Kıskanıyorlar:)

Pazartesi günü akşam ezanının okunmasına 15dk kala işlek bi cadde de ilerlerken kırmızıya yakalandım önümde otobüs vardı onun önünde 2 araç daha vardı otobüsün solundan ilerledim önündedeki arabanın arkasında durdum ve otobüs şöförü otobüsü üstüme sürdü yemin ediyorum çamurluğa dayandı önü. kafamı çevirdim konuşamıyorumda maske,kask var;
"napıyosun sen,trafikde benden rahat gidiyosun akşam vakti adamın canını sıkma"
dedi :silent: :pr: ve önüme döndüm şok oldum ewe geldiğimde içime oturmuşdu azımı açıpp bişey söleyemedim adama.
Bugün ise kırmızıdayım gene yeşil yandı 2-3 sn geçdi kalkdım arkamdanda arabalar geliyo gri bi araç soladı beni önüme geçdi aniden fren yapdı düdükdü kornaydı fren sesleriydi birbirine karışdı kırmızıya kadar yanında gitdim(100mt vardı ışıklara)gençden birisi camı açdı;
"napıosun sen altındaki motor sen motorlusun dedi napdığının farkındamısın dedi soldan gidiyosun dedi arkasında 2 tane kız vardı önde gençden bi çocuk daha gülüyorlar:pr:"
bu sefer susmıyıcakdım ama:);
"ne diyosun lan sen dedim motorlar soldan gidemiyomu dedim yasakmı" dedim
"soldan gidemessin sen tamamı ehliyetin varmı senin dedi"
"var dedim"
"göster dedi"
"çek lan sağa gösteriyim dedim"
yeşil yandı araba aynı hızla pivv etti ve gitti...

Gereksiz topicler açmam bu sitede 2. topicim sadece paylaşmak isdedim:cat: şimdi ne düşünüyorsunuz acaba çekemiyorlarmı kırmızılarda en öne geçmemizi akşam trafiğinde:) kırmızılarda çabuk kalkıyorlar diye kıskanıyorlarmı...?
sadece sizinle paylaşmak isdedim ama o otobüsü bulursan 2 çift lafım var:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi kesin birileri çıkıp ben olsaydım kafa göz dalardım,döverdim,asardım,keserdim falan yazar.

Hiç uğraşmayacaksın bu tiplerle,yoluna devam edip gideceksin,trafik polisi sanki arkadaş da ehliyet soruyor sana boşver dostum ilgilenmeseydin hiç keşke,yolumuza bakalım biz başımıza bela almanın hiç bir mantığı yok..

Eskişehirdeki çoğu insanlar ; diğer insanlara göre biraz daha 4 bacaklı! Anlayan anladı...

Ne yapsan , ne etsen ; hep kabahat olarak görülüyo.İnsanlara cüsseye göre muamele yapılıyo.

Benim trafikte çok başıma geldi. Birçokdefa araçtan indim ve karşı taraf basıp gitmeyi tercih etti.

Tabiki muhatap olunacak veya olunmayacak durumlar da oluyor.

Ama eğer haklıysam , hakkımı sonuna kadar ararım!!!

şimdi kesin birileri çıkıp ben olsaydım kafa göz dalardım,döverdim,asardım,keserdim falan yazar.

Hiç uğraşmayacaksın bu tiplerle,yoluna devam edip gideceksin,trafik polisi sanki arkadaş da ehliyet soruyor sana boşver dostum ilgilenmeseydin hiç keşke,yolumuza bakalım biz başımıza bela almanın hiç bir mantığı yok..

oda olmuyoki be abi insanın içine oturuyo valla sonradan diyosun keşke böle böle deseydim bilmem ne zaten dövmeye kalksan kimi dövüyosun 2 kişiler:cherry: otobüs şöförünü kale bile almıyorum adam aşiret ağası gibi kronun biriydi:)
herkez hakkını savunmak isder haklıysa ama ben haklıydım savunamadımda deyil gerek duymadım sadece 2kelime söledim

benzer bısey banada olmustu kırmızıda duruyorum onumde bırtane araba ve sırf gıcıklık olsun dıye gerı vıtese takıp ustume gelmıstı ve en sınır bozan kısmı dıkız aynasından bakıp sırıtmasıydı bunlara cok cene yormamak lazım yumruk ve tekme yeterlı olucaktır:farao:

Oyle salaklar cok..

Gidişli gelişli bır yolda yanı tek şerit yolda ilerliyorum onumdeki araç ve onun onundekılerde aynı hızda ılerlıyorlar hızımız 40km falan ben ondekı ıle aramda 7/8metre duruş mesafesı bırakıyorum..

Bu arada yolu ya ortalarım yada sola yakın gıderım kı hem rahat gorsunler hemde motorada zorla da olsa araç muamelesi yapsınlar dıye..

Neyse arkama kıcıma kadar gırdı bı araba korna caldı hıc ılgılenmedım bırdaha caldı.. aynadan baktım tek elımlede (ne iş) hareketi yaptım.. sanki adamı ben yavaşlatıyorumda.. salak ıste kaşınıyor.. neyse onumdekı arac yan yola gectı onum baya bı acıldı benım.. ben tam yıne ondekı araca yetışmek ıcın bıraz gaz varcem.. arkamdakı arıza ters şerıt boş dıye benı sollmaya kalktı..e tabi bu salak adama yol veren onun gıbı olsun :) zaten yol almayı bırak o ters serıtte ben serıdımdeyım yınede fark attım salaga yıne gectı arkama kestı sesını..

Bazı adamlarda piskolojik sorunlar var adam motora araç muamelesi yapmak ıstemıyor onun arkasından ılerlemek ıstemıyor.. motor ınce cok yer kaplamıyorya o yuzden saga yaklasıcam yol verıcem yok oyle dava..

Yol vermıyormuyum çok bakıyorum keskın vıraj zemın ıslak ven yavaslıyorum saga yaklasıyroum gecen gecer.. Ama mıletın egosu ıcınde sebepsız yere yol verılmezkı :)

insan utanır be trafikde benden rahat gidiyosun demeye bide azarlıyo:silent:

Korumalı eldivenle yumruk atarak otomobil camı kırılabilir mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trafikde 1 mt ile takip edilip sonrada hakkahalarla gülenler bile oldukdan sonra başka ne denir. sürücü belgelerinde her yıl vize yapılması lazım o zaman bi şeyler düzelir belki. ama bundan da emin değilim bu vize olayı yeni bir gelir kapısı olarak görülüp milletin cebindeki paraya göz dikmeye döner. en iyisi orman kanunu o halde kuralın olmadığı yerde kuralsız yaşamayı öğrenmek lazım

faruk eğer adam yeşilde geçmeseydide sağa geçip göster len madem ehliyetin var deseydi ne yapacaktın?
neyi gösterecektin adama:queen:

faruk eğer adam yeşilde geçmeseydide sağa geçip göster len madem ehliyetin var deseydi ne yapacaktın?
neyi gösterecektin adama:queen:

tabiki a2 sürücü belgemi gösterecekdim:farao:
bi çağrı asecza turgut abiye bütün depo orda dilek eczaya bi tel hesi orda dukkana bi tel bütün sokak orda:mrgreen:

O gerizakalı kimki Faruğa ehliyet soruyor sizin Eskişehir de herkes sorgu hakimimi?

walla bence bırak konuşan konuşsun, hiç bırak konuşmayı telapati bile kurmıcaksın:) adamlar zaten belli dalaşmak istiorlar o yüzden işin olmasın mevzu motor olunca ve eer olay büyürse suç yine sende olur böle bi ön yargı var bu millette! sen doğru yaptıını biliosan sus ve yoluna dvm et cnm gerisi kendi kendine ötsün dursun sen cvp vermedin die bi de üstüne dert etsin!

Korumalı eldivenle yumruk atarak otomobil camı kırılabilir mi?

yok abi olmuyo malesef ben tekme atanıda gördüm ama zor...iyisimi cebinde demir gülleyle gezicen.psikopatı olacan böle ş....sizlerin.
yok ya ben kafaya koydum şu paintball mıydı neydi onların mermisinden alıcam :queen:

bence trafikte tahriklere kapılmamakta fayda var. Çekemediklerindendir

Eğerki full korumayla seyehat ediyosanız ne mutlu size... Adamlar sizin kafanızdaki kaskın yumuşak bişe olduğunu zannediyolar heralde yada daha kaskla bi tanışıklıkları olmamış..:queen:

Arkadaşlar, bırakın motoru, arabayla solladı diye indirip döven insanlar bile var.
Hakkımızı tabii ki arayacağız ama sağlığımızdan olmak pahasına değil bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar