08.10.2006 Adana MT 2 Motor ile kısa bir gezi

Merhaba

Pazar günü için bir planım yoktu ve gezide yapılmayacağı için Çukurova Motor'a sohbete gittim. Thundergirl (Şengül) ve Şebnem le sohbet ederken hadi azcık gezelim dedik. Şengül GSR600'ü aldı ve Şebnem'de yolcu olarak ona katıldı. Kısacası 2 Suzuki motor düştük yola. Atladık motorlara ve Ceyhan yolu üzerindeki Yılan Kale'ye bir bakıp dönmeye karar verdik. İşte birkaç resmimiz.

İşte iki güzel motorcu.

p1010044cj2.jpg

p1010045hi5.jpg

Manzaralı bir resmimiz.

p1010047rc7.jpg

İşte Yılan Kale

p1010050or9.jpg

İşte ben.

p1010051hj8.jpg

Motorlarımız.

p1010052wi8.jpg

Bayanlar biraz sanatsal poz verelim dediler. Bakıyoruz :mrgreen:

p1010054jx0.jpg

Kalenin yakından görünüşü.

p1010056gl1.jpg

Ova manzarasına bakarken motorlarımız

p1010057mf9.jpg

Şebnem poz verirken :)

p1010061my2.jpg

Kaleye çıkmadık çünkü zamanımız sınırlıydı ancak çok yakın tarihte yapacağımız bir gezide önce bu Kaleyi gezmeyi düşünüyoruz. Asıl yazımız o zaman.

Görüşmek üzere.

Güzel bir gezi olmuş.98 beygirlik o motosikleti kullanan bayanın cesaretide kayda değer doğrusu. Hemşehrilerimden böyle motosiklet tutkunları görmek gurur verici. Adanadan ayrılırken motosiklet / motorcu dediğin zaman sadece Motoshop Vedat abi ve yakın çevresi bilinirdi. Şimdi ise aldığım duyumlara göre adanada öyle çok motosiklet / motorcu artmış ki dillere destan.. Bir kaç ay önce bizzat gelip kuzenle (Janti) o göl manzarasına nazır kulübümüzü ziyaret etmiştim.

Derin Dip Not: Adanalıyık. Allahın adamıyık :)

:p hasan abi kuru kuru tarihi yer çekilmiyor özledik valla sizin o tepsi tepsi kebaplarınızı etlerinizi salata ve tatlı fotolarınızı yapın bi iftarda gözümüz gönlümüz açılsın:p

@Ates
Derin Dip Not: Adanalıyık. Allahın adamıyık
Eyvallah.

Evet zaten yolda arasıra uzadık iyice. 200km/h'i o gördü bende fazla kasmadan 185km civarı gömdüm. 4 silindir olması ve güçlü olması ile kendini kanıtlayan bir motor.

@terör Kardeşim Ramazan geçsin söz koyacam resimleri :mrgreen:

Görüşmek üzere.

Yılan kalede olmak isterdim . Şehir dışında olduğumdan katılamadım ama en kısa zamanda o kaleye motorla tırmanacağım . Thundergirl o motoru almayı düşünüyorum haberin olsun .

@motorlu avukat Oğuz'um biz kaleye çıkmadık zaten kalenin dibine kadar gittik. Hep beraber gidecez inşallah. Olmadı ikimiz gene gideriz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
istanbul'da böyle boş ve uzun uzadıya yollara hasretiz vala güzel gözüküyo burdan :cat: bayan arkadaşlarımızı da kutluyorum ve örnek alınmalarını diliyorum

Güsel bi gezi olmuş ama yarım bi gezi aynı zamanda :) Hem KaLeye çıkıLmamıs hemde Ramazan sebebi ile yemek faslı yapılmamıs :cherry: artık darısı hep beraber gitmeye

Kanki güzel hafta sonu gezisi olmuş..Şengül ve şebneme sevgiler..Kızlar süpersiniz...:cat: Kanki bende rüzgar almak istiyorum sen beni unuttun artık...:salut: Kankiden hayat yok arkadaşlar beni gezdirecek biri yokmu..:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar