- Konu Yazar
Merhaba
Pazar günü için bir planım yoktu ve gezide yapılmayacağı için Çukurova Motor'a sohbete gittim. Thundergirl (Şengül) ve Şebnem le sohbet ederken hadi azcık gezelim dedik. Şengül GSR600'ü aldı ve Şebnem'de yolcu olarak ona katıldı. Kısacası 2 Suzuki motor düştük yola. Atladık motorlara ve Ceyhan yolu üzerindeki Yılan Kale'ye bir bakıp dönmeye karar verdik. İşte birkaç resmimiz.
İşte iki güzel motorcu.
Manzaralı bir resmimiz.
İşte Yılan Kale
İşte ben.
Motorlarımız.
Bayanlar biraz sanatsal poz verelim dediler. Bakıyoruz :mrgreen:
Kalenin yakından görünüşü.
Ova manzarasına bakarken motorlarımız
Şebnem poz verirken
Kaleye çıkmadık çünkü zamanımız sınırlıydı ancak çok yakın tarihte yapacağımız bir gezide önce bu Kaleyi gezmeyi düşünüyoruz. Asıl yazımız o zaman.
Görüşmek üzere.
Pazar günü için bir planım yoktu ve gezide yapılmayacağı için Çukurova Motor'a sohbete gittim. Thundergirl (Şengül) ve Şebnem le sohbet ederken hadi azcık gezelim dedik. Şengül GSR600'ü aldı ve Şebnem'de yolcu olarak ona katıldı. Kısacası 2 Suzuki motor düştük yola. Atladık motorlara ve Ceyhan yolu üzerindeki Yılan Kale'ye bir bakıp dönmeye karar verdik. İşte birkaç resmimiz.
İşte iki güzel motorcu.
Manzaralı bir resmimiz.
İşte Yılan Kale
İşte ben.
Motorlarımız.
Bayanlar biraz sanatsal poz verelim dediler. Bakıyoruz :mrgreen:
Kalenin yakından görünüşü.
Ova manzarasına bakarken motorlarımız
Şebnem poz verirken
Kaleye çıkmadık çünkü zamanımız sınırlıydı ancak çok yakın tarihte yapacağımız bir gezide önce bu Kaleyi gezmeyi düşünüyoruz. Asıl yazımız o zaman.
Görüşmek üzere.