verdim.Karşılık olarak "tamam abi" lafınıda duydum.Anlıycanız gücü gücüne yetene aslan kesiliyor.Gerekirse kaçıcaz ama hakkımızıda sonuna kadar arıycaz.

"Korumalı eldivenle yumruk atarak otomobil camı kırılabilir mi?"

Evet kırılabilir... Hatta eldivensiz sağlam vurabilirsen yine kırarsın... Ama denemeyin elinizde korumalı eldiven de olsa tekniğini bilmiyorsanız %90 elinizi kırarsınız... Arabaların camları zannettiğinizden zor kırılır ayrıca dış bükey oldukları için kırmak daha da zordur. Ama yok ben illada kıracam arkadaş diyorsanız dik açıyla ve tek bir noktaya tüm gücünüzle vurun... Bakalım ne olacak:) Ayrıca dün serviste bir kablo kilit gördüm yaklaşık 3 kilo ne kesmek mümkün ne koparmak. o tür bir şeyle her yari kırabilirsiniz:)

Arkadaşlar şaka bir yana Biz insan eğitmeni değiliz... Ki eğitmek için eğitilmek gerekir... Onun da yolları var. Kavga en son çaredir. Kavga savunma için kullanılan bir yöntemdir. Biz PittBull değiliz. İnsanız... Annemin bir lafı vardı ben küçük bir çocukken söylemişti, kulağıma hep küpe olmuştur..." Oğlum sakın kavga etme, ama kavga edersende sakın dayak yeyip gelme..."

Özetle Önce kendimizi savunmayı öğrenelim. Bu çok zor değil 1 yıllık bir eğitimle normal şehir magandalarının 2-3 tanesinin hakkından gelebilirsiniz. Ama unutmayalım enson çaresizlik içerisindeki enson çaredir kavga etmek.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence şiddet ve kavgayı bırakın uygulamayı düşünmek bile yanlış çok yanlış.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Konusmayla olmuyor anlasamiyoruz iki insanda türk olunca:) Baktın yolda çok hareket yapiyor camına bi bilya (misket) atıp kaçıcaksın abi. :) Gecen gün bitanesini kovaladım adamlar arabada 3 kişi inip girseler ağızburun kalmaz bende, ama kovalayanın verdigi korku hepsine yeter gözü kara olcaksın biraz :)

Yahu sivillerin polis olup ceza kesebildiği bir uygulama vardı, neydi adı? Ondan olup şu maganda bozuntularının topunun cüzdanını boşaltacaksın, akılları başlarına gelecek.

valla ben adama girişmiştim gelip beni tutardınız artık. Bende öyle sabır filan olmaz dalarım adama.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğerki full korumayla seyehat ediyosanız ne mutlu size... Adamlar sizin kafanızdaki kaskın yumuşak bişe olduğunu zannediyolar heralde yada daha kaskla bi tanışıklıkları olmamış..:queen:

Kask sağlam da döner bıçağını görünce boynun açıkta kalıyor.:silent: :p

Ben üstüme savrulan döner bıçağından eğilip uzaktan bakmak zorunda kalmıştım. Adamı tuttular falan. Montumu zor keserdi ama boyun açıkta kalıyor. Bir iş adamı gibi olayın olası sonuçlarının muhasebesini hemen orada yapıvermiştim. Geri durmayı daha uygun bulmuştum.

Arkadaşlar Merhaba;Bu tip şeyler karşısında kavga etmekte bence çözüm değil,kaç tanesini dövücez ki.Bunlardan 1-2 tane yok.Çok sayıda üretilmiş.Bence sakin olmak ve yolumuza devam etmek en güzeli...

Arkadaşlar Merhaba;Bu tip şeyler karşısında kavga etmekte bence çözüm değil,kaç tanesini dövücez ki.Bunlardan 1-2 tane yok.Çok sayıda üretilmiş.Bence sakin olmak ve yolumuza devam etmek en güzeli...

Geçende aceofspades arkadaşımızın canına kast etmişlercesine üstüne kırdılar çok zor durdu arkadaş. Bu sürücüleri dövmeyipde ne yapmak lazım?

Geçende aceofspades arkadaşımızın canına kast etmişlercesine üstüne kırdılar çok zor durdu arkadaş. Bu sürücüleri dövmeyipde ne yapmak lazım?

kıskanıyolar abi ya hondanın yamahanın katoloğundan tutuşdurucaksın eline 1-2 tane satsın hangı motoru alıcaksa aldsın mıllet rahatlayalım:cherry:

Moderatör (forrap)
Bu tür durumlarda bence yumruktan önce hafif bir umursamaz gülümse eşliğinde konuşmak lazım,yumruk ikinci plan olmalı...
Mesela aynı şey benim başıma gelseydi,yani yanında bayanlarında olduğu bir araba yanımda durup(amaç yanındakilere artistlik yapmak belli)o söylediklerin söyleseydi,aramızdaki dialog şöyle gelişirdi sanırım;
O: - Napıosun sen altındaki motor sen motorlusun,napdığının farkındamısın,soldan gidiyosun
Ben:-Evet farkındayım,ya sen ne kadar zeki olduğunun farkındamısın?Bu zekaya sahip olabilmek için her sabah ayran mı içiyosun?Altındaki arabayı dağılmasın diye iple mi bağladın?
O: -Soldan gidemessin sen tamammı ehliyetin varmı senin?
Ben: -Evet var,görmek istermisin?Senin gibi bir idiota bile ehliyet variyorsa bu devlet,başkaları hayli hayli alır sen merak etme...Çek kenarı,ehliyet ve ehliyet harici görmek istediğin ne varsa göstereyim.

Devamında iki şık var,ya durur gerçekten sağa çekip ya da kaçar gider.
Eğer durursa,motorun sele altında devamlı olarak taşıdığım,kullanmak istemediğim ve bu kadar zaman bi şekilde kullanmadığım,halat kilidimi çıkartırım(bir arkadaşım yanlışlıkla halatın baş kısımını kafasına vurdu 5 dakika sersemledi),muhtemelen bunu gördükten sonra kaçar zaten ve kullanmanıza gerek kalmaz,ama yinede onu gördüğü halde üstünüze geliyorsa ya silah vardır ya da sizin ona saldırmayacağınızı,blöf yaptığınızı sanıyordur.Bu durumda çok dikkatli olmak lazım,silahı varsa delikanlılık yapmamak lazım.Ortalık bir hiç uğruna adam öldürebilecek kapasitede yaratıkla dolu.Aslında biber gazları var,bu tür durumlarda en etkilisi,10-20 ytl arası bişey.Sağa çek diyip sağa çektikten sonra camdan içeri ondan sıkılabilinir.

Bu tür dangalaklıkları yapanların genellikle arabası da eski püskü hurda bir alettir.Çok lüks arabalardan da yapılabiliyor ama bana şimdiye kadar sadece eski olanları denk geldi.Daha gerçi o kadar yol yaptım bu gibi bir durumla tam olarak karşılaşmadım...Benzeri şeyler olsa da bu kadar büyük boyutlu bir şey gelmedi başıma yani.Umarım kimseye de gelmez bundan sonra...

arkadaşlar meraktan soruyorumda yoksa ben kavgalara karşı bir insanım korumalı eldivenle cama değilde adamın suratına vursan ne olur arkadaşlar

bak ben bikere görmüştüm.çok güzel oluyo, böle kırmızı gibi,mor gibi falan. ama senin çakışına bağlı...

arkadaslar benim bi onerim var. sadece savunma amacli olarak herhangi bi saldiri gelmesi durumunda göz yasartıcı spreylerden bi tane aliyosun adamin gözüne sıkkyosun. fevri arkadas, bir sureligine ne yapacagini sasiriyo. Tabi arkadasimizin basina gelen belediye otobusu orneginde sagduyunuzu kullanarak bunu kullanmamaniz gerekiyor. Bi de sizi sıkıştıran araç hareket halindeyse. Yani sadece dayak yiyecek gibiyseniz ya da zarar görecekseniz. Simdi eminim bunu okuyan herkes ustundeki korumalarla dayak yemeyecegini dusunur ama iki kisiye tek kisi bile duruma gore korumalarını ustunden tek tek soyup sonra da trafigin ortasinda falakaya yatıracak elemanlar da var. Yani herzaman saga cek dediginizde bu forumda ballandıra ballandıra anlatacak bi anıyla ayrılamayabilirsiniz. Farkındaysanız kimse ben de cok kotu dayak yerim demiyor, herkes mi Van Damme?:pr: Tabi bu sprey işi bireysel silahlanmaya girer mi diye dusunulmesi gerekir, o da ayrıca ince bi konudur. Baska platformlarda tartışılabilir.. :silent:

arkadaslar benim bi onerim var. sadece savunma amacli olarak herhangi bi saldiri gelmesi durumunda göz yasartıcı spreylerden bi tane aliyosun adamin gözüne sıkkyosun. fevri arkadas, bir sureligine ne yapacagini sasiriyo. Tabi arkadasimizin basina gelen belediye otobusu orneginde sagduyunuzu kullanarak bunu kullanmamaniz gerekiyor. Bi de sizi sıkıştıran araç hareket halindeyse. Yani sadece dayak yiyecek gibiyseniz ya da zarar görecekseniz. Simdi eminim bunu okuyan herkes ustundeki korumalarla dayak yemeyecegini dusunur ama iki kisiye tek kisi bile duruma gore korumalarını ustunden tek tek soyup sonra da trafigin ortasinda falakaya yatıracak elemanlar da var. Yani herzaman saga cek dediginizde bu forumda ballandıra ballandıra anlatacak bi anıyla ayrılamayabilirsiniz. Farkındaysanız kimse ben de cok kotu dayak yerim demiyor, herkes mi Van Damme?:pr: Tabi bu sprey işi bireysel silahlanmaya girer mi diye dusunulmesi gerekir, o da ayrıca ince bi konudur. Baska platformlarda tartışılabilir.. :silent:

hoşgeldin:silent:

altinda saglam makina var ise , hic muatap olma , soforun onune gec onun goslerinin icine bak ve parmak israetlerinden bu an icin en uygun olan orta parmak isaretini kendisine taktim et ve gazla git. Zaten o isareti aldiginda sofor hirsindan ya bir direge girecktir yada seni yakalayacam diye ondeki arabaya. Bu adamlari doversin dovmek sorun degil ama soru su , ajaba o neden dayak yedigini anlayacakmi????

şimdi kesin birileri çıkıp ben olsaydım kafa göz dalardım,döverdim,asardım,keserdim falan yazar.

Hiç uğraşmayacaksın bu tiplerle,yoluna devam edip gideceksin,trafik polisi sanki arkadaş da ehliyet soruyor sana boşver dostum ilgilenmeseydin hiç keşke,yolumuza bakalım biz başımıza bela almanın hiç bir mantığı yok..

geçengün bana da oldu.

benim arka bagajda satır var.

önce onunla saldırdım olmadı, bazooka var. onu ateşledim. müstehak böylelerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar