- Konu Yazar
Pazartesi günü akşam ezanının okunmasına 15dk kala işlek bi cadde de ilerlerken kırmızıya yakalandım önümde otobüs vardı onun önünde 2 araç daha vardı otobüsün solundan ilerledim önündedeki arabanın arkasında durdum ve otobüs şöförü otobüsü üstüme sürdü yemin ediyorum çamurluğa dayandı önü. kafamı çevirdim konuşamıyorumda maske,kask var;
"napıyosun sen,trafikde benden rahat gidiyosun akşam vakti adamın canını sıkma"
dedi :silent:
r: ve önüme döndüm şok oldum ewe geldiğimde içime oturmuşdu azımı açıpp bişey söleyemedim adama.
Bugün ise kırmızıdayım gene yeşil yandı 2-3 sn geçdi kalkdım arkamdanda arabalar geliyo gri bi araç soladı beni önüme geçdi aniden fren yapdı düdükdü kornaydı fren sesleriydi birbirine karışdı kırmızıya kadar yanında gitdim(100mt vardı ışıklara)gençden birisi camı açdı;
"napıosun sen altındaki motor sen motorlusun dedi napdığının farkındamısın dedi soldan gidiyosun dedi arkasında 2 tane kız vardı önde gençden bi çocuk daha gülüyorlar
r:"
bu sefer susmıyıcakdım ama
;
"ne diyosun lan sen dedim motorlar soldan gidemiyomu dedim yasakmı" dedim
"soldan gidemessin sen tamamı ehliyetin varmı senin dedi"
"var dedim"
"göster dedi"
"çek lan sağa gösteriyim dedim"
yeşil yandı araba aynı hızla pivv etti ve gitti...
Gereksiz topicler açmam bu sitede 2. topicim sadece paylaşmak isdedim:cat: şimdi ne düşünüyorsunuz acaba çekemiyorlarmı kırmızılarda en öne geçmemizi akşam trafiğinde
kırmızılarda çabuk kalkıyorlar diye kıskanıyorlarmı...?
sadece sizinle paylaşmak isdedim ama o otobüsü bulursan 2 çift lafım var:cherry:
"napıyosun sen,trafikde benden rahat gidiyosun akşam vakti adamın canını sıkma"
dedi :silent:
Bugün ise kırmızıdayım gene yeşil yandı 2-3 sn geçdi kalkdım arkamdanda arabalar geliyo gri bi araç soladı beni önüme geçdi aniden fren yapdı düdükdü kornaydı fren sesleriydi birbirine karışdı kırmızıya kadar yanında gitdim(100mt vardı ışıklara)gençden birisi camı açdı;
"napıosun sen altındaki motor sen motorlusun dedi napdığının farkındamısın dedi soldan gidiyosun dedi arkasında 2 tane kız vardı önde gençden bi çocuk daha gülüyorlar
bu sefer susmıyıcakdım ama
"ne diyosun lan sen dedim motorlar soldan gidemiyomu dedim yasakmı" dedim
"soldan gidemessin sen tamamı ehliyetin varmı senin dedi"
"var dedim"
"göster dedi"
"çek lan sağa gösteriyim dedim"
yeşil yandı araba aynı hızla pivv etti ve gitti...
Gereksiz topicler açmam bu sitede 2. topicim sadece paylaşmak isdedim:cat: şimdi ne düşünüyorsunuz acaba çekemiyorlarmı kırmızılarda en öne geçmemizi akşam trafiğinde
sadece sizinle paylaşmak isdedim ama o otobüsü bulursan 2 çift lafım var:cherry: